Benim de karnim kizariyor ama akerji gibi degil genel bi kizariklik oluyor. Ben cogunlukla badem yagi kullanıyorum. Sanirim karnimuz gerildigi icin öyle oluyor. Senin dedigin gibi kasinip kipkirmizi oluyor ve ardindan da beyazlik oluyor. Kasinma arttikca ben daha cok krem sürüyorum. Annem gerginlikten kasinir demisti.Kızlar günaydınlarrrr,ya dünden beri karnım acayip kaşınıyor,kaşıdığım yerler kızarıyor,dokununca böyle sanki beyazlık oluyor gibi ,kullandığım çatlak kremleri mi dokundu bilemedim sizde de oluyor mu böyle şeyler...
kızlar,
şu hediye verilecek magnetler yerine daha kullanılacak bir şey versek? ne olabilir fikri olan var mı?
arkadaş Yasin kitabı paylaşmış. onun dışında aklıma kokulu tesbih geliyor. başka ne olabilir???
her rüyaya takılmamak lazım eğer ki çok sık görüyorsan cevşen takabilirsin boynuna
bende geceleri çok korkuyordum cevşeni takalı geçti
boynumdan hiç çıkarmıyorum
birde gece yatarken yedi ayetel kürsü nas ve felak surelerini oku öyle uyumaya çalış
Canım o bende de oluyor ama bizdeki şekerden olmayabilir göbek iyice mideye doğru yükseldi sıkıştıriyor ondan bence
bende rüyamda, eşimin beni boşadığını gördüm dayısının kızıyla evlenmek istiyormuş : )) bu halimmiş hamileyim , bi de bana arabanın borcunun bitmesini bekledim diyor : ) çok beddua ediyodum bi uyandım , ohh dedim rüyaymış fenaydı sonra sabah da komiğime gitti
sutgelıyor ve buyuyor..yakında akmayada baslayabılır :)Kizlar bu gece bnm göğsümde acayip bi sizlama hissettim suandada var ama yatinca artıyor acaba süt geliyo olabilir mi nolur cvp yazin eger sutse sayanirim tabi memisler buyudu zaten agirlasti ama agri ilk bu gece başladı annem sütün geliyodur dedi ama sizede sormak istedim
Kızlar bu arada ilk kızımda ben mevlüt okutamadım baZı sorunlar olmuştu. Bunda nasipse okutmak istiyorum. Hediyelik olarak şöyle bişey düşündüm. Bana çok mantıklı geldi. Birde sizden fikir alayım dedim. Yasin-i Şerif kitabı.
Eki Görüntüle 1279537
Hastanedeyim kizlarr bebeğimi gördüm gözleri acikkk lensine kadar gördük :) seker yüklemek yapildi. Kan tahlili, idrar tahlili yapildi. 772 gr 30 cm bebeğim. Suyu normalmis. Sort ustu yatmamaya calis fakat gece sirt üstü uyanirsan korkma dedi. Lisa sure yatmadan birşey olmazmis. Saginada yatabilirsin ama dinlenme amaçli gibi düşünmek lazim daha çok sola yatmaya calismaliymisiz. Yükleme yapılmadan şekerim 74 cikti bekliyorum simdilik diğer ölçümler için.
Kizlar cok gerginim ya. Bir sebep de yok. Ufacik birseyi buyutup sinirleniyorum aglayasim var. Ama ya okuldayim ya evde oglum yanimda. Aglayamadim da. Doldum doldum bunun sonu kotu olmasa bari.
Hep dengeli hep normal.davranmaktan sıkıldım.
sutgelıyor ve buyuyor..yakında akmayada baslayabılır :)
Acilmis faltasi gibi maasallah :) yavrucuk ellerini çapraz yapmis yüzünü göstermedi yalniz.aaaa gözleri açılmış mı bebişlerin artık?
Acilmis faltasi gibi maasallah :) yavrucuk ellerini çapraz yapmis yüzünü göstermedi yalniz.
Erken degilmi ama buna sevindim insallah sut cok olur oglusum doya doya emer..ben zor hamile kaldim tup bebek yontemi ile o yuzden hep hayalim emzirmekti insallah sütüm bol olur emzirebilirimsutgelıyor ve buyuyor..yakında akmayada baslayabılır :)
Benim de karnim kizariyor ama akerji gibi degil genel bi kizariklik oluyor. Ben cogunlukla badem yagi kullanıyorum. Sanirim karnimuz gerildigi icin öyle oluyor. Senin dedigin gibi kasinip kipkirmizi oluyor ve ardindan da beyazlik oluyor. Kasinma arttikca ben daha cok krem sürüyorum. Annem gerginlikten kasinir demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?