2015 Şubat Anneleri

Bana da öyle söylemişti inşallah hayırlısıyla doğar bebişler. Bir de zaten bebişini doğurmanın heyecanıyla insan acıyı da az hisseder sanırım.

Allah o zaman iki haftasını yıllık izinle geçiririm inşallah :)

yav hergun annendesın nerdeyse. h.sonlarıda evınde durmuyorsun yıne özledim dıyorsun.
sana dıyorum ama ben her aksam mutlaka uğruyorum bır gun uğramasam canım sıkılıyor.

Bana da öyle söylemişti inşallah hayırlısıyla doğar bebişler. Bir de zaten bebişini doğurmanın heyecanıyla insan acıyı da az hisseder sanırım.
acı mııı öylemi dersin ama şu varki herkesin ağrı eşiği farklı kuzum ben sezeryandan nefret ettim resmen ama sezeryan olan arkadaşım bi hafta sonra yola çıktı vücutlada biraz alakalı sanırım inşş herkesin istediği gibi olur en önemlisi allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş

Niye sürekli ultrasona sokmuyorlar ki beni her hafta çağırıyor Dr. Her gün bile gidilebilir dedi. Geçen hafta Dr un işi vardı iki hafta gidemedim stres oldum bile :) neyse benimki özel durum belki özel durumlarda sürekli girmede sorun yoktur. Allahım korusun inşallah bebişleri. Sen de yarın kendini çok yorma canım. Iyi eğlenceler.

yav hergun annendesın nerdeyse. h.sonlarıda evınde durmuyorsun yıne özledim dıyorsun.
sana dıyorum ama ben her aksam mutlaka uğruyorum bır gun uğramasam canım sıkılıyor.

Ben annemi ablamdan kıskanıyorum sanırım. Ikisi de Eskişehir'de. Ablam çok sık gitmiyor diye annem üzülüyor. Ben de sürekli telefonla arıyorum habire ablamı özlediğini söylüyor. Geçen ablam gelmiş annem çok mutluydu ablan gelince moralim düzeldi dedi. Ben annemin yanına gidemiyorum ama annem de gelmiyor. Yoksa ben kapı önüne mi bırakıldım küçükken.

Doğru canım Allah hayırlısıyla kavuştursun bize bebişleri. Ben son 5 dakikalık sancılarda dayanamayıp epidural olmuştum. Sonrasında bir buçuk saat daha geçti kimbilir o arada ne kadar çok acı vardır. Hayırlısı inşallah.

üst kadın doğumda her gittiğinde sokuyorlar. ben son 2 defa dır girmiyorum sormuyorum sebebini demekki gerek görmüyor çokta önemli değil iyi olsun da. ama dikkat ettim ultrasona girenler ya suyu olmayan ya artık doğumu yaklaşanlardı. belki diğer gidişimde sokar benide. bende girmek istiyorum ama talep etmiyorum herhangi birşeyde uydurmak istemiyorum başıma gelir diye öyle yani

ya ya bana söyleyene bak ben hergün görmüyorum sadece haftasonları geliyorum o da bu hafta aslında gelmiyecektim yarın akşam sakaryaya gidicez. ama bebek için alışveriş yapıcaz

Ya şimdi park yataklara baktım da bi de içine yatak almamız lazım ya onunda yükseklikleri farklı farklıymış :/ Kaç cm alınıyo bu konuda bilgisi olan var mı?

Yeteneklerimizi keşfetmeyi bi basarabilsek haberlerdeki bu kotu olaylar dahi guzellesecek. Eminim herkesin içinde bir sanatci yatiyor firsat ve imkan dahilinde kesinlikle degerlendirmeliyiz çok haklisin. Simdi disari ciktim sörf bunları konuştuk diye uygulamaya koyalim :)

demek ki çok su içmek idrar yolu enfeksiyonuna engel değilmiş. çarşamba doktora göstericem ama ben baktım şimdi idrar tahlilim çıkmış ama idrar kültürüm çıkmamış henüz. tabi ki bol bakteri ve biraz maya hücresi ve eritrosit çıkmış bunlar zaten idrar yolu enfeksiyonunda çıkıyor. sadece kaşıntım vardı 1 2 gündür başkada idrarda herhangi bir yanma veya koyuluk yoktu. su içmeyi arttırayım en iyisi

kaç yaşındaki annen. anneler belli bir yaştan sonra istiyorki artık çocukları onları düşünsün.

Kizlar bime gelmis kacirmayin

Eklentiler

• IMG_20141107_154414.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20141107_142239.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 77
hadi bakalım senden yakın zamanda bekliyoruz bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…