2015 Şubat Anneleri

Bende kızçemin lavanta dolap süsünü Yaptım kapı süsünü yaptım ayakkabılarını lohusa tacını Yaptım daha bir Sürü şey var yapılacak

Eklentiler

• image.webp
    447,8 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    357,5 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    184,1 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    122,2 KB · Görüntüleme: 92

Eklentiler

• image.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    103,6 KB · Görüntüleme: 93
Atıp yenisini alırız o zaman. Leke çıkaracak diye güçlü deterjan kullanmaya karşıyım
hersey atilmiyor ama

Alintiyi yanlis yapmisim hic acilma ve yumusama yokken suni sanci cok zor olur. Ama acilma vs baslayinca sanci az diye suni snci veriyrlar o sadece sureci hizlandiriyor bir fark yok normalle. Sanci aci ayni da bosa cekiyorsun acilmasiz suni verilirse
Ewet dualar insan huzur veriyor,bende diyorum benim inşirah suresini okuma zamanım gelmiş diye, aslında ne çok boş şeylerle vakit geçiriyoruz da önemli şeylere yeterince vakit ayıramıyoruz( kendi adıma)

Ben ferro sanol duadenol kullanıyorum,kabızlık problemim olmuyor,dene istersen sende...
her ilaci denedim hepsi kabiz ediyior

canım uçakla 36. haftaya kadar seyahat edebilirsin. 28. haftadan sonra uçağa binebileceğine dair doktor raporu taşıman gerekiyor sadece.doğum iznine 35. haftada ayrılıp uçakla gidebilirsin, 2. dönemde açıkta kalan 2 haftayı da raporla halledersin

Epiduralin yan etkisi oldumu canım ? Bende düşünüyordum bi ihtimal olarak ama felç kalınmış diye okudum bi yerde annem izin vermiyo onun için

Bende kızçemin lavanta dolap süsünü Yaptım kapı süsünü yaptım ayakkabılarını lohusa tacını Yaptım daha bir Sürü şey var yapılacak
merhaba bende bişeyler aldım lavantalı magnet yapıcam bide uygun bir yerde bebek sabunu sipariş edicem ama ilk gelenlere mi verilecek yoksa mevlit için mi bunlar

kaç yaşındaki annen. anneler belli bir yaştan sonra istiyorki artık çocukları onları düşünsün.

65 yaşında. Ama hep ben düşündüm işte ablam Abi'm düşünmüyor mudur nedir ne zaman konuşsak onları istiyor annem.

Epiduralin yan etkisi oldumu canım ? Bende düşünüyordum bi ihtimal olarak ama felç kalınmış diye okudum bi yerde annem izin vermiyo onun için

Bebiş geleceği zaman epidural kullanmayı düşünmüyorum canım. Anestezi uzmanı çok iyi olmalı diyorlar. Benimki iyiydi bir sorun olmadı ama bebişi etkileme durumu olabilirmiş o yüzden kullanmayı düşünmüyorum. Bundan önce kaybetmiştim bebişi o yüzden kullanmıştım.

Kızlar iyi akşamlar pkass tan haber var mi en son karni agriyodu aklim onda kaldi

Benim hiç açılma yoktu zorla açılma sağlandı ilaçlar suni sancı falan. Demek o yüzden acımış. Neyse bebişler e sağlıkla kavuştursun inşallah Allah bizi.

oyyy oyy maşallah çok güzel hepsi inşallah giydirdiğini de görürsün

enterasan. beni de her gittiğimde sokuyo. hem ultrasonsuz muayene mi olur:) kuzuları görelim bi keyfimiz yerine gelsin

merhaba bende bişeyler aldım lavantalı magnet yapıcam bide uygun bir yerde bebek sabunu sipariş edicem ama ilk gelenlere mi verilecek yoksa mevlit için mi bunlar
valla canım mevlütte verilir bu tarz şeyler ilk gelene biz lokum falan veririz o kadar veya bunların birazını hastaneye götürüyoz oraya gelenlere veriyoz.

65 yaşında. Ama hep ben düşündüm işte ablam Abi'm düşünmüyor mudur nedir ne zaman konuşsak onları istiyor annem.
Arayıp sormayan kıymetli oluyor merak etme. benım abim evlendı k.validesinin yakınına yerleşti.
karşıda oturuyor ama sadece bayramlarda ve özel günlerde gelir.
annem ameliyat oldu mesela sadece hastanede geldi bir kez . bir ay geçti daha uğramadı.
hastaneden çıkmadan antalya'ya tatile gitti ama o kadar kıymetli ki anlatamam.
bir laf söylesem hemen canı sıkılıyor annemin.
hele gelini asla kötülemez. o benim oğluma iyi bakıyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…