dogru ya yazmisti oyle. Et hala pisiremiyorum. Ogluma kavrulmus kiyma isittim midem kalkti. Ben yokken pisirilirse yiyorum. Oy oyy cok miymiyim bu aralar her seye bahanem var.
Anladım canım 37 ye kadar çalışmak daha mantıklı o zaman 5 hafta da az süre değil. Süt izni sanırım bizde uygulayanlar olmuştu 15-20 gün falan oluyordu sanırım toplam. 6 aylık ücretli izin olsaymış be güzel olurmuş
Buna mide yanmasi denmez yemek borusu yanmasi kavrulmasi. sut iyi gelmiyor mideme ilac da yok baska ne iyi gelir ki
Bu arada barsaklarım çalışmaya başladı sanırım. 50 g şekerde düzene girdiler bugün 100 g I görünce coştular
Evet dayanbilirsen mantiklo olan 37de aayrılmak gonul isterdi kk 32de ayrilip gonlumuzce dinlenlm son haftlrda ama Nerde o luks mecbur fedakarlik ediyoruz senin kurum iyi o zzaman genelde unverstler gicik bu izin konusunda benm arkadasm ozel unide akademisyendi yasal 8 hftayi bile kullndrmadilar nerdeyse isten cikarilma tehdidiyle
Ay o cok fena bikac hafta yasadim midrden kotu yakiyor rennie icince kisa sure iyi gelmisti bbana
masallah de nazar etme kendine ben de iki gundur maltofer iciyorum vakalm neticesi nolcak gynne ferra sanol ilk gunden kabizlik yapmsti ins bunda yasamam o sikintiyi simdilik idare eder
Simdi bayragi bogazim devraldises gitti hepten bıçakla kazimis gibi yara acisi var sanki ilik seyler de yumustmiyor cildircam yeminle oksurdukce daha beter oluyom
Canım geçmiş olsun yaaa sanki faranjit gibi olmuş. Ders verdikçe Boğaz'ın iyice acıyordur. C vitamini ne kadar iyi olsa da belki bu sıralar portakal mandalina şeklinde almamak gerekebilir. Boğazı tahriş edebilir. Sen benim dediğim sütlü nişastayı yap bak. Salere benziyor demiştin ama nişastanın boğazı iyileştirici özelliği var. Şeker de koyarsın içine muhallebi gibi. Ama soğuk olmıycak. Cok sıcak da olmıycak. Hafif sıcaklıkta kaşık kaşık ye.
Dişim ağrıyacak ve çürük falan yok
Buna mide yanmasi denmez yemek borusu yanmasi kavrulmasi. sut iyi gelmiyor mideme ilac da yok baska ne iyi gelir ki
Faranjitken salep cok yumusatiyirdu aslinda icip duruyorum ama bu seferki oksurukten oldu sanirim tahris oldu iyice o kadar çok oksuruk tutuyor ki cigerm agriyor hirplanrkenbi iiyileşseydik hayrlisiyla. C vitamini konusunda hakli olablrsn bak bunyeyi kaldralm derken bogazi tahrs ediyo olablrm eksi seyler sonucta
O anlattığım nişasta başı ağrıyınca insanın başına patates bağlaması kadar çok kullanılıyor. Öksürüğe de iyi. Karabiber taneli tavuksuyu çorba da öksürüğe iyi gelir. Ben küçükken sürekli alerjik hasta olurdum. Buğu yapardı annem. Sıcak suyun içine buğu septildi sanırım ondan damlatırdı çadır gibi başımın üstüne örtü kapatırdı o buharı solurdum. Siz de anne kız deniyebilirsiniz. Zaten hastalığı hep alerjiler tetikliyor.
kızlar hayırlı akşamlar.ne yazdığınıza bakıp kaçıyorum hemen.benim kız hasta oldu hapşırıklı tıksırıklı falan.kreşin dezavantajları bunlar sanırım.neyse ki bana geçmedi şükür.baya toparladı da bu hafta göndermicem iyice iyileşsin.
bana gelince kendimi çok yorgun hissediyorum gece bin defa kalkıyorum kızın başına yada o beni kaldırıyo anne nefes alamıyorum burnuma temizle diye.gün içindede bitkin oluyorum,yorulduğum an tansiyonum hemen düşüyo.
paşamında hareketleri iyiden iyiye güçlendi ama öyle çok kıpır kıpır değil ablasına bakarak daha sakin.haberler bizde böyle.bi yandan sizi takip ediyorum bi yandan sınava hazırlanıyorum onun için çok yazamıyorum.
Cok gecmis olsun cimcimeye iyi rabbim seni korumus çocuklar direk mikrop elciligi yapiyor kresten bakınız sekil bir a ben
selam canım.iyiyiz şükür elhamdülillah.selam hanimlar nasilsiniz
ben SIK giremiyorum arada yazilarimda havada kaliyor maalesef
bi tam giremedim grubun için e: (
selam hanimlaolmak bilsiniz
ben SIK giremiyorum arada yazilarimda havada kesef
bi tam giremedim grubun için e: (
: )) populer konu ne demekki tam oalrak : )selam canım.iyiyiz şükür elhamdülillah.
arada oluyor öyle atlanabiliyor kişşisel olarak algılama yoksa grbumuzun maşallahı var.bugüne bugün popüler konuyuz
ah be canım sorma.şimdi hadi bana geçmedi de bebek doğunca asıl onu nasıl koruyucam onu düşünüyorum.illa dokunmak sevmek istiyecek.dokundurmasan bi türlü dokundursan ayrı dert...Allah bize kolaylık versin.
saol canim ben hep girmeey çalisiyorumda iste elimden geldigi kadarMumkun mertebe yazmaya çalışıyorum herkese ama sohbete dahil olmak icin biraz daha devamlilik gerekiyor sanki sorulna cvp veriliyor selam da aliniyir elbet de bazen gozden kaciyor olablr o akista malum cenebir de kimisi soru soruyor kayboluyor cvp aldim isim bitti gibisnden ya da bsy yaziyorsun cevaben iki satir kale alinmiyor o da hos olmuyor sanimiyet devamlilik biraz da bize gore belirleniyor sanirim burda bi bag kurduk oyle ya da boyle bi yoldaslik yasiyoruz. Seni bu aralar daha sık goruyorym katilim gosteriyirsun akilda kalan bir isimsin de atladgm bi durumun olmussa gozden kacrmsmdr muhakkak buyur her daim tuttugun yerden dal muhabbete neticede hepimize acik bu platform
: )) populer konu ne demekki tam oalrak : )
sizde haklisiniz çogu zaman giremiyorum bile ben nete
neyse
benim hareketler çok guçlu yani bebegin hareketleri , boyle olan varmi, esim bile hissedebiliyor bu ayda olmamasi laizm normalde :)
annelik paranoyaklik demek herhalde,tekme duysak dert duymasak ert bize : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?