Peki kan ilacı serbest mi canım gynoferon alıyorum sabah uyanır uyanmaz bırmaldeSu serbest canım. Tiroid ilacı alıyorsan onu da alıp gidebiliyorsun.
benim doktor saat 24.00 da yemeği içmeyi bırak düşünki oruçlusun, sabahta 8 de gel testi yaptır demişti.bende aynen öyle yaptım.
kilomla ilgilenen bir dr.a rastlamadim su gune kadar. 72 ile baslayip 7 kilo aldm ya da 8. Kimsenin de umrunda degil. Seker direk kiloyla ilgili degil ki her zaman.canim ben az kilo ile hmile kaldim ve kilo aldim simdi doktorum dikkat et diyor kii normalde herseye pozitif bakan bi doktordur herseye normal gozuyle bakar : ) ama ben 9 kg almama hiç normal bakmadi, yakinda beni diyabet uzmanina yollayack : ((
Begum dusundum de kuzenim kizina koydu daha yeni. Bilge ismini cok seviyorum o da yegenimde var.burcu , begum, biricik geldi bi anda aklima
aynen aynen. Iki cocukla basima ne gelecek cok merak ediyorum. Ilk 1 sene fln hayatim kaydi sanirim. Oglumla aralarinda 29 ay olcak cunkuinşallah hep beraber devam ederiz.ben pek kendime güvenmemekle beraber.iki çocuklu hayatta beni neler bekliyor?gerçekten tek çocuk hiç çocukmuymuş?aynaya bakmaya vaktim olacak mı?babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?şimdiden psikopata bağlamış durumdayım
Evet bende bugün dikkat ettimde heyecanlandım çok. Az kaldı plakalarada.
dogum sonrasi populer konu olmayiz zaten de hiic ugramaz oluyor cogu kisi. Firsat oldukca ugrayalim diyorum yaniidogumdan sonra zor biraz bu kadar aktiflik
genelde herkes kosesien çekiliyor bebekden vakit kalmiyor nete girmeye, bide evdeki junior sayisi 1 den fazlaysaa vay annenin haline
bi rivayete gore 3 çocukda hiçbirseye yetisemiyormusun, bakalim ben ne halt edicem : )
Peki kan ilacı serbest mi canım gynoferon alıyorum sabah uyanır uyanmaz bırmalde
Okuldan biri iki oglu varken kiz olsun diye 3.yu yapmis. Kizi olmus ama yaninda bir de oglanla. 3.hamilelik ikiz olmus br kiz bir oglanEvet bende bugün dikkat ettimde heyecanlandım çok. Az kaldı plakalarada.
Dün arkadaş doğum yaptı zamanı dolmuştu.
Taksiye binmiş gitmiş tek başına doğurmuş. Sezeryan ama ık demiyordu. Deli soğukkanlı biri. Diyorum biz mi abartıyouz bu işi ama onun 3. Tabii. İki oğlu var aşırı kız özlemiyle yaptı buda erkek
Kaç kg doğdu oğlun?S Sond masallah bebegine tosun olmus. Bnimkinin fl ve kafasi tam gununde ama karin cevresi 1 hafta geriydi. Dr fena sayilmaz gelisimi dedi ben de takmadim. Oglumun kilosu da hep azdi. Suyu da azdi. Bunda da ayni olcak gibi. Bnim bunyede bir yerde bug var ama bulamadim ne oldugunu. Kuzenlerim fln 4 kilo cocuk doguruyor hep. Hic takmiyorum saglikli olduktan sonra ama sebebini merak ettim teknik olarak
cancağzım iki gün önce falan rüyamda seni gördüm.aramızda ilk sen doğum yapıyorsun vee bide kızını görüyorum ayyy emek doğmuş diyorum..böyle esmer kara gözlü çok şirin tombik bi bebekti.Evet bende bugün dikkat ettimde heyecanlandım çok. Az kaldı plakalarada.
Dün arkadaş doğum yaptı zamanı dolmuştu.
