O neymiş mavi?
resim falan çekiyorlarya o sırada ondan güzel olsun istedim.
Olmaz inşallah canım benim. Iyi haberlerin haberlerimiz olsun inşallah.
Ya kızlar bebk için mağazada bişyler alrken satış ypan kadın hastande hastane çkışını vermeyın bebek kirli sonçta hemşireye şunlardan vereceksiniz dedi bi baktım incecik zıbın takımı çirkin beyaz bişey o zamn hastane cıkşı niye var nzamn gydrcz
hastane çıkışını çok kaliteli almayın ama battaniyeli vs olsun. çünkü bebeğin ayağına mavi bişe sürüp baskı alıolar ya o bulaşınca çıkmıomuş. o yuzden çok kaliteli olmasın diolar.
Yine abuk sabuk rüyalar gördüm Allahım hayır etsin inşallah. Buraya yazıp dillendirmek bile istemiyorum.
dolabım geldi akşam
hiçde size gösterdiğim model yapılmamış
3 kapılı düz beyaz bi dolap yapılmış içide istediğim gibi değil
görünce şok oldum
ben bu modeli istemedimki dedim eşime
benim beğendiğim modele 1500 lira istemiş o kadar paramız yok bunu 500 liraya yaptırdım dedi
çok üzüldüm
üzüldüğüm konu o modeli yaptıramamak değil sonuçta daha ince iğne almadık tabiki masraf olsun istemem ama bana neden söylemedi o model olmayacak diye söyleseydi ben yine kabul eder en azından iç dzaynını ve kapaklara birkaç ekleme yaptırırdım
çok heves etmiştim o dolap olacak diye
akşam yedim bitirdim eşimi
madem onu yaptıramıyoruz insan bi haber verir içini bari istediğim gibi yaptırırdık dedim
bütün keyfim kaçtı
sabah bile gergin uyandım adam A dese bağırdım tersledim
hala sinirim geçmedi
halbuki ne kadar heyecanlıydım kaç gündür dolap gelecek diye
Yine abuk sabuk rüyalar gördüm Allahım hayır etsin inşallah. Buraya yazıp dillendirmek bile istemiyorum.
Canım o bende de oluyor ama bizdeki şekerden olmayabilir göbek iyice mideye doğru yükseldi sıkıştıriyor ondan benceYemekten sonra sıcaklık basıyor terleme geliyor. Baktım şeker belirtisiymiş
dolabım geldi akşam
görünce şok oldum
benim beğendiğim modele 1500 lira istemiş o kadar paramız yok bunu 500 liraya yaptırdım dedi
çok üzüldüm
üzüldüğüm konu o modeli yaptıramamak değil sonuçta daha ince iğne almadık tabiki masraf olsun istemem ama bana neden söylemedi o model olmayacak diye söyleseydi ben yine kabul eder en azından iç dzaynını ve kapaklara birkaç ekleme yaptırırdım
madem onu yaptıramıyoruz insan bi haber verir içini bari istediğim gibi yaptırırdık dedim
bütün keyfim kaçtı
hala sinirim geçmedi
Bu A101 her ilde var mı? Ankara'da da var mı mesela?
Kesinlikle haklısın keşke söyleseymiş ama dert etme o kadar bence.. Ben hastaneye hep yalnız gidiyorum,bütün bebek alışverişlerini kendim yapıyorum,üstüne sağlığımı sıhhatimi keyfimi nasıl olduğumu soran da yok.. Kızımla başbaşayız anlayacağın.. Senin bir dolapta hevesin kırılmış,benim toptan darmadağın her şeyim.. Üzme tatlı canını,gerçekten değmez.. Rabbim sağlık sıhhat versin,en güzelini alırsın sonra.. Ninjanla kocanla huzurun olsun yeter :)dolabım geldi akşam
görünce şok oldum
çok üzüldüm
bütün keyfim kaçtı
hala sinirim geçmedi
aaa keşke söleseymiş belki hazır alırdınız o zaman. kapaklarını stıcker yapıstırarak renklendirebilirsin. bi arkadaş öle yapmıştı çok cici oldu. içini de daha sonra kendine göre değiştirirsin.
keşke haberin olsaymış , senin için kötü olmuş beklediğin gelmemiş ama sen kendinde stıcker ile falan bişeyler yapabilirsin öyle düşünüp rahatlamaya çalışmaktan başka yapacağın bişey yok gibi üzülme oda nazarı olsun , ama merak ettiğim eşin sana niye söylemediğini nsl açıkladı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?