2015 Şubat Anneleri

ya kızlar bir sorum olacak
benim 3 gündür tuhaf sancılarım oluyor ara ara
özellikle alt bölgemde şu bel kemiklerimizin bile altında malum yerin hemen üstünde dönüyor bebek
hani çocuklar hop oturup hop kalkarya sanki öyle yapıyor zonkluyor bildiğiniz
o öyle yaptıkça nefesim kesiliyor iki büklüm oluyorum hemen geçmiyorda
nette biraz araştırdım ama tam olarak istediğim bilgiye ulaşamadım
bu sizde de oluyormu yani normalmidir

özellikle alt bölgemde şu bel kemiklerimizin bile altında malum yerin hemen üstünde dönüyor bebek

Canim bende de oluyordu. İdrara ciktiginda agri da oluyordu. Enfeksiyon varmis ilaç verdi tek seferlik simdi daha iyi sayilir. Ama geceleri yine yasiyorum yatakta nefesim kesiliyor hareketsiz kaliyorum bi müddet. Doktoruna danis istersen sende.

Canim bende de oluyordu. İdrara ciktiginda agri da oluyordu. Enfeksiyon varmis ilaç verdi tek seferlik simdi daha iyi sayilir. Ama geceleri yine yasiyorum yatakta nefesim kesiliyor hareketsiz kaliyorum bi müddet. Doktoruna danis istersen sende.

pazartesi soracağım bende
idrarda yanma ağrı yok ara ara vuruyor öyle neden anlamadım
sanki kemiklerim kırılıyor

Bende hepsi mevcut

Hic mi etmedi ufacik bi hareket de hissetmedn mi? Tatli biseyler yiyip soluna yatarak ayaklarini karnina doğru haffce cekmeyi denedin mi? Bende ve onerdgm bikac kişide ise yaradi burda sen de bi dene istersen ayaktayken yere egilip yerden bisey aliyo gibi yap bunu yaparken vucudunu egme sadece u harfi gibi sekil alsin vücudun. Bikac kez tekrarla yavas bisekilde.ya da kopeklerin pozisynunu taklit ederek hafifce eneklme hareketi tapmayi dene sonra sessz bi ortmda tekrar dinle bakalim. Hic hareket hissetmedgne eminsen ve sabaha dek olmzsa sayet acile gidip gor kuzunu için rahat etsn
Çok teşekkür ederim. Çikolata işe yaradı :)

merhaba ben de 24+5. haftamdayım ve bende de 2-3 gündür karnımda gerilmeyle beraber ağrı oluyor göbek çevresi ve altında,ama adet sancısı gibi değil. İdrara çıktığımda da hani çok tutmuşum gibi (ama öyle değil) karnıda kramp oluyor, cimcimesultan seninle sorunumuz benziyor galiba umarım olağan bişeydir. Doktora gitsem mi yoksa perşembe randevumu mu beklesem acaba bilmiyorum..

Kızlarrrrr günaydınlar bol tepikler hepimize :) herkesin bi yeri ağrımış ben bi kaç gecedir bacaklarım ve kalçamın uyuşmasından ve ağrımasından uykusuz kalıyorum kime sorsam ne alaka diyor hiç bi arkadaşımın böyle şikayeti olmamış var mı sizde bu durum? Öpering hepinixi tek tek
Aynı ağrılar bende var sol bacağımda gece uykumdan uyandırıyor uyuşukluk yanma ve acı hamılelıkte görülebiliyormuş umarım geçer biran önce

Dediğiniz sorun kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor arkadaşlar. Bende de yataktan kalkarken sol kalçamda ağrı oluyordu,kontrolde dr. kalsiyum hapı yazdı ve artık ağrı yok, kramp yok..ve bol bol yoğurt yiyin tavsiye ederim :)

Esobacım seker için makina alıcam ben de. Tok karnına ölçüp Bakıcam arkadaşın gibi yiyebilirim belki tatlı ben de :KK66:
Canım nasıl olsa iğneden falan korkmuyorsunuz.ben o kan sulandırıcıyı vuramadım anneme iğnesi çok uzun geldi tırstım.14 yaşında yeğenim vurdu

Ben yastik kullanamam normalde ama mecbur artik nefes almak icin yastiga koyuyorum basimi denedin.mi yastigini yukseltmeyi

Canım nasıl olsa iğneden falan korkmuyorsunuz.ben o kan sulandırıcıyı vuramadım anneme iğnesi çok uzun geldi tırstım.14 yaşında yeğenim vurdu

İğneden hayatım boyunca korktum ki ben :) ama konu bebiş olunca iğne korkumu yendim :)

Niye uyumadınız kızlar.
Gittim geldim düğünden popomun ağrısından perişanım. Bundan sonra simit minderimi her yere götüreceğim.
Oturan insan nasıl yorulur anlamadım.
Düğünden sonra Kumkapıya gidilecek dediler çok kararsız kaldım.dedim sonra boşver eğlenceyi git evine uyu. Biraz bozuldular ama yapacak bir şey yok.

Kızlar bugün kayınvalideme geldim, saolsun yediğim önümde yemediğim arkamda. Gecede kardeşime gitcez inşaAllah. Gezioz şimdilik bakalım:)
Hanım yine gezmede. İnşallah Gerzerek tamamlayacak. İkinci çocuğu olanlar bizim iki katımız aktifler. Biz tembel teneke ve

Günaydın arkadaşlar sabah 7.30 açtım yine gözlerimi uyuyamadım pazar pazar yataktanda çıkamadım hani keyif yapıom;)
Birşey soracam size benim sağ elimde uyuşma var yaklaşık 10 gündür internetten baktım karpal tunel sendromu imiş bazı hamilelerde olabiliyomuş benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı merak ettim dr gitmelimiyim acaba artarmı bilmiyorum:(

Kızlarrrrr günaydınnn bol tepikler hepimize :) uyuyan var mı aramızda bende bacaklarımın uyuşmasından bir sağa bi sola dönüp durmaktan uyuyamıyorum çocuğum kızıyordur bana bi sabit dur diye bebişimi de rahatsız ediyorum ama doğuma kadar böyle olabiliyormış galiba

Gununuz aydin olsun tatli annisler siz mutlu olun cokca ki bebislerde mutlu olsun oyle dogup buyusun sonradan of kendime ne eziyet etmisim demek icin kafaya hic birsey takmayin konusana donun arkanizi poponuz duysun siz duymayin :)))

Back
X