Maşallah biz aynıyız göbek olarak nerdeyse.Bu da ben
Sen ikiz olduğun halde.
Ben hala inanamıyorum büyüdüğüne sanıyorum inecek hala. Hatta sen eşofmanlı bir resim koymuştum daha yeni gibi o zaman minicik çıkmıştı.
Geçmez dedik geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah biz aynıyız göbek olarak nerdeyse.Bu da ben
Aynen Canım Dar Bişey Giyince İşde Anca Bu Kadar Çıkıyo :)Sende biri şey yok. Anlaşılmayacak nerdeyse.
Senin ve esinin karari yorum yapmak kimseye dusmez. Daha karar vermedik de gec soranlara. Dogumdab sonra soyle. O zaman yorum yapan olmuyor ismin degisme ihtimali yok diye. Hamilelikte soyleyince yorum hakki vermis oluyorsun biraz, yani bence hic yorum yapmasin kimse ama yapiliyor illaoğlumun adını Said koyacağız inşallah
çok önceden eşimle olan ortak kararımız..
cinsiyetini öğrenen ismi ne olacak diyor bende söylüyorum
yok efendim yanında başka isim olmayacak mı çok kısa değilmi ikinci isim olsa daha iyi olmaz mı? diyenler vs
bugün çarşıda bir tanıdığa rastladık oğlun olacakmış ismini ne koyacaksın dedi bende Said dedim
aile büyüğünüzün adı mı onun için mi bu ismi düşündünüz demezmi?hayır kendi kararımız kimsenin adı diye değil dedim ama çok canım sıkıldı..Zaten acayip takık bir insanım hamilelikte bu dahada coğaldı
Said ismini çook mu eski buldu ille son zamanlarda moda diye herkesin koydugu isimlerden mi koyayım...
Severek koyacağım, ve oğlumla bağdaştırdıgım bu ismi bir kaç saattir sorgulamaya başladım..![]()
Ay aman boşver canım ya sen eşinle karar verdikten sonra millete ne..çok biliyor herkes zaten..o kadar istiyorlarsa doğursunlar bitane istedikleri ismi koysunlar sinir oluyorum isim konusuna müdahale edenlereoğlumun adını Said koyacağız inşallah
yok efendim yanında başka isim olmayacak mı çok kısa değilmi ikinci isim olsa daha iyi olmaz mı? diyenler vs
bugün çarşıda bir tanıdığa rastladık oğlun olacakmış ismini ne koyacaksın dedi bende Said dedim
aile büyüğünüzün adı mı onun için mi bu ismi düşündünüz demezmi?hayır kendi kararımız kimsenin adı diye değil dedim ama çok canım sıkıldı..Zaten acayip takık bir insanım hamilelikte bu dahada coğaldı
Said ismini çook mu eski buldu ille son zamanlarda moda diye herkesin koydugu isimlerden mi koyayım...
Severek koyacağım, ve oğlumla bağdaştırdıgım bu ismi bir kaç saattir sorgulamaya başladım..![]()
Kız ne yastığı valla 10 kilo aldım bakalım dahada büyüyecek nası olca merakedyrm:)kııığğğğzzzzz yastık mı koydun karnına
maşallah sadece göbek var çok kilo almamışsın ne güzel çıkmış onlarda ordan![]()
Teşekkrederm tatlım artık çok alıştm hamileliğe sanki yıllardır hamile gibiyimayy cok seker rabbim nazarlardan saklasin tam ikiz gobusu sen de cok sempatikmissin bu arada sana da masallah![]()
Senin ve esinin karari yorum yapmak kimseye dusmez. Daha karar vermedik de gec soranlara. Dogumdab sonra soyle. O zaman yorum yapan olmuyor ismin degisme ihtimali yok diye. Hamilelikte soyleyince yorum hakki vermis oluyorsun biraz, yani bence hic yorum yapmasin kimse ama yapiliyor illa
Esobacım doğru hatrlıyosun zaman çabuk geçiuo bnce 30 lara bi gelseydik şimdide onh beklyrz:)Maşallah biz aynıyız göbek olarak nerdeyse.
Sen ikiz olduğun halde.
Ben hala inanamıyorum büyüdüğüne sanıyorum inecek hala. Hatta sen eşofmanlı bir resim koymuştum daha yeni gibi o zaman minicik çıkmıştı.
Geçmez dedik geçti
Cnm valla bende iyice sapittim doktoruma gore benim oglan ocak ortasindan snrs gelebilirmis subat annesi olmayabilirim
Cok guzel gorunuyorsun.Eki Görüntüle 1281586
Buda Bizim 23 Haftalık Göbeğimiz :))
Cnm inoamis markasi :)melike sağol canım bana markasını yada üstünde ne yazıyosa işte yazarmısın
oğlumun adını Said koyacağız inşallah
Hic canini sikma canim. Cok guzel bir isim. Ben artik soylememeye karar verdim cocuk dogana kadar. Salih Erdem koyacagiz. Bize de ayni tepkileri verdiler Salih ismi icin.oğlumun adını Said koyacağız inşallah
Bebege direk zarari yok okudum. Sadece solumayin diyor. Pencereleri acip temizlik yaparsan sorun olmaz. Ben camasir suyu haric eldiven bile kullanmiyorum.Bayanlar herkese iyi akşamlar inşallah keyifler yerindedir birşey sormak istiyorum temizlik yaparken özellikle mutfak ve banyoda kullandığımız deterjanların kokularından zararlarından nasıl korunuyorsunuz eldiven takiyorum ben ama cok kokuyorlar ona çözüm bulamadım duydugum kadarıyla hamilelikte bebeğe zararı varmış ayrıca erken dogum tehlikesi yaratıyormuş icim hic rahat değil...
Yok arada bakıyorum![]()
selam kızlar yoğun bi haftaydı biraz sayfaları okumaya çalıştım ama yok başaramadım... oğlumun kapı süsü bitti belki bi kaç rötuş daha yapabilirim....
Eki Görüntüle 1281586
Buda Bizim 23 Haftalık Göbeğimiz :))
Canım kulpları hariç mükemmel olmuş dolabın. Güle güle eskitinteşekkür ederim canım
bu resmi facebookta dolabı yapan kişi paylaşmış ordan aldım bende
normalde bebek odası olarak düüşndüğüm oda mor ve lila renklere hakim
bu yüzden mor detay yaptırmış eşim
inşallah herşeyim bitince komple odayıda koyarım![]()
Masallah ne guzel sivri cikmis. Sen kilodan bahsederken cok aldim diyordun sanki. Hic belli degil uzun boyun avantaji sanirim.