2015 Şubat Anneleri

FL Ne demek bılmıyorum. benım bebek 25+5 günlüktü yanı 26 haftalıktı ama doktor 28 haftalık dedi bebeğımız. kilosu tam 1 kilo dedi. kemık gelısımı bır hafta gerıde dedı. bende boyunu sordum 34,5 cm dedı. boyu mu gerıde acaba onu anlamadım. bende düşündüm 26 haftalık bebege 28 haftalık dıyorsa ondan gerıdedır heralde. ara ara aklıma gelıyor ama önemsenecek bır sey degıl dedı dıye atıyorum kafamdan.

fl femur uzunluğu canım , bunun 7 ile çarpımı da boyunu veriyor , neyse ben burdan hep bakıyorum oranlara olması gereken değerleri de vermişler alt sınır üst sınır bakabilirsin
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_biometri.asp

32. Haftada hepsini birlikte versek olmaz mı ki?
zaten daha önce başka rapor almadıysan 32.haftada verıyorsun raporunu. o sırada hastaneye de bıldırıyorsun ızne ayrılacaksan eğer. hastane ve muhasebe sgk ya bidiriyor.
ben bu gıttığimde sordu hastane 32.haftada ızne ayrılacak mısın dıye. bende nerde o gunler dedım. benı kım ızne ayıracak.

Ben de bişi merak ediyorum mesela 37 de izne ayrıldık doğuma 3 hafta kala diye hesaplayip ama 38 de dogurduk dogumdan önceki 2 haftamiz yanacak mi sonrasına eklenecek mi

sonraya ekleniyor canım erken doğum durumunda, bi arkadaşım demişti

zaten daha önce başka rapor almadıysan 32.haftada verıyorsun raporunu. o sırada hastaneye de bıldırıyorsun ızne ayrılacaksan eğer. hastane ve muhasebe sgk ya bidiriyor.
ben bu gıttığimde sordu hastane 32.haftada ızne ayrılacak mısın dıye. bende nerde o gunler dedım. benı kım ızne ayıracak.

Bağkur mu oluyor seninki? Onda da yok mu özel durumlar?

Bağkur mu oluyor seninki? Onda da yok mu özel durumlar?
evet bağkur. borcun varsa bakılamıyorsunda. hele siz şunun güzelliğine bakınız. limangoda

Eklentiler

• mevlüt.webp
    mevlüt.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 99
kv dem görümcemin çocuklarına da sürmüş , onlar sürerlermiş, benim annemgilde mesela bebeğin bıngıldağında kerme derler ondan olunca heğ z.yağ sürerler
bilmiyorum ki canım dogrudur belki okuduğum yazı da şuydu

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-31-10-48-16.webp
    Screenshot_2014-10-31-10-48-16.webp
    143,4 KB · Görüntüleme: 66
sigarayı bırakmak öyle kolay bir şey değilmiş benı onu anladım. yüksek motivasyon sağlayacak bir etken olmadan ve uzman yardımı almadan bırakılacak bir şey değil. çok büyük bir bağımlılık bence. benım aylar oldu hala aklımda çünkü.
bazen bir fırt çeksem diye geçiriyorum içimden sonra diyorum kendine bebeğine söz verdin ve vazgeçiyorum ama bazı erkekler bırakıyor çocuk olduktan sonra.
12 yillik tiryakiydimbicmemenin tadini alinca ictigime yandim. kimse icmesin birakan da geri baslamasin

Cok gecmiş olsun

Canım geçmiş olsun, inşallah düşmüştür ateşi oğluşunun.

geçmis olsun canim, simdi nasil oglun

agzinda degisik bi koku, dilinde kalin bi beyaz tabaka varmi ?
bunlar olmadiginda ben doktora goturup ilaç vermiyorum, viral anlamina geliyor çujnku
bide mesela gece ateslenip gunduz biseyi yoksa, atesi dusunce çocuk gulup oynuyorsada viral oluyor ..

bakteriyel olunca ant gerekiyor viral olunca hiç bi ilaç gerekmiyor :KK66:
sagolun kizlar ates aynen devam bakalim bugun dser ins. Viral gibi geldi bana dr.a goturmedim yarina kdar bakalim

kv dem görümcemin çocuklarına da sürmüş , onlar sürerlermiş, benim annemgilde mesela bebeğin bıngıldağında kerme derler ondan olunca heğ z.yağ sürerler
biz de sirduk kafasina da poposuna da seytinyagi. konaga da iyi geliyor sevein zeytinyagini ben

saol canım yazdığın için ama günde 2 kere vermiş mg sabah akşam çok gelmez demi ya
doktor 2 dediyse kullan canım sadece mg çok kullanıldığında laksatif etkisi var diye biliyorum yani bağırsak çalıştırıyor

Kızlarrrr birşey sormak istiyorum genital bölgesinde batma hisseden var mı? Benim arada oluyor neden ki acaba?

Araştırmadım henuz canım ama sabun kullanılması taraftarı değilim. Şampuanı araştırınca yazarım olur mu?

tabi olur , neden sabun taraftarı değilsin ? bende nedense sabun daha mı iyi acaba diyorum, araştırmak lazım tabi

Back
X