2015 Şubat Anneleri

Bebişin giysilerini yıkadık kuruyanları ütüledik babişle yerleştirdik, beşiği de kuruldu ama takımını yerleştirmedim toz olmasın die :) cok güzel oluyor kızlar , Moralsiz olan bi kaç işin ucundan tutsun inanin kafa dağıtıp mutlu ediyor :)

Bu da biz:) ama bi hafta önce çekmiştik az daha büyüğüz şimdi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 107
Selam kızlar herkese iyi hafta sonları, anam bacım ben gene hastayım yahu ne kadersizim bu sene iki gündür yine salya sümük :cry::KK35: hayatımda çok nadir hastalanan ben şimdi iki haftada bir hop yatalak... Daha 15 gün önce doktora giderken hastaydım...:KK42:her halde hamilelikten sanırım :KK51:

Bu arada hazırlıklar başlamış ne güzel :KK73: bende pijama Takım'ı aldım geceliğim kaldı, doğumda gecelik giyiyorsun, 3 gün mecburi kalıyorsun burda hastanede. Oğlumda 1 hafta yattım çifter çifter pijama Takım'ı atlet özellikle götürmüştüm hemen hemen hepsini kullandım.. Tedbirliyim daha fazla bilinçliyim bu konuda.. Hayırlı ile bi geleydi o gün.. :KK23:

Dün akşam düğünde ateş ettiler ben korkudan girecek delik aradım.
herkes kurusıkı korkma dedi ama ben oyuncak tabancadan bile korkuyorum.
Aşırı derecede silah fobim var ve nedensiz yere vurularak öleceğimi düşünüyorum.
Bu sebepsiz korkuyu bir gün anneme anlattım.ve sebebi çıktı ortaya. Bana hamileyken biri yanında ateş etmiş ve çok korkmuş.
Başka bir arkadaş ne zaman memleketine gitse bir tünelden geçerken korkarmış.yine hamileyken aynı tünelden geçerken ürpermiş.
Geçen yıl kızıyla (14 yaşında) yine tünelden geçerken kız, anne biliyormusun burdan geçerken korkuyorum içim ürperiyor demiş. Kadın şok olmuş.
Sonuç: bizim bebelerin yaşadığımız her şeyden etkilendiğinin kanıtı gibi.
Akıllı olalım :-)
Ben evde doğmuşum ve doğumum kordon dolanmasından dolayı zor olmuş.. Karanlıktan,nefessiz kalmaktan çok korkarım,kapalı ve dar alanlarda boğulurum duramam.. Terapi gördüm bir süre ama tamamen kurtulamadım tabi.. Bir doğum bile ne izler bırakıyor hayatlarımızda :)

Selammm pazar günü gazisi geldi :KK53: dunki yorgunlugu atamadan temizlik camasir iskencesiyle iyiden iyiye tukenmis bulunuyorum. Bitti ama ben de bittim artk hersey cok cok cok daha zor geliyor. Kiz babasiyla disarda daha yemek yok utu cok. Cocugu da banyo ettrmek gerek kocacim yarin yine gidiyor yurtdisina nerdeyse on gun kadar yine yalniziz kizimla. Ne enerjisine ne cenesine yetisemiyorum.ilgilenemedikce ben hepten cozutuyor. Kendimi o kadar bitik yorgun hissediyorum ki yarin dra gidip biraz rapor alabilmeyi basarsam ne iyi gelicek ah. Zaten burum bogaz sinyal gondermeye basladi yine gec kalmis gibi:63: ay nolurdu bi bakanim destekcim olsaydi diye iclenmiyor dehilim bu ara:(

Back
X