ben de hiç bakmadım ama 3 lü takımlar 100 tl dir ortalama diye düşünüyorum. umarım değildir de :s
master jürim öyle denk gelmişti ,hocam araya girmese 6 ay uzayacaktı herkes kendi dilinden konuşayım istemişti o an akademisyenlik kabus gibi gözüktü bana ve bıraktım şu an seni okuyunca ii yapmışım dedimBen biraz etraftakilerin dediklerine de çok takıyorum. Bebişimden çok sınavım kadrom konuşuluyor. Yeni kadro isteyenlere kadro yok bak Tuğba bile bekliyor yıllardır diye beni örnek gösteriyorlar. Sınav jürim desen tamamen fiyasko hiç benim konumla alakalı olmayan insanlardı. Herkesten herşeyden kaçar oldum artık. Bişey dicekler diye diken üstündeyim sanki.
Gunydin kizlar. Giremiyorum kaç gündür aklimda burada herşey yolundadir insallah. Annem ve Yengem geldiler çok mutluyum fakat yengemi gezdirdigimiz için tabanlarim dauanmiyor çok bitkinim. Birde bogazlarim sis 3 gündür nefes alamiyorum resmen. Saydim saydim kusura bakmayin :)
Öyle mi bilmiyordum , ustaa ordan bana bi b vitamini çekkHepimizde olması biraz rahatlatıyor. Çok uç kararlar vermeye çalıştığımı hissediyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah. B vitamini desteği iyi gelebilir belki.
günaydın kızlar grip oluyorum burnum tıkalı boğazım yanıyor sabah limonlu bal şerbeti yaptım içtim az sonra tarhana çorbası yapacağım. bol meyve de yiyorum ama dengesiz bir arkadaş grip olmuş geldi şap şup öptü akşam kızdım napıyosun sen dedim ama şimdi bana bulaşmış bile
belki dışarda bir çok insanda sana özeniyordur, parmakla gösteriyordur ama unvanın insana kattığı tek şey para olabilir.Ben biraz etraftakilerin dediklerine de çok takıyorum. Bebişimden çok sınavım kadrom konuşuluyor. Yeni kadro isteyenlere kadro yok bak Tuğba bile bekliyor yıllardır diye beni örnek gösteriyorlar. Sınav jürim desen tamamen fiyasko hiç benim konumla alakalı olmayan insanlardı. Herkesten herşeyden kaçar oldum artık. Bişey dicekler diye diken üstündeyim sanki.
özlem telden de kolay giriliyor ben sıkıntı yaşamıyorum pek.gunaydın kızlar su telden gırememek yprum yazmama engel oluyo yaahu yoksa hep takıpteyım sızı.. herkes ıyıdır umarım... kızlar karıyerı sızın tam tersınıze hullanmıs bırıyım galıba
unıden mezun oldum evledım kızım oldu sonra basladım kpss karıyer olaylarına sukur atandım 1,5 yıl oldu.. sımdıde ıkıncı bebısım yolda.. evet bazı zorlukları oldu hemde nasıl ama benımk ıcın boylesı hayırlıymıs dıyorum...
master jürim öyle denk gelmişti ,hocam araya girmese 6 ay uzayacaktı herkes kendi dilinden konuşayım istemişti o an akademisyenlik kabus gibi gözüktü bana ve bıraktım şu an seni okuyunca ii yapmışım dedim
Arkadaşlarımı artık yanımda sigara içip dumanları ile boğanlar ve boğmayanlar olarak 2 ye ayırdım
lıtchı hayırlısı olsun cnm yaa uzulme bukadar hacettepedemıydın sen?
GÜNAYDIN CANLAR,
maşallah 1 gün girmedik 40 sayfa geçmiş mi olur :) okuyamadım tabi dün bebişimin mobi,lyaları arabası geldi yerleştirdik odamıza herşey çok güzel inşallah kızçemizde geldimi bi eksiğimiz kalmayacak
kızçemin cicileri bunlar odamız biraz küçük seneye kendi evimize geçince daha iyi olacak inşallah idarelik :)
arkadaşında yani mahsus yapar gibi , çok gıcık olurum böyle düşüncesiz tiplere de , ben çok şükür hasta olmadım, kişilere dikkat ediyorum grip şüphesi olanlara bile yanaşmıyorum hiç ama havadan kaparsam o ayrı herkes hasta, bi de ortalık yere hapşuruyor bazıları mikroplarını saçıyor , uyuz oluyorum öylelerine de çok da iğreniyorum , ne mecburiyetim varki senin arkanda bıraktığın mikroba çarpayım ıyggg de mi ama ?
belki dışarda bir çok insanda sana özeniyordur, parmakla gösteriyordur ama unvanın insana kattığı tek şey para olabilir.
her ne kadar para olmadan da olmuyorsa bile iç huzur hepsinden önemli. bak gör onu bebekle yakalıycaz.
yesinler onları çok anaçım bu günlerde.
ya bende gırıyodum ama nolduysa gırıs yapamıorum uye olunuz dıye tepkı verıp duruyo.. tekrar sılıp yuklesemmı acaba operayıözlem telden de kolay giriliyor ben sıkıntı yaşamıyorum pek.
Belki su koska helvacilarda olan yada kuruyemiscilerde olan sırf susamli yada fındık fistikki dikdörtgen şeklinde biseyler var onda o koku olabilir çünkü susamlari bir arada tutmak için agdamsi biseyle yapiyolarAyy super olur cok tesekkurler..ya bn ciddiyim çam kokulu ne yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?