Taksiye binmiş gitmiş tek başına doğurmuş. Sezeryan ama ık demiyordu. Deli soğukkanlı biri. Diyorum biz mi abartıyouz bu işi ama onun 3. Tabii. İki oğlu var aşırı kız özlemiyle yaptı buda erkek
Canım gecmis olsun aynı derdi bende daha yeni atlattım zencefilli bal öneririm sabahları 1 çay kasığı toz zencefille bir tatlı kasığı bal karıştır ye boğaza da öksürüğe de iyi geliyor ılık ballı limonu ıhlamur nane limon da cok iyi geliyorSimdi bayragi bogazim devraldises gitti hepten bıçakla kazimis gibi yara acisi var sanki ilik seyler de yumustmiyor cildircam yeminle oksurdukce daha beter oluyom
Sen yazınca bile bak canım çekti.kırcan yumurtayıda.dogru ya yazmisti oyle. Et hala pisiremiyorum. Ogluma kavrulmus kiyma isittim midem kalkti. Ben yokken pisirilirse yiyorum. Oy oyy cok miymiyim bu aralar her seye bahanem var.
Hey maşallah bir sürü çocuk. Al sana kız eşantiyonlu amaOkuldan biri iki oglu varken kiz olsun diye 3.yu yapmis. Kizi olmus ama yaninda bir de oglanla. 3.hamilelik ikiz olmus br kiz bir oglan
kilomla ilgilenen bir dr.a rastlamadim su gune kadar. 72 ile baslayip 7 kilo aldm ya da 8. Kimsenin de umrunda degil. Seker direk kiloyla ilgili degil ki her zaman.
Begum dusundum de kuzenim kizina koydu daha yeni. Bilge ismini cok seviyorum o da yegenimde var.
aynen aynen. Iki cocukla basima ne gelecek cok merak ediyorum. Ilk 1 sene fln hayatim kaydi sanirim. Oglumla aralarinda 29 ay olcak cunku
cancağzım iki gün önce falan rüyamda seni gördüm.aramızda ilk sen doğum yapıyorsun vee bide kızını görüyorum ayyy emek doğmuş diyorum..böyle esmer kara gözlü çok şirin tombik bi bebekti.
Canım ben küçükken hep alerjim vardı. Toz özellikle mahvediyor. Baharda polen alerjim vardı. Büyüdükçe geçti yalnız annem bana çok antihistaminik kullanmadı. Sanırım kendi bağışıklığım gelişti. Bir de bademcik sorunum vardı ama altı yaşımda alındı. Öksürük için bir de nöbet şekeri ve beyaz şalgamı karıştırırdı annem. Sulandıkça suyunu içirirdi. Yani hep doğal yöntemleri hatırlıyorum. Penisilin iğneleri de bademciklerim alınınca birdaha vurulmadım. Tavuk için köy tavuğu ya da organik tavuk bulabilirsiniz belki. Ankara'da markette bulunuyor ama Mersin'i bilemiyorum. Yeşil mercimek çorbası yanında da soğan, bu da öksürüğe iyi geliyordu :)
inşallah hep beraber devam ederiz.ben pek kendime güvenmemekle beraber.iki çocuklu hayatta beni neler bekliyor?gerçekten tek çocuk hiç çocukmuymuş?aynaya bakmaya vaktim olacak mı?babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?şimdiden psikopata bağlamış durumdayım
S serefraz85gul_feri geçmiş olsun
mattika bende bilgisayarım açıksa mutlaka yazılanları okuyorum ödev gibi :) bende bazen yazıyorum cevap alamıyorum ama bunlar takınılacak şeyler değil diye düşünüyorum farkedilmemiştir çok merak ettiğim bir konuysa tekrar yazarım, diğer grupları bilmiyorum ama bizim grup arkadaşlarımız çok ilgili bence ayrıca doğumdan sonra daha çok ihtiyacımız olacak birbirimize
Sen çok zor hamilelik geçiriyorsun.Simdi bayragi bogazim devraldises gitti hepten bıçakla kazimis gibi yara acisi var sanki ilik seyler de yumustmiyor cildircam yeminle oksurdukce daha beter oluyom
Hmm.. Beren ?Oglumun adi barış. Illa B ile baslayan isim olmali gibi B li kiz adi ariyorum bulamiyorum. Var mi onerisi olan
Canım gecmis olsun aynı derdi bende daha yeni atlattım zencefilli bal öneririm sabahları 1 çay kasığı toz zencefille bir tatlı kasığı bal karıştır ye boğaza da öksürüğe de iyi geliyor ılık ballı limonu ıhlamur nane limon da cok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?