yok olurmu canım biz bildiklerimizi paylaşalım şimdi bazı bayanlar diyoyaa suni sancı çok kötü alakası yok e tabi sancın azsa doğuramıyosan o suni sancıyı verdiklerinde iyice kasılıyosun sonra doğum oluyor onlar ondan öyle diyor zaten ağrın fazlaysa gerek kalmıyor doğuyor bebekler ben dr umla konuşmadım bu konuyu daha ama normal doğum istiyorum inşşş bana eğer çocuk düşünürsen normal olabilir demişti bakalım ne diycek sölediğimde
doktorun çalışabilir raporu vermesi hamileliği çalışmasına engel değil demek. yani senin çalışyor olman yıllık ıznını kullanmana engel degıl. yıllık izni zaten ücretli izin kullanabilirsin.
yav hergun annendesın nerdeyse. h.sonlarıda evınde durmuyorsun yıne özledim dıyorsun.valla annemi özlemişim ama yaırn çarşıya çıktıktan sonra eve geçicem akşama sakaryaya gidicez eşimin kuzenleriyle günü var. bebeği göremedim canım doktor sürekli ultrasona sokmuyor herhangi bir şikayetim yoksa gerek görmüyor. ama haftaya görücem yavrumu fetal ekomuz var :)
acı mııı öylemi dersinBana da öyle söylemişti inşallah hayırlısıyla doğar bebişler. Bir de zaten bebişini doğurmanın heyecanıyla insan acıyı da az hisseder sanırım.
valla annemi özlemişim ama yaırn çarşıya çıktıktan sonra eve geçicem akşama sakaryaya gidicez eşimin kuzenleriyle günü var. bebeği göremedim canım doktor sürekli ultrasona sokmuyor herhangi bir şikayetim yoksa gerek görmüyor. ama haftaya görücem yavrumu fetal ekomuz var :)
yav hergun annendesın nerdeyse. h.sonlarıda evınde durmuyorsun yıne özledim dıyorsun.
sana dıyorum ama ben her aksam mutlaka uğruyorum bır gun uğramasam canım sıkılıyor.
Çok güzeller güle güle giyersin inşallah:)Kizlar tacim ve terligim nasil
acı mııı öylemi dersinama şu varki herkesin ağrı eşiği farklı kuzum ben sezeryandan nefret ettim resmen ama sezeryan olan arkadaşım bi hafta sonra yola çıktı vücutlada biraz alakalı sanırım inşş herkesin istediği gibi olur en önemlisi allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş
600 sayfalık ne kitaplar okumuşumdur ama ben de Kuran'ı Kerim'i bitiremedim sure sure okuyorum bakalım.
aman Allah korusun.iyi düşün sende. nerye çıkacak zaten çıkamaz. sorunu yoksa neden çıksın bebecık çıkmaz merak etme
Niye sürekli ultrasona sokmuyorlar ki beni her hafta çağırıyor Dr. Her gün bile gidilebilir dedi. Geçen hafta Dr un işi vardı iki hafta gidemedim stres oldum bile :) neyse benimki özel durum belki özel durumlarda sürekli girmede sorun yoktur. Allahım korusun inşallah bebişleri. Sen de yarın kendini çok yorma canım. Iyi eğlenceler.
yav hergun annendesın nerdeyse. h.sonlarıda evınde durmuyorsun yıne özledim dıyorsun.
sana dıyorum ama ben her aksam mutlaka uğruyorum bır gun uğramasam canım sıkılıyor.
benımde tesadüfen oldu. burda hobi malzemeleri satan bir abi ile tanıştım.
sohbet muhabbet bana bir hikaye anlattı.
bir emekli öğretmenle tanışmış . kadın emekli olduktan sonra resme merak sarmış.
gelip bizim abiden malzeme alıyormuş.
aradan aylar geçmiş. kadın yeniden gelmiş. bizim abi demiş nasıl gidiyor resim işleri.
kadın demiş sorma yakında kafayı üşüteceğim. eskiden parktan geçerken transit geçerdim.
şimdi saatlerce parkta ağaçlara, yapraklara, kuşlara, çocuklara bakıyorum. güneş hangi açıdan vurursa yaprak ne renk alıyor diye inceliyorum.
görmeden yaşıyormuşum , şimdi görerek yaşıyorum demiş.
ondan böyle şeyler gerçekten insanın hayatını güzelleştiriyor. hayatta üretmekten güzel bir şey yoktur.
bir de EMEK
evet canım ilki sezeryan olunca ikinciler elmecbur..sezeryan mı olacaksın canım
kaç yaşındaki annen. anneler belli bir yaştan sonra istiyorki artık çocukları onları düşünsün.Ben annemi ablamdan kıskanıyorum sanırım. Ikisi de Eskişehir'de. Ablam çok sık gitmiyor diye annem üzülüyor. Ben de sürekli telefonla arıyorum habire ablamı özlediğini söylüyor. Geçen ablam gelmiş annem çok mutluydu ablan gelince moralim düzeldi dedi. Ben annemin yanına gidemiyorum ama annem de gelmiyor. Yoksa ben kapı önüne mi bırakıldım küçükken.
hadi bakalım senden yakın zamanda bekliyoruz bir şeyler.Yeteneklerimizi keşfetmeyi bi basarabilsek haberlerdeki bu kotu olaylar dahi guzellesecek. Eminim herkesin içinde bir sanatci yatiyor firsat ve imkan dahilinde kesinlikle degerlendirmeliyiz çok haklisin. Simdi disari ciktim sörf bunları konuştuk diye uygulamaya koyalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?