2015 Şubat Anneleri

Bende bastan beri hep ocak hissediodum cocuk oynamaya baslayinca bende dedim bu fazla durmaz diye
Zaten bir çoğumuz Ocak'ta kesin yani, benimkide. Ocak ortasından sonra 28 gibi ama o zamana da zannetmiyorum. Ilkinde 36,37 haftada çok niyetim vardı cidden 37 bitti doğurdum :)

Yine mi yav. Sizin bağışıklık sisteminiz ne kadar zayıf. Siz 7/24 mandalina portakal yiyin bence. Bana göre hastalığın çaresi et ve su ama doktorlar öyle demiyor.
Tekrar geçmiş olsun. Çok zorlu oldu sizin süreç
Haberlerde görmüştüm kadın vejeteryanmış çocuğu olmuyormuş,doktor et yiyecen demiş, kadın ne kadar et yediyse yalan olmasın yanlış olsun ikiz veya üçüz doğurdu :)

ya o bünyeyle alakalı değil canım öğretmenlik bela bi meslek okulda 650 öğrenci 60 öğretmen var herkes mutlaka hasta oluyor ve sen bunca adamın arasında savunmasız kalıyorsun ben çıcuklar sayedinde kurtulamıyordum gripten bide hepsi yüzüne yüzüne konuşuyor aksırıyor sen şanslısın tek başına çalışıyorsun keşke bizim de öyle bi inkanımız olsa .

Evet malesef meslegin buna katkisi yadsinamaz olcude buyuk surekli mikrop alisverisi bir de okullu cocugun varsa cift yonlu geciriolar kacis yok. Ama benim bunye hakkaten çürük yaz tatilinde bile hasta olurum en ufak frsatta kizim da bana cekmis baba daha sağlam keske ona cekeydi:(

işte çok bekleyip hüsrana uğradığım dolabımız bu kızlar :KK51:

Gayet de guzel olmus kuzum Gule gule kullanin

Daha 24 25haftaligim. Ben de anlamadim. Erken degil mi? Bebegin kafasina bakti yukarida mideme dogruydu. Bir daha geldiginde asagida olmasini istiyorum dedi. Magnezyumu yukseltti. Eger 30.haftada donmemis olursa egzersiz verecegim dedi.

Simdiden bisey denmez onun icin 32den sonra bbelirleyici ki sanciyla bile donuyomus bazen
Ilk dogum nedenim buydu kizim hep makat gelisti hic donmedi Bikere bile cadi kordona dolanmis meger zaten doneneyislern nedeni olurmus ha simdki bilgim.olsa egzwrsiz vb yapar sanciyi beklerdm drlar asla nnormal olmaz diye diye sezeryana yonlndrdi hep bu seferki kuzum ins pozsyonunu alir da saglikla kolaylkla normal dogym nasip olur bize de insallah

Canım kan durumuna gore bir iki değişiyor. Ferrasanol kaç mg kullanıyordun? Eger o da 100 mg sa ve günde iki tane alıyorsan maltoferi de iki al o zaman. Aç alınıyor ama yanında portakal dilimi mandalinayla birlikte al canım. Iki tane alıcaksan sabah ve gece yatmadan alırsın.

Cok saol kuzum;)

ara ara eşlerle ilgili sıkıntıdan bahsedildi bizde 3 akşamdır kızacak-kırılcak birşeyler buluyoruz Allahım sonumuzu hayretsin :KK43: ben mi daha bir alıngan oldum o mu onu da tam anlayamıyorum artık :KK43: sabahta kötü bir rüyayla uyandım :KK43: şuan tuhaf bir gün yaşıyorum aslında uyanığım ama uyanamadım gibi birşey en iyisi biraz dolaşıp gelmek

galiba yine duygularda inisli cikisli doneme grdik ben de cirlamaya yer ariom bugunlrde hersey batiyo

Selamlar. Seker yüklemesi sonuç normal cikmis bugün ogrendim. İdrar yolu enfeksiyonu cikti yalniz. Kansizliktan dolayı demir ilacini günde 2 te cikardi doktor. Pek merak eden yoksa da yazayim ben. Sorumluluk haline geldi.

