2015 Şubat Anneleri

eskiden burda 20 den az kişi olmazdı ne oldu şimdi çok merak edıyorum. fikri olan bana da söylesin .
gizli bir grubunuz mu var bana soylemıyorusnuz

watsapa çok kayan oldu sanki ben öyle düşünüyorum

dün bebeğimize sabun tozu deterjanla , ıslak mendil aldık : ))) indirimdeydi alalım dedik

Ben artık içme de demiyorum, buluşmuyorum içenlerle. Bencillik ve ötesi cunku.
benim eşimde yalnızken yanımda içmiyor ama birini görünce ona örnek olacağı yerde ondan güç alıyor paso içiyor. her gelip gidenden sonra fırçalamak zorunda kalıyorum. misafirin yanında bir şey de dıyemıyorsun.
geçen ablamın eşi geldi. hayatında kendı evlerınde sıgara ıcmemıstır. ama eşim içince o da içti. yani bir insanın eşi umursamıyorsa başkasından umursamasını beklemeyemezsin.
ben zaten ıcıyordum eskıden benı dusunmesınde ınsan bebegıni düşünür. konuşunca da bıdı bıdı oluyor.

İnşallah canım Allah büyük. Zararın neresinden dönersen kardır demişler baktım sağlığıma zarar veriyor giderim başka yere diye düşünüyorum.

Doğunca bırakırız diyorlar ama şimdi de bebişe gidiyor duman. Bırakacaklar mı o da meçhul ya.

3 ne ya. Öyle bir kan değeri olamaz. 5 de olamaz da işte cihaz arızası sanırım.
bana da öyle geldi. benım abim kemoterapi görürken ancak 3 e düşerdi kanı.
bünyesi alışkın olmayan kişi mümkün değil o değerle ayakta duramaz ve hastaneye yatırırlar.

Mahkemeye verip isteyebilirim. Düşünüyorum bakalım bebişlerimiz sağlıkla gelsin onu da yapabilirim. Yıllarım geçti gerçekten. Hayırlısı olsun bakalım.
Akademisyenlik gerçekten zor iş ama bakıyorum hep haketmeyen insanlar yükseliyor bunda da. Benim bir arkadaşim var cok da severim kendisini ama düşün doktora yazılı sınavını kopya çekerek geçti. ben napiym onun doktorlugunu şimdi. Sen diyorsunki benim çalıştığım alanda türkiyede uzman yok,tabi olmaz bu ülkede insanlar bilime katkıda bulunmak için değil sadece etiket için akademisyenligi seçiyorlar dolayısıyla hangisi daha kolaysa ona yöneliyorlar. Senin gibi cok az insan var onlarda sisteme dahil olmadıklari için bezdiriliyor işte. Benim unide bir hocam vardı oda senin yasadigin soruna benzer şeyler yaşadı en sonunda istifa etti şimdi ülkerde arge müdürü. Hakkında hayırlısi olsun ne deyim

kahvaltıya gittim sigara konuşulmuş
benim kocam hala içerde sigara içiyor
banada tam tersi gelen misafirler eşimi uyarıyor evde sigara içilirmi diye ama yok benim öküz kocam içiyor
ocakta büyük temizlik var koltuklar yıkanacak halılar yıkanacak eve kadın gelecek ondan sonra çıksın kapıda içsin belki üşenirde bırakır sigarayı.
zaten akşam çok sinir etti beni konuşmuyorum şimdi sabah işe giderken hayırlı işler dedim yolladım anlasın biraz yaptığı hatayı.

Doğunca bırakırız diyorlar ama şimdi de bebişe gidiyor duman. Bırakacaklar mı o da meçhul ya.
sigarayı bırakmak öyle kolay bir şey değilmiş benı onu anladım. yüksek motivasyon sağlayacak bir etken olmadan ve uzman yardımı almadan bırakılacak bir şey değil. çok büyük bir bağımlılık bence. benım aylar oldu hala aklımda çünkü.
bazen bir fırt çeksem diye geçiriyorum içimden sonra diyorum kendine bebeğine söz verdin ve vazgeçiyorum ama bazı erkekler bırakıyor çocuk olduktan sonra.

ohh her şeyi tamamdır. şaka maka şu katkısız ıslak mendiller de 9-10 tl. bebekerin her bir şeyi pahalı valla.

daha bişeyi tamam değil yavrucağın , hep tersten gidiyoz bakalım aralık ayında hızlandıracaz ama (hep öyle diyoz bakalım görcez) ama hakkaten ne pahalıymış bebek mendilleri hiç farketmemiştim , bi de bezlere bakalım kaça satılıyor acep diye oooo fena çok para : ))

yok canım istersen 1 km öteye yolla hiç üşenmiyorlar, benim eşimde içiyor ama asla evde içirtmem yakarım çırasını , hatta balkonda içince de hemen eve girme kokun gitsin öyle gel diyorum yazın iyi de kışında aynı hiç üşenmedi bırakmaya teşebbüs etmedi , bebek olunca yaklaştırmayacam yanına , dışarda içilip gelinse bile ellerde ağızda kalan kokudan bebeğin nikotin reseptörleri etkileniyormuş , sigara kullanma eğilimi oluyormuş , bi tv programında izlemiştik hatta eşimde yanımdaydı belki bi ders almıştır bekliyorum

watsapp takılerın hepsı burdada yazıo ya bence ıs guc gırılmıo..

Iyi bir yol gösterdin bana şaka bir yana sabrım ne kadar daha olursa o kadar daha savaşayım bakalım. Yok yine sistem aynı tas aynı hamamsa ben de ayrılırım. Benim de bildiğim çok insan var bir şekilde biryerlere gelen. Kısmet işte. Allah yazdıysa oluyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bence bu işin ayıbı yok soylemelisin.hele bide evinde asla icirme.icmedikleri zaman bile buram buram heryer kokacak çok sinir oldum hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…