Atatürk orman çiftliğine yapılan köşkeilk 8 ayda 1269 işçi ölmüş ( sigortalı çalışırken ölen ve devlete bildirilen rakam)
Allahım Allahım ne kadar çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atatürk orman çiftliğine yapılan köşkeilk 8 ayda 1269 işçi ölmüş ( sigortalı çalışırken ölen ve devlete bildirilen rakam)
kızlar günaydın,
ay resmen size sormak için soru biriktirdim :) başlıyorum :)
1- bebeği bi yer de toplanıp yada poposunu dışarıya doğru yaslayıp karnı taş gibi olan varmı ? nefesimi daraltıyor.
2- gece soluma yatıp ne zaman uyansam sırt üstü buluyorum kendimi bu sıkıntı yaratırmı ?
3- henüz çatlamayan karnım için hala zeytinyağ özlü bebek yağı kullanıyorum bundan başka bişey yapmalımıuyım?
4- birde doktor magnezyum diasporal verdi içerken zorla içiyorum öğürerek ne zaman içmeliyim sabah akşam demiş ?
hadi bakalım tecrübeliler bi cevaplayım beni :)
sabun benim cildime bile yaramıyor çatlayıp kaşınıyor banyodan sonra bende kullanmamayı tercih ediyorum yada dove sabunları baya nemlendiriyor hiç yoktan onlar iyi oluyor. bebeğe de kullanmam. ama çamaşırlarını yıkarım.Sabunun cildi kuruttuğunu düşünüyorum ayrıca vucut için fazla kimyasalbebiş vücuduna uyan ph dengesini falan ayarlayan sampuanlar daha iyi. Ama çamaşır yıkama konusunda sabunu tercih edebiliriz diğer çamaşır deterjanlarına göre daha az kimyasal kalıyor o.
iş güvenliği sadece evrak işi canım "bak yapılıyor "izlenimi için biliyorsun bizde insanlık; avrupa birliğine girmek için yapılan bir mevzuatsal işlem yumağıAllahım Allahım ne kadar çokiş güvenliği nerde
![]()
kızlar aranızda fetal eko yaptıran varmı
belki konusu geçmiştir daha önce ben sık takip edemediğim için konuya hakim değilim
neden yaptırılıyor bu fetal eko ve herkes yaptırmak zorundamı
Ayrıca dün dr.a kan ilacım bitmişti gelmişken onuda yazdırayım dedim bana gitmiş benzer başka bir ilaç ile başka bi ilaç daha yazmış sizde bunları kullananlar var mı lütfen bana kullananlar yazabilir mi ?
ben gyno ferro sanol içiyordum tutmuş bana
FERRO SANOL DUODENAL die bir ilaç yazmış sabah akşam alacakmışım yanına da
CALCIDAY D3 EFERVESAN tablet yazmış içinde üç ayrı tablet kabı var suda eriyen ilaç günde 1 tane alacakmışım.
Bu ilaçları kullananlar var mı kızlar içip içmemekte tereddüt ediyorum.
Zaten senin dediğin doğal olan yani adı sabun ama sabundaki kimyasallar yok. Ben beyaz sabun tarzı sabunları kastettim. Doğal olanlar kullanılabilir ama onda da hijyenik hipoalerjik testlerin yapılmış olmasına dikkat etmek lazım.
özelde de anı durum olabilir. araştırmak gerek. Çünkü yasa özel veya kamu diye ayırmıyor. araştıracam hemenDevlette calisanlar icin onemli. 37 de mecbur izne cikiyorsun. 32 den 37 ye kadat calisabilir raporuyla calisiliyor. DOgum 38.de olsa o iki hafta sonraya ekleniyor. Ama ozelde frkli uygulanabiliyor
demir ilacım bitti dün dr ferro sanol duodenal kullanabilirsin dedi bugün alıcamkızlar yokmu bu ilaçları kullanan lütfen bana bilgi verirmisinz?![]()
Mesleğim dolayısıyla Gündemden haberdar olmam gerekiyor :/ biraz biraz izliyorum en kötüIzlemesen niye olmuyor? İzlemeyelim.
38. haftada zaten izinlisin izin hakkın yanmıyor bu durumda doğum sonrası 8 hafta + doğum öncesi 2 haftan kalmış ise toplamda 10 hafta izin devam ediyor. değişen bir şey yoközelde de anı durum olabilir. araştırmak gerek. Çünkü yasa özel veya kamu diye ayırmıyor. araştıracam hemen
Hayvanın iç yağı dicem mideniz kalkıcak![]()
Mesleğim dolayısıyla Gündemden haberdar olmam gerekiyor :/ biraz biraz izliyorum en kötü
Ciğer yeme demişti doktor , ilk aylar için miydi o acaba şimdi yemek de mi zararlıdır? A vitamini Yoğunluğu sebebiyle yeme demişti özledim ya sakatat diince aklıma geldi :)hım sen yemeklik olarak diyosun , hiç midem kalkmaz severim ben iç yağ , kuyruk yağ , sakatat midem iyidir : )))
sabun benim cildime bile yaramıyor çatlayıp kaşınıyor banyodan sonra bende kullanmamayı tercih ediyorum yada dove sabunları baya nemlendiriyor hiç yoktan onlar iyi oluyor. bebeğe de kullanmam. ama çamaşırlarını yıkarım.
mesleğin ne ki merak ettim , ben epey uzun zamandır bıraktım haber izlemeyi çok etkileniyorum
Ciğer yeme demişti doktor , ilk aylar için miydi o acaba şimdi yemek de mi zararlıdır? A vitamini Yoğunluğu sebebiyle yeme demişti özledim ya sakatat diince aklıma geldi :)
Iki uc haftanin lafi olmaz:)Ben hafta olarak sizden gerideyim ama benimde nefesim çok daralıyo. Sık sık camı açıp temiz hava alıyorum biraz rahatlıyorum.
Dmi ya abartmadan yiyim ben bi kez :)bana doktorum demedi hiç şunu ye bunu yeme diye de bi arkadaşım söylemişti ilk aylarda yeme diye , tam bilmesemde çok özledinse azcıktan bişey olmaz sanıyorum