gozun aydin canim niye merak etmeyelm guzel haverler hepimizi motive ediyor

Seninle satlarımız aynı sanırım :) enfeksiyon için bol bol su içmelisin tatlım başka yolu yok.Çalışıyorsan tuvalete gitme sorunu çok oluyor ben çok çekiyorum evde olsam daha çok su içerim herhalde burda kendimi kısıtlıyorum zırt pırt tuvalete gitmek istemiyorum.Kansızlık bende de var kaç çıktı kan sayımın?Valla arada kaynıyoruz sanırım beni de pek merak eden olmuyor :)

valla gecenki postunun ustunden yazcam yazcam diye iki uc gun hep aklimda savas ettm ama frsat bulup mesajini bulup yazamadm bi. Saglikla ve duygusal anlnda sikintili bi donem gecriodun sanirim ins duzelmistir arada kaynamion bak hatrdasin ki arada bi ugrayip yazmna ragmen hem de ;)

Selamlar. Seker yüklemesi sonuç normal cikmis bugün ogrendim. İdrar yolu enfeksiyonu cikti yalniz. Kansizliktan dolayı demir ilacini günde 2 te cikardi doktor. Pek merak eden yoksa da yazayim ben. Sorumluluk haline geldi.

Canım şeker sonucunun iyi çıktığına sevindim. Boşuna korkmuşsun bak. Allahım korusun inşallah.

Canım sen nerdeydin? Eşin ve sen ne iş yapıyorsunuz ki ? Ayrıca eşlere bişiler oluyor o kesin bi tripler bi tripler ama sallama kızına odaklan bak sonuçta hayatta kocalarımız ve babalar olmasa da bebişlerimize bakıcaz onlar bizim için herşeyden önemli çünkü henüz çok savunmasızlar neden kocamuz bile olsa başkaları yüxünden onları gerelim kocana kızdıkça bebişine odaklan kocanı umursama bi süre sonra o kendisi rahatsız olacak durumdan
Diyarbakırdayım ben,memleketim Kocaeli,eşim buralı,öğretmeniz ikimizde.. Zaten sorunlu bi evliliğimiz vardı,3 yıldır cehennem hayatım,uzun süre psikoterapi gördüm,toparlamıştım epey ve anne olmak istedim bencillik edip..mutluyum bebeğim için,pişmanda değilim ama çocuğumunda benim gibi babadan yana yüzü gülmeyecek.. Duygusal şiddetten kendimden nefret ettim.. Çok uzun bi hikayem var.. Dertleşmek istedim öyle,teşekkür ederim hepinize desteğiniz için..

Hasts halimle temizlik yaptim tam super oldu simdi tamamen pili bitmis durumdayim adama söylendim durdum kizi aldi gotrdu neyse ki ayagma dolnmadi ds btrebldim erkekler ne relaks ya yapma bosver ne gerek var diyolar ya acayip sinir.oluyorum bi hafta elini cek ev ne hale geliyor sanki biraktgn gibi duruyo. Çocuk olmasa neyse de toz da dokunuyor elmahkum yapcan.

Diyarbakırdayım ben,memleketim Kocaeli,eşim buralı,öğretmeniz ikimizde.. Zaten sorunlu bi evliliğimiz vardı,3 yıldır cehennem hayatım,uzun süre psikoterapi gördüm,toparlamıştım epey ve anne olmak istedim bencillik edip..mutluyum bebeğim için,pişmanda değilim ama çocuğumunda benim gibi babadan yana yüzü gülmeyecek.. Duygusal şiddetten kendimden nefret ettim.. Çok uzun bi hikayem var.. Dertleşmek istedim öyle,teşekkür ederim hepinize desteğiniz için..

