2015 Şubat Anneleri

Ben her akşam bir miktar yiyorum bağımlılık oldu hemde cidden sıkıntıya iyi geliyor. Soda ve kabak çekirdeği vazgeçilmezim ama sanki sodayı abartıyorum.
Kabak cekirdegine bayiliyorum yalniz tuzu tansiyonumu oynatir diye korkuyoum. Soda icin de 1 sise tavsiye ediliyo sanirim. Sen kac sise iciyosun ?

ben daha doğurmadan 2. çocuğu istiyorum ama eşim kesinlikle istemiyor. çok acı çektin çok üzüldün yeter bir tane diyor. umarım 30 u geçmeden ikna olur da yaparım oğluma bir kardeş. benim hem kız kardeşim hem erkek kardeşim var onlarsız bir hayat düşünemiyorum. canlarım ciğerlerim benim hele elimde büyüyen erkek kardeşimin yeri çok ama çok ayrıdır. kız kardeşimle aramda fazla yaş farkı yok 2 yaş var ama erkek kardeşimle 10 yaş. şimdi boyumuzu geçmiş olmasına rağmen hala bebeğimiz gibi geliyor o bize. rabbim herlese kardeş sevgisi tattırsın inşallah.
hahaha yok o kadarad deil tek çocuk konusundada dinlemeyin kocanizi : )))

Allah ayirmzsinc canim, çok istedim kizimin kiz kardesi olsun ama Allahin takdiri hayirilisi olsun insallah
3 e çok diyorum ama bilsemki kiz olacak ara vermeden 4. yu yaparim ama malum erkek olma ihtimalide var : )

Oglum ateslendi gece nobetindeyim. Suya soktum titreye titreye. Bugun aksam gelemedim gecmisi okuyamadim ne cok yazmissiniz simdi de oku oku bitmedi
geçmis olsun canim, simdi nasil oglun

agzinda degisik bi koku, dilinde kalin bi beyaz tabaka varmi ?
bunlar olmadiginda ben doktora goturup ilaç vermiyorum, viral anlamina geliyor çujnku
bide mesela gece ateslenip gunduz biseyi yoksa, atesi dusunce çocuk gulup oynuyorsada viral oluyor ..

bakteriyel olunca ant gerekiyor viral olunca hiç bi ilaç gerekmiyor ;)

lohusa yatağını bilmem de , doğum sonrası tantanasız iyi bi uyku çekmek istiyorum, bi de inş. normal doğum olurda şöyle rahat bi gerinebilirim sanırsam sezeryanda dikişlerden dolayı yine gerinme işi sonraya kalır
a bak ben onu çok iyi yapiyorum, 4 gun hastanede kaliyorum
e gelen giden yok, koca ise gidiyor, arada yanima ugruyor ama yalnizim, nerdeyse 4 gun full uyyorum tabi çocukda uyyor yeni dogan olduug için, emziriyorum, yikiyorum sicacik yatiyor saatlerce uyyor
resim çekiyorum bol bol, resmen kafami dinliyorum hastanede, ama evde olsam imkansiz bu çocuklarla : )

arkadaşlar günaydın. çalışan anneler hamile olduklarına dair bir belge verdiniz mi muhasebenize. Doğum izni ile ilgili yasal düzenlemelerde öncelikle hamilelikle ilgili hastaneden belge alınarak muhasebe veya insan kaynaklarına veriliyor diyor.

heînize gunaydin hanimlarr ..

haberleri bende izlemiyorum , çocuklar etkilenir diye tv de haber dizi film hiç bisey açmiorum
netden de okuyorum ama izleyince daha etkili oluyodur koru haberler, o oglum yuzme bilmiyor diye aglayan annne : ((

oy kizlarrr benim falda bulanik gorme demisler, tansiyon belirtisi deilmi ooo
Allah korusunnn , tansiyondan çok korkarim bennn, bebegin hiç $ansi yok hemen alirlar Allahim kimseye vermesinnn : ((

arkadaşlar günaydın. çalışan anneler hamile olduklarına dair bir belge verdiniz mi muhasebenize. Doğum izni ile ilgili yasal düzenlemelerde öncelikle hamilelikle ilgili hastaneden belge alınarak muhasebe veya insan kaynaklarına veriliyor diyor.
Yok canım ben bişi vermedim sadece 12.haftamda nöbet tutamaz raporu vermiştim o kadar

Günaydın Canlarrrr :KK68: Benim Karnımda Akşamdan Beri 10-15 Saniye Süren Titreme Tarzı Bişey Oluyo Netten Baktım Ama Ne Olduğunu Bulamadım. Sizde de Oluyomu Yada Ne Olduğunu Bilen Varmı :KK51:

Günaydın Canlarrrr :KK68: Benim Karnımda Akşamdan Beri 10-15 Saniye Süren Titreme Tarzı Bişey Oluyo Netten Baktım Ama Ne Olduğunu Bulamadım. Sizde de Oluyomu Yada Ne Olduğunu Bilen Varmı :KK51:
Aaa aynısı bana da oluyor hatta çok saçma ama bebisim üşüyormu acaba dedim :))) 37 derecede nasıl usucekse :)) ama bnm daha kısa sürüyor heralde daha değişik tarz bi hareket yapıyor dedim

gunaydin canim
google a yazinca abszliklarda magnezyum eksikligi oalrak okudum ama içerikde ilgili yaziyi bulamdim
nasil oluyor anlamdim ama magnezyum eksikligi ustune arastr bide belki bulabilirsin biseyler

32. Haftada hepsini birlikte versek olmaz mı ki?

e gelen giden yok, koca ise gidiyor, arada yanima ugruyor ama yalnizim, nerdeyse 4 gun full uyyorum tabi çocukda uyyor yeni dogan olduug için, emziriyorum, yikiyorum sicacik yatiyor saatlerce uyyor
resim çekiyorum bol bol, resmen kafami dinliyorum hastanede, ama evde olsam imkansiz bu çocuklarla : )

4 gün hastanede kalmam olumsuz bi durum olmadıkça , kalsam bile başım dolu olur benim, bizimkiler olur, kv dem olur yanımda en az 1 kişi mutlaka kalır eşim olur hiç gitmez o : )) eve çıkıncada büyük ihtimal kv e giderim çünkü beni eve yollamazlar annem çocuk bakamaz yani yıkarken falan ben korkarım çok küçük oluyorlar diyor bizi de hep teyzem yıkarmış mesela biraz ele gelene kadar : )) neyse kv tecrübeli görümcemin çocuklarını o büyütmüş, daha ben onu yağlayacam diyor çabuk büyüyomuş yağlanan bebek bi de kurumuyomuş vs., şimdiden ayarlamışlar doğal zeytinyağını,
çok uzattım lafın kısası yalnız kalamam da belki uyumam için izin verirler, eşim tek erkek onun çocuğu da kıymetli öyle olunca herkes bebeğin yanında olmak isteyecek gibi geliyor bana

sende eve gidince maraton başlıyor demi ? Allah kolaylık versin hepimize : ))

Back
X