eskiden burda 20 den az kişi olmazdı ne oldu şimdi çok merak edıyorum. fikri olan bana da söylesin .
gizli bir grubunuz mu var bana soylemıyorusnuz
Ben artık içme de demiyorum, buluşmuyorum içenlerle. Bencillik ve ötesi cunku.Arkadaşlara en azından içme diyebiliyorsun benim eşimin ailesi hepsi içiyor oturamıyorum yanlarında.
şekeri tuzu mu? o nedenmiş. ilk kez bunları çok tüket diyen bir dr duydum.Çok teşekkür ederiz bol bol ondan yicem o zaman. Zaten doktor şekeri tuzu çok tüket dedi
Canım çaresini yazarken benide etiketlermisin ? Eltim de hamile onun değeri 3 benimki 12. Bizde uygulayalım onu
Ben artık içme de demiyorum, buluşmuyorum içenlerle. Bencillik ve ötesi cunku.
benim eşimde yalnızken yanımda içmiyor ama birini görünce ona örnek olacağı yerde ondan güç alıyor paso içiyor. her gelip gidenden sonra fırçalamak zorunda kalıyorum. misafirin yanında bir şey de dıyemıyorsun.Ben artık içme de demiyorum, buluşmuyorum içenlerle. Bencillik ve ötesi cunku.
anladım cnm allah ısını rast getırsın ozaman... benım kuzende ankara unıde bıyoljı alanında calısıo art gorevlısı halaaa ınsallah hepınız ıstedıgınız kadrolaerı alırsınız cnm
ohh her şeyi tamamdır. şaka maka şu katkısız ıslak mendiller de 9-10 tl. bebekerin her bir şeyi pahalı valla.dün bebeğimize sabun tozu deterjanla , ıslak mendil aldık : ))) indirimdeydi alalım dedik
benim eşimde yalnızken yanımda içmiyor ama birini görünce ona örnek olacağı yerde ondan güç alıyor paso içiyor. her gelip gidenden sonra fırçalamak zorunda kalıyorum. misafirin yanında bir şey de dıyemıyorsun.
geçen ablamın eşi geldi. hayatında kendı evlerınde sıgara ıcmemıstır. ama eşim içince o da içti. yani bir insanın eşi umursamıyorsa başkasından umursamasını beklemeyemezsin.
ben zaten ıcıyordum eskıden benı dusunmesınde ınsan bebegıni düşünür. konuşunca da bıdı bıdı oluyor.
bana da öyle geldi. benım abim kemoterapi görürken ancak 3 e düşerdi kanı.3 ne ya. Öyle bir kan değeri olamaz. 5 de olamaz da işte cihaz arızası sanırım.
Akademisyenlik gerçekten zor iş ama bakıyorum hep haketmeyen insanlar yükseliyor bunda da. Benim bir arkadaşim var cok da severim kendisini ama düşün doktora yazılı sınavını kopya çekerek geçti. ben napiym onun doktorlugunu şimdi. Sen diyorsunki benim çalıştığım alanda türkiyede uzman yok,tabi olmaz bu ülkede insanlar bilime katkıda bulunmak için değil sadece etiket için akademisyenligi seçiyorlar dolayısıyla hangisi daha kolaysa ona yöneliyorlar. Senin gibi cok az insan var onlarda sisteme dahil olmadıklari için bezdiriliyor işte. Benim unide bir hocam vardı oda senin yasadigin soruna benzer şeyler yaşadı en sonunda istifa etti şimdi ülkerde arge müdürü. Hakkında hayırlısi olsun ne deyimMahkemeye verip isteyebilirim. Düşünüyorum bakalım bebişlerimiz sağlıkla gelsin onu da yapabilirim. Yıllarım geçti gerçekten. Hayırlısı olsun bakalım.
sigarayı bırakmak öyle kolay bir şey değilmiş benı onu anladım. yüksek motivasyon sağlayacak bir etken olmadan ve uzman yardımı almadan bırakılacak bir şey değil. çok büyük bir bağımlılık bence. benım aylar oldu hala aklımda çünkü.Doğunca bırakırız diyorlar ama şimdi de bebişe gidiyor duman. Bırakacaklar mı o da meçhul ya.
ohh her şeyi tamamdır. şaka maka şu katkısız ıslak mendiller de 9-10 tl. bebekerin her bir şeyi pahalı valla.
kahvaltıya gittim sigara konuşulmuş
benim kocam hala içerde sigara içiyor
banada tam tersi gelen misafirler eşimi uyarıyor evde sigara içilirmi diye ama yok benim öküz kocam içiyor
ocakta büyük temizlik var koltuklar yıkanacak halılar yıkanacak eve kadın gelecek ondan sonra çıksın kapıda içsin belki üşenirde bırakır sigarayı.
zaten akşam çok sinir etti beni konuşmuyorum şimdi sabah işe giderken hayırlı işler dedim yolladım anlasın biraz yaptığı hatayı.
Akademisyenlik gerçekten zor iş ama bakıyorum hep haketmeyen insanlar yükseliyor bunda da. Benim bir arkadaşim var cok da severim kendisini ama düşün doktora yazılı sınavını kopya çekerek geçti. ben napiym onun doktorlugunu şimdi. Sen diyorsunki benim çalıştığım alanda türkiyede uzman yok,tabi olmaz bu ülkede insanlar bilime katkıda bulunmak için değil sadece etiket için akademisyenligi seçiyorlar dolayısıyla hangisi daha kolaysa ona yöneliyorlar. Senin gibi cok az insan var onlarda sisteme dahil olmadıklari için bezdiriliyor işte. Benim unide bir hocam vardı oda senin yasadigin soruna benzer şeyler yaşadı en sonunda istifa etti şimdi ülkerde arge müdürü. Hakkında hayırlısi olsun ne deyim
Bence bu işin ayıbı yok soylemelisin.hele bide evinde asla icirme.icmedikleri zaman bile buram buram heryer kokacak çok sinir oldum heebenim eşimde yalnızken yanımda içmiyor ama birini görünce ona örnek olacağı yerde ondan güç alıyor paso içiyor. her gelip gidenden sonra fırçalamak zorunda kalıyorum. misafirin yanında bir şey de dıyemıyorsun.
geçen ablamın eşi geldi. hayatında kendı evlerınde sıgara ıcmemıstır. ama eşim içince o da içti. yani bir insanın eşi umursamıyorsa başkasından umursamasını beklemeyemezsin.
ben zaten ıcıyordum eskıden benı dusunmesınde ınsan bebegıni düşünür. konuşunca da bıdı bıdı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?