Canim insallah bebegin.mucizen olsun hayatnza yepyeni bi bahar getrsin hersey iyi yönde tersine dönsün mutlu olun birlikte. Ne zaman dertlesmk istersen biz burdayiz herkesn hikayesinde gozyasi olan donemler oluyo muhakkak bitnez duzelmez saniyorsun ama bi bakmissin sular durulmus hersey sut.liman olmus ;)

Canım bebeğin ve kendin için en doğrusunu yapmaya çalış. İçine atma bişeyi paylaş bak biz burda askerlikten daha iyi bir arkadaşlık kurduk. Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür.

Kızlar merhaba, haftalardır sırt ağrısı çekiyordum dün akşam ebru şallının hamilelik pilatesini yaptım. zaten genel olarak sırt ve esneme hareketleri yaptırıyor. sadece bir kere yapmama rağmen ağrılarım baya bi azaldı çok mutluyum :) inşallah tembellik yapmadan her gün yapmak istiyorum pilatesi. herkese tavsiye ederim :) youtube da hamilelik pilatesi diye aratınca çıkıyo.

bir çok sıkıntılı durumunu paylaşan arkadaşlar var cevap yazmak istiyorum ama pozitif bir dönemde olmadığım için yazmıyorum faydam yok bari zararım olmasın hesabı işte :( Allah evimizdeki huzuru bozmasın, bozulan varsa da geçici bir durum olsun daha daha iyi günleri olsun

gözünaydın atlattın şeker yükleme olayını. darısı benim gibi yaptıracak olanlara. beni de merak eden yok ona kalırsa takılma bence:KK19:

Saholasin canim hepimizin normal cikarda inşallah rahat rahat getiririz son günleri. Ben çok siktim canimi birşey cikcak diye insallah seninde normal cikarda rahat eder için.

Seninle satlarımız aynı sanırım :) enfeksiyon için bol bol su içmelisin tatlım başka yolu yok.Çalışıyorsan tuvalete gitme sorunu çok oluyor ben çok çekiyorum evde olsam daha çok su içerim herhalde burda kendimi kısıtlıyorum zırt pırt tuvalete gitmek istemiyorum.Kansızlık bende de var kaç çıktı kan sayımın?Valla arada kaynıyoruz sanırım beni de pek merak eden olmuyor :)

Doğrudur canim yalniz birkaç gün önden gidiyormuş benim. 3-4 litreyi buluyor ictigim su ve hic tuvaletimi tutmiyorum da. Gecen hafta sancim oldu berbat şekilde ama önceki gün 6-7 km yol yürüdüm ondandir dedi doktor. Dun tahlil istedim korktigum cikti. İlaç verdi düzelir umarim o da. Net bilmiyorum kaç olduğunu önceden vardi ilac kullanmama rağmen artmis kansizlik. İlaci ikiye cikardi. Valla tahlilleri ben talep ettim sende gidince soyleyiver canim artabiliyormus baksana. Dut pekmeziylede destek vericem bundan sonra. Öyle ya muhabbet olunca zaten arada girince kayniyosun normal ben herkese yaziyormuyum sanki :)

gozun aydin canim niye merak etmeyelm guzel haverler hepimizi motive ediyor

Çok sağol canim öyle gerçekten güzel haberler gördükçe mutlu oluyorum burada.

Canım şeker sonucunun iyi çıktığına sevindim. Boşuna korkmuşsun bak. Allahım korusun inşallah.

Canim benim çok sağol sukir korltugum basima gelmedi. Rabbim hepimizi bebekleriyle korusun inşallah. Ne yaptin ders calismayi biraktin mi artik :)

Kızlar merhaba, haftalardır sırt ağrısı çekiyordum dün akşam ebru şallının hamilelik pilatesini yaptım. zaten genel olarak sırt ve esneme hareketleri yaptırıyor. sadece bir kere yapmama rağmen ağrılarım baya bi azaldı çok mutluyum :) inşallah tembellik yapmadan her gün yapmak istiyorum pilatesi. herkese tavsiye ederim :) youtube da hamilelik pilatesi diye aratınca çıkıyo.
Geçmiş olsun canim agirlasiyoruz artik. Fazlaca ayakta kalinca bukuluyor belimiz :) hic aklima gelmezdi boyle şeyler yasayacagim :)) bende yapmak istiyordum acil bakayim madem ebru salliyada.

