2015 Şubat Anneleri

Ben de hayatımda ilk defa alçıdan süs yapmaya heveslerin bakalım. Kalıp falan bulabilirsem deniycem :)

böyle sormazlar heralde orda. :)
benım memleketin plakasına daha 62 günüm var.
bak bu olabilir sınav sorusu.
esobanın bebeğinin doğumuna şu anda 91 gün kaldıysa, 62 gün sonra hangi plakada olacaktır.:)

Benimki de eskişehir yakın olsa gerek numaralar. Ankara için daha çoooook var.

Litchi Canim sana birşey danisacagim. Temizlik ürünleri için "mom's green" bitkisel ürünleri almayi düşünüyorum. Bi baksan senin fikrinide almak isterim. Hatta evdeki bütün ürünleri bu markadan almaya düşünüyorum bundan sonra.

Şekerli su değil tuzlu ayran içmen gerekiyor. Ne olur ne olmaz diye çantana tuz paketi de koy canım ben öyle yapıyorum.
Benm de tansiyonum 8/4tü, serum takalım fln dediler doktorumu aradım çikolata ye soluna yat bebek hareketlenir tansiyon yükselir dedi öyle de oldu aklınızda bulunsun

böyle sormazlar heralde orda. :)
benım memleketin plakasına daha 62 günüm var.
bak bu olabilir sınav sorusu.
esobanın bebeğinin doğumuna şu anda 91 gün kaldıysa, 62 gün sonra hangi plakada olacaktır.:)
Gümüşhane

sen ne zaman işe başlayacaksın. çık biraz hava al.
arkadaşına yetki belgesi verdim bi hafta daha beni idare edecek saolsun , ama var ya 3 gün dinlendim kendime geldim , bgn çıkıcam inş birazdan giyinip :) sokak <3 ben

sezeryan mı olacaksın canım

Bana iyi gibi geldi. Ilk defa duydum ama ben de düşünebilirim. Yalnız çamaşır deterjanındaki
İçeriğindeki temizliğe etki eden aktif maddeler Ecocert tarafından onaylanmıştır ibaresi açık yazılmamış. Onda biraz düşünürüm ama diğer temizleyiciler çok iyi.

Benm de tansiyonum 8/4tü, serum takalım fln dediler doktorumu aradım çikolata ye soluna yat bebek hareketlenir tansiyon yükselir dedi öyle de oldu aklınızda bulunsun

Dr da bir garipmiş yani. Tansiyon tuzdan yükselir. Şeker şekerden yükselir. Açsan o yüzden şekerli yedirmiş olabilirler önce. Çünkü düşen şeker tansiyonu da düşürür. Ama düşük tansiyon her zaman düşen şekerden kaynaklanmaz. Hatta insanın şekeri varsa gereksiz yere şeker yüklemesi yapılır.

Sagol canim benim. Bebegin camasirlarini yikarim diyordum. Sen ne kullanicaksin peki canim. Market ürünlerini kullanmak istemiyorum. Elimdekileride imha edeceğim hatta ürünleri begenmissin, bunlardan alirim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…