- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
ayyyy çok iyi etmişsin inanki ben eşime kızdığım zaman bol bol sebze yemeği yapıyorum en çok o zoruna gidiyor gözler pörtlüyor ama küsüz yaa bişey diyemiyor sebzeden sonra kendi kendime biraz sonra yağda yumurta kokusu duyarım diyorum ve öylede oluyoremin ol o kadar şeyde onun istediği bişey yokhepsi yeşil o sevmez yeşili :))
küsmez benimki bana afedersin öküz birazayyyy çok iyi etmişsin inanki ben eşime kızdığım zaman bol bol sebze yemeği yapıyorum en çok o zoruna gidiyor gözler pörtlüyor ama küsüz yaa bişey diyemiyor sebzeden sonra kendi kendime biraz sonra yağda yumurta kokusu duyarım diyorum ve öylede oluyor
kendime ve bebeğime yaptım inan aldığım hiç bişeyi o yemez meyveler dıoşında beyfendi görür görmez yeşileri toplamışsın der ama h içte umrumda değil :)büyüklük sende kaldı desene , herkes de yapmazdı senin yaptığını bu kadar kırılmışken , valla ne diyim helal olsun
ohhhh yarasın azroşunaaa misssssküsmez benimki bana afedersin öküz birazotlancaz mı yine off der ama banane vala gittim tazecik aldım sebzeleri
kendime ve bebeğime yaptım inan aldığım hiç bişeyi o yemez meyveler dıoşında beyfendi görür görmez yeşileri toplamışsın der ama h içte umrumda değil :)
bana da oluyor ozellikle hareketsız kaldıysam, sırt ustu uzandıysam kubbe gıbı oluyor karnım geriliyor. pozisyonunu değiştir oturuyorsan 10 dakikada bır ayağa kalk yuru, sırt ustu uzanıyorsan pozsıyon değiştir inş cozum olur cnm eger olmazsa doktoruna danıs bana krem verdı onu kullanıyorum agrı yaparsa ara ara
yardıma geleyim mi canım çamaşırlara temizliğe nede olsa bünye alıştı bir haftadır her gün 2-3 kere yapmayamakinada çamaşırlar bekler gel bizi as derlerrr ev işi kadar nankör bişey yok yap yap bitmiyorrr
ayyyy çok iyi etmişsin inanki ben eşime kızdığım zaman bol bol sebze yemeği yapıyorum en çok o zoruna gidiyor gözler pörtlüyor ama küsüz yaa bişey diyemiyor sebzeden sonra kendi kendime biraz sonra yağda yumurta kokusu duyarım diyorum ve öylede oluyor
bebeğin baskı yaptığı durumda kullanılıyor. tüp ucunu kırıp kullanıyorsun vajinal yoldan, sor bence doktoruna cok sıkıntı yaratıyorsa cozum buldum ben bu sekilde sana da fayda eder belkı dedmkrem ne için ?
ben hamilelikten önce 36 giyiyordum ne olur ne olmaz diye 38 aldım iyi geldi bana sadece boyları bekledigimden uzun geldi kisalttim zaten dar kesim olmadığı için çok sıkıntı olmadı bedenibedenler nasıl kızlar? 38 beden giyiyorum ben 38 mi almak lazım?
baktım da beden kalmamıs, her salı hamıle gıyım yazıyordu haftaya bakım artık =)ben hamilelikten önce 36 giyiyordum ne olur ne olmaz diye 38 aldım iyi geldi bana sadece boyları bekledigimden uzun geldi kisalttim zaten dar kesim olmadığı için çok sıkıntı olmadı bedeni
neden canım bizim arkadaşlar var öğretmen vala götürüyorlar sağlık için sonuçta hergün taşıyorlar.
markafonide de oluyor bi de oraya bak istersen :)baktım da beden kalmamıs, her salı hamıle gıyım yazıyordu haftaya bakım artık =)
bebeğin baskı yaptığı durumda kullanılıyor. tüp ucunu kırıp kullanıyorsun vajinal yoldan, sor bence doktoruna cok sıkıntı yaratıyorsa cozum buldum ben bu sekilde sana da fayda eder belkı dedm
aynen kan olsun can olsun bebişimeohhhh yarasın azroşunaaa misssss
Allah yardımcınız olsun canım.Canım bizim kırılganlığımız işte bu eleştirmeyi tek taraflı eşler yapınca oluyor yada tek taraflı ayrım yapılınca oluyor çünkü kendi ailelerine bişi dedirtmiyorlar onlarla samimi olmamızı istiyorlar hep gidip gelelim diyorlar ama kendileri bizim ailemiz ile öle samimi olamıyor yada hep gidip gelmek istemiyor olabiliyor ve biz asla eleştirmicez onları bunu istiyorlar ama yok öle bir dünya benim aileme nasıl davranırsa bende ailesine öle davranırım ben elsem oda bnm ailem için eldir ve ben kimsesiz değilim.
Benim eşim asla ailesi ile ilgili olumsz bişi söylememi istemez doğru bile olsa hiç konuşma yorum yapma derler ailesi zaten asla kendilerinde sorun kusur olduğunu kbl etmez herhangi bir olayda bile annesi kndi dediğini kbl ediyor benim yorumlarıma hep muhalefet oluyor. Bende isterdim sizin gibi karşılıklı eleştiri yapıyor olmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?