Hasts halimle temizlik yaptim tam super oldu simdi tamamen pili bitmis durumdayim adama söylendim durdum kizi aldi gotrdu neyse ki ayagma dolnmadi ds btrebldim erkekler ne relaks ya yapma bosver ne gerek var diyolar ya acayip sinir.oluyorum bi hafta elini cek ev ne hale geliyor sanki biraktgn gibi duruyo. Çocuk olmasa neyse de toz da dokunuyor elmahkum yapcan.

Yapmasaydin diycem sende cocuk var mecbur yapiliyor haklisin. Ben öyle dediklerinde yapmiyorum bakiyolarki pislikle olmuyor hop temizleniyor ev :) zaten gözlerim bozuk benim gordugumden fazlaca pis seklini görüyorlar dayanamiyorlar allahtan sanslilardanim herhalde bu konuda.

depresyon demiyeyim ama öle birşeyler oluyor sanki :KK43: siz şikayet olarak yazıyorsunuz ama işe gitmek, çalışıyor olmak çok güzel ben hep ayyy ne güzel diye okuyorum :) evlendikten sonra çalışmadım ben, iş güvenliği uzmanlığı ile ilgili mayısta sınava girdim iş bakayım derken hamile olduğumu öğrendik :) o da kaldı .... bilmiyorum işte öyle birşey
Uzman olda bizim firmalar içinde analiz yaparsın.:-) kimse istemiyor iş.güvenliği.uzmanı ile çalışmak ama.ceza yiyince bana saracaklar

Haberlerde görmüştüm kadın vejeteryanmış çocuğu olmuyormuş,doktor et yiyecen demiş, kadın ne kadar et yediyse yalan olmasın yanlış olsun ikiz veya üçüz doğurdu :)
:-) iyiymiş cidden. Bende etin mucizesine inananlardanım.
Benimde ameliyattan sonra çocuk olmaz gözüyle.bakıyorlardı. Dene dediler olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek dediler ama 3 ay sonra hamile kaldım doktorlar şaşırdı.
Her muayenede tüp bebek mi diye soruyorlar. Belkide etten oldu.
Senin oğlun alıştı mı okula? Öğrendi mi italyanca

Saholasin canim hepimizin normal cikarda inşallah rahat rahat getiririz son günleri. Ben çok siktim canimi birşey cikcak diye insallah seninde normal cikarda rahat eder için.

Doğrudur canim yalniz birkaç gün önden gidiyormuş benim. 3-4 litreyi buluyor ictigim su ve hic tuvaletimi tutmiyorum da. Gecen hafta sancim oldu berbat şekilde ama önceki gün 6-7 km yol yürüdüm ondandir dedi doktor. Dun tahlil istedim korktigum cikti. İlaç verdi düzelir umarim o da. Net bilmiyorum kaç olduğunu önceden vardi ilac kullanmama rağmen artmis kansizlik. İlaci ikiye cikardi. Valla tahlilleri ben talep ettim sende gidince soyleyiver canim artabiliyormus baksana. Dut pekmeziylede destek vericem bundan sonra. Öyle ya muhabbet olunca zaten arada girince kayniyosun normal ben herkese yaziyormuyum sanki :)

Çok sağol canim öyle gerçekten güzel haberler gördükçe mutlu oluyorum burada.

Canim benim çok sağol sukir korltugum basima gelmedi. Rabbim hepimizi bebekleriyle korusun inşallah. Ne yaptin ders calismayi biraktin mi artik :)

Yok arada bakıyorum ;)

selam kızlar yoğun bi haftaydı biraz sayfaları okumaya çalıştım ama yok başaramadım... oğlumun kapı süsü bitti belki bi kaç rötuş daha yapabilirim....

Eklentiler

• untitled.webp
    untitled.webp
    19 KB · Görüntüleme: 94
Back
X