2015 Şubat Anneleri

emin ol o kadar şeyde onun istediği bişey yok hepsi yeşil o sevmez yeşili :))
ayyyy çok iyi etmişsin inanki ben eşime kızdığım zaman bol bol sebze yemeği yapıyorum en çok o zoruna gidiyor gözler pörtlüyor ama küsüz yaa bişey diyemiyor sebzeden sonra kendi kendime biraz sonra yağda yumurta kokusu duyarım diyorum ve öylede oluyor

kızlar yarın bnm 2. aşı günüm sizce yine ağrı sızı olur mu?
Benim ilkinde akşm üzeri ağrı başlamıştı kolumu kıpırdatamıyordum 4 gün boyunca geçmedi. Pufss yarın bide misafirleri gelirse hepten yandım demektir kolumda yine ağrırsa

küsmez benimki bana afedersin öküz biraz otlancaz mı yine off der ama banane vala gittim tazecik aldım sebzeleri

büyüklük sende kaldı desene , herkes de yapmazdı senin yaptığını bu kadar kırılmışken , valla ne diyim helal olsun
kendime ve bebeğime yaptım inan aldığım hiç bişeyi o yemez meyveler dıoşında beyfendi görür görmez yeşileri toplamışsın der ama h içte umrumda değil :)

makinada çamaşırlar bekler gel bizi as derlerrr ev işi kadar nankör bişey yok yap yap bitmiyorrr

krem ne için ?

benim eşim bayılır sebzeye , küs olunca sebze pişirsem zeytin dalı uzattığımı düşünür heralde : )))

Benim kocada sevmez sebze yemeği kızlar bnmkine tatlı pasta börek yaparsam ohh değmeyin keyfine bnden çok aşeriyor sanki ben değil o hamile bnmle birlikte hamilelik yaşıyor

bedenler nasıl kızlar? 38 beden giyiyorum ben 38 mi almak lazım?
ben hamilelikten önce 36 giyiyordum ne olur ne olmaz diye 38 aldım iyi geldi bana sadece boyları bekledigimden uzun geldi kisalttim zaten dar kesim olmadığı için çok sıkıntı olmadı bedeni

ben hamilelikten önce 36 giyiyordum ne olur ne olmaz diye 38 aldım iyi geldi bana sadece boyları bekledigimden uzun geldi kisalttim zaten dar kesim olmadığı için çok sıkıntı olmadı bedeni
baktım da beden kalmamıs, her salı hamıle gıyım yazıyordu haftaya bakım artık =)

Selam kızlar bugün doktor kontrolum vardı muhtemelen kız dedi hala kesin bişey demiyor kendini sağ kasigima sıkıştırmış çıkmıyor ordan bidaha gebelik sekerine bakicaklarmis bir ayda 3.300kg almışım doktor bu ay fazla dedi toplamda 12-15 alman lazım dedi su an 7,5 kgdsyim. Bebek sağlıklı biseui yok ama beş dakikada bakiuolar çok sinir oliuyorum gerçekten turkiye deki doktorları mumla arıyorum

neden canım bizim arkadaşlar var öğretmen vala götürüyorlar sağlık için sonuçta hergün taşıyorlar.

Lisedeyim ben sabit bi sinifim yok ki gezip duruyoz sınıf sınıf. Onu tasimaya erinirim ordan oraya hem cocuklar fena bizim ağzına sakiz olurum okulda mecbur birakmasin tabi rabbim de idare ediyom bisekilde

bebeğin baskı yaptığı durumda kullanılıyor. tüp ucunu kırıp kullanıyorsun vajinal yoldan, sor bence doktoruna cok sıkıntı yaratıyorsa cozum buldum ben bu sekilde sana da fayda eder belkı dedm

hımm bunu hiç duymamıştım , bugün fazlasıyla hissettim baskıyı ben devam ederse bi diyeyim doktoruma saol canım ya

Allah yardımcınız olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…