bu yukardaki karııı beni öldürcek beeeee yağ ekmek tuzzzzz tamamdaaa eve gelmiş herşeyi soruyor yavruuu ne zaman taşınıcan??? sadede gelelim kısacası şunu kullanmayacaksan bana verrr şuda olabilir budayok deveninn.... ama başka işim yokta karıya eşya ayırayım allahım yaaaaa
şu anda dikili mi? senin bebe güvende o zaman maşallah.Hayırlısı artık benim zaten rahim dikişim falan var,herhalde sezeryan olacak,vaktinde gelsin de kuzucuklar
bende komşu yok allahtan kimse tanımaz :)kız öyle deme allah korusun deli karının teki neyseki kurtuluyorumben bu sene çalışmadım bebişten dolayı şimdi kızı çalıştırıyorum derslerine 12 ye kadar paso kilo bilem vermişim efferin bana sen dinlen kuzum şimdi özlemişsindir bol bol dinlenmeyi
Ben de almayı düşünüyorum o markadan, inceledim sitesini ve sertifikalarını baya güvenilir geldi fiyatları da öyle uçuk değil. Çevre mühendisi bir anne tarafından yapılmuş girişimci bir hareket. başarılı buldum ben :) ürünleri de kullanıp temizleme performanslarına bakmak lazım.Litchi Canim sana birşey danisacagim. Temizlik ürünleri için "mom's green" bitkisel ürünleri almayi düşünüyorum. Bi baksan senin fikrinide almak isterim. Hatta evdeki bütün ürünleri bu markadan almaya düşünüyorum bundan sonra.
ama hakkaten huylandırıyor canımm biz kızımla tokasına minik minik şekiller yaptık silikonla yapıştırdık çookk cici oluyor gerçektenkeçeden de güzel oluyor o da hem kolay hem zevkli .
ben keçeye dokunamıyorum huylanıyorum.
@pkasss yazmadi mi hala ya hayrli haberni alsaydik onun da
Canım ben de bişi sorucam ben amway kullanıyorum onun bebek deterjanı da var onunla ilgili bişey bliyor musun peki?
bu aralar cok cikolata yiyorum belki de tansiyonumu bu yukselttiBenm de tansiyonum 8/4tü, serum takalım fln dediler doktorumu aradım çikolata ye soluna yat bebek hareketlenir tansiyon yükselir dedi öyle de oldu aklınızda bulunsun
ahahahaaaa hiç sorma yaaa durumuda var heee sinirrrrrrrrrr oluyorum böylelerine ben zaten gerekli görürsem veririm istemenin ne anlamı varDayalı döşeli eve mi çıkıyorsun sandı ki :)
Hmm. Çatlıyacağını hiç düşünmedim yaw. Çatlar mı kiIlk defa deniycem.
Hmm. Çatlıyacağını hiç düşünmedim yaw. Çatlar mı kiIlk defa deniycem.
Sabun tozu leke cikarmiyor. Kusmuk lekesi ek gidaya baslayinca meyve lekeleri hiic cikaramiyor. Ve makinesini bozmus bazilarinin. Ilk 1-2 ay sabun tozu tamam da sonra is gormuyor. Baska ne gibi alternatiflerimiz varCanım ben evde omo sensitive bebekler için olanı kullanıyorum ama kendi çamaşırlarıma. Bebiş için sabun tozundan başka deterjan kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü her deterjanlar güçlü maddeler var leke çıkarmak için. Amway i bilmiyorum ama içindekiler kısmını yazarsan belki bir yorum yapabilirim.
Bence deneyelim :) ne gğzel olurUcuza mal edeceğimiz kesin de yapabilecek miyiz ki :)
çok sevdiğim komşularım var ama illaki aralarında bir tane defolu çıkıyor buda bahsettiğim şahıs böyleleri olmasın daha iyi vallabende komşu yok allahtan kimse tanımaz :)
Çatlamaz yaa benim arkadaşım da ilk yapmıştı. ordaki püf noktası her kalıp için yeni, az miktarda harç hazırlamak ve tam kurumdan kalıptan çıkarmamak.. çünkü bir klıp 40 dk da kuruyormuş. çok harç hazırlasan ve 1 tane kalıbın olduğunu varsayrsak o kalıp kuruyana dek diğer harç da sertlşir. ilk yapılan birkaç tanesi deneme amaçlı belki zayi olur ama diğerleri bence güzel olur. arkadaşım bana yapmasa ben de alıp yapacaktım bence çok eğlenceli :)Hmm. Çatlıyacağını hiç düşünmedim yaw. Çatlar mı kiIlk defa deniycem.
Anladım canım allah şifa versin bende kadin dogdoğum hastanesine gitmiyorum ozeldeki gayet ilgili bir dr sağolsun simdilik bir sıkıntı yok bakalim inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza aliriz bebislerimizi2010-2013 yıllarında bitlisteydik canım muş yol üstümüzdeydi devlet hastanesinde 3 doktor özelde de 1 doktor doğum hast çocuk kaçırılmıştı birde arkadaşım kürtaj esnsında enfeksiyon kapmıştı hala hamile kalamadı oraya hiç gitmedim zaten devlet hast iyidi amaçok çok kalabalıktı genelde hamile kadınlar geldiğinden özel bir ilgi yoktu öncesinde iki kaybım oldugundan nedenlerini araştırma şansım ve sebepleri merak eden bir doktor yoktu şimdi iğne kullanıyorum şükür bu haftaya kadar geldik en azından araştırma şansım oldu burda benim durumumda olan bir hamileye çokta ilgi bekleyemezdim orda
Becerikli hatun :)çok zevkli şeyler bunlar. denersin olmaz ikincide olur. siz kokulu taş mı yapacaksınız sabun mu?
bende ablamlar yaparken gördüm öyle olmayacak bir şey degıl. alçı gibi mazemeyi karıp yapıyorlar.ilk okulda yapardık hatta
diğer süsleme kısmı size kalmış.
ben hiç bilmeden dekupaj boyama diye bir işe giriştim. araştırdım buldum. süper çerçeveler falan yaptım. kimse inanmıyor benım yaptığıma.
Ay onları hep karstririm zaten millet sekeri tutusturuyor o an ne bilim bidaha tuz deniim madem
o siteyi ben de geçen gün keşfettim baya fiyat farkı var diğer yerlere göre. sen daha önce oradan hiç alışveriş yaptın mı? güvenilir bir site mi?Aynen canim bende mustela alacagim. Turuncukasada indirime giriyor oradan alabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?