2015 Şubat Anneleri

Dayalı döşeli eve mi çıkıyorsun sandı ki :)

Hayırlısı artık benim zaten rahim dikişim falan var,herhalde sezeryan olacak,vaktinde gelsin de kuzucuklar
şu anda dikili mi? senin bebe güvende o zaman maşallah.
gidip hepimiz diktirirmişiz bu manyaklıkla

bende komşu yok allahtan kimse tanımaz :)

Ben de almayı düşünüyorum o markadan, inceledim sitesini ve sertifikalarını baya güvenilir geldi fiyatları da öyle uçuk değil. Çevre mühendisi bir anne tarafından yapılmuş girişimci bir hareket. başarılı buldum ben :) ürünleri de kullanıp temizleme performanslarına bakmak lazım.

keçeden de güzel oluyor o da hem kolay hem zevkli .
ben keçeye dokunamıyorum huylanıyorum.
ama hakkaten huylandırıyor canımm biz kızımla tokasına minik minik şekiller yaptık silikonla yapıştırdık çookk cici oluyor gerçekten

doktorumla görüştüm HGB vce HCT değerini. "hamilelikte düşük seyreder genelde" dedi. sorun yok dedi. "günde bir tane ferrum forte'a başla" dedi.
inşallah her şey yolunda gider sonuna kadar.

Canım ben de bişi sorucam ben amway kullanıyorum onun bebek deterjanı da var onunla ilgili bişey bliyor musun peki?

Canım ben evde omo sensitive bebekler için olanı kullanıyorum ama kendi çamaşırlarıma. Bebiş için sabun tozundan başka deterjan kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü her deterjanlar güçlü maddeler var leke çıkarmak için. Amway i bilmiyorum ama içindekiler kısmını yazarsan belki bir yorum yapabilirim.

Benm de tansiyonum 8/4tü, serum takalım fln dediler doktorumu aradım çikolata ye soluna yat bebek hareketlenir tansiyon yükselir dedi öyle de oldu aklınızda bulunsun
bu aralar cok cikolata yiyorum belki de tansiyonumu bu yukseltti

Sabun tozu leke cikarmiyor. Kusmuk lekesi ek gidaya baslayinca meyve lekeleri hiic cikaramiyor. Ve makinesini bozmus bazilarinin. Ilk 1-2 ay sabun tozu tamam da sonra is gormuyor. Baska ne gibi alternatiflerimiz var

Hmm. Çatlıyacağını hiç düşünmedim yaw. Çatlar mı ki Ilk defa deniycem.
Çatlamaz yaa benim arkadaşım da ilk yapmıştı. ordaki püf noktası her kalıp için yeni, az miktarda harç hazırlamak ve tam kurumdan kalıptan çıkarmamak.. çünkü bir klıp 40 dk da kuruyormuş. çok harç hazırlasan ve 1 tane kalıbın olduğunu varsayrsak o kalıp kuruyana dek diğer harç da sertlşir. ilk yapılan birkaç tanesi deneme amaçlı belki zayi olur ama diğerleri bence güzel olur. arkadaşım bana yapmasa ben de alıp yapacaktım bence çok eğlenceli :)

Anladım canım allah şifa versin bende kadin dogdoğum hastanesine gitmiyorum ozeldeki gayet ilgili bir dr sağolsun simdilik bir sıkıntı yok bakalim inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza aliriz bebislerimizi

Becerikli hatun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…