2015 Şubat Anneleri

selamlar herkese. geçmişi okumaya vaktim yok eşim evdeyken pc bende olmuyor genelde ve telefondan girmek zor geliyor. ben dün egemin bütün kıyafet işini hallettim. ufak tefek şeyleri kaldı herşeyi civilden aldım çünkü çarşıdaki penyelerin kalitesiyle civilin kalitesi arasında çok ama çok fark vardı fiyat biraz farkediyor ama değerdi o eşyalara.400 tl gibi bir ücret tuttu.benim gecelik işlerimi filan halletik mi allahın izni ile doğumu beklemek kalıyor sadece.

aldıklarım aklımda kalanları şöyle bir sıralayayım
1 tane 10 lu hastane çıkışı
4 tane 5 li alt,üst,eldiven,sapka ve önlükten oluşuyor
2 tane boydan tulum
20 tane çorap :D bunu abarttım çünkü teyzem çok gidiyor dedi.
1 takım mermeşah kumaştan yine 5li takım
1 tane kalın battaniye
1 tane kumaşın dokusunu bilmiyorum ama çok yumuşak battaniye
1 tane kundak tarzı kalın battaniye
1 tane alt açma
1 tane penye battaniye
tırnak makası,ateş ölçeri(koltuk altından ölçmeli bunu çok fazla araştırmadığım için klasikten aldım)
banyo seti chicconun 60 lira gibi bir ücret ödedim çantası hediye idi çok hoşuma gitti.
bir tane normal biberon aldım plastik aventin biberonu yoktu yine çıkıcam almaya. ama yine 0 BPA olandan aldım.
2 tane penye yelek daha alıcam vaktimiz kalmamıştı aceleye geldi o iş
5 tane zıbın
4 tane şu hastane çıkışlarının içinde olan atlet tarzı şeyden aldım adını unuttum :D
2 tane ayakkabı şu cırtcırtlı olanlardan minicik minicik :)
1 tane emzirme önlüğü
1 takım banyo havlusu
unuttuklarım vardır daha sonra resimlerini çekip koyarım.geriye artık aklıma geldikçe alacaklarım olacak. bir iki hafta sonra yine çarşıya çıkıcam bu sefer kendim için lohusa kıyafetlerimi halletmem lazım çünkü çantayı hazır etmeliyim artık. ayrıca hastanede doğumda hastane önlüğü giydiriyorlarmış o yüzden doğum sonrası hemşire elbise tarzı gecelik değilde alt üst alırsanız daha rahat edersiniz kanama açısından filan dedi. ben yinede 1 takım elbise almayı düşünüyorum. zaten odalar tek kişilikmiş buna çok sevindim. devlet ve üni hastanelerinde genelde çift kişilik olduğundan bunu öğrenmem süper oldu

Aldıkların çok güzel şeyler hayırlı olsun canım. Ben habire sizin aldıklarınızı okuyorum biz iyice sona bıraktık ama en azından çantaya konulacakları bir ara hazır etmeli.

Selammm pazar günü gazisi geldi :KK53: dunki yorgunlugu atamadan temizlik camasir iskencesiyle iyiden iyiye tukenmis bulunuyorum. Bitti ama ben de bittim artk hersey cok cok cok daha zor geliyor. Kiz babasiyla disarda daha yemek yok utu cok. Cocugu da banyo ettrmek gerek kocacim yarin yine gidiyor yurtdisina nerdeyse on gun kadar yine yalniziz kizimla. Ne enerjisine ne cenesine yetisemiyorum.ilgilenemedikce ben hepten cozutuyor. Kendimi o kadar bitik yorgun hissediyorum ki yarin dra gidip biraz rapor alabilmeyi basarsam ne iyi gelicek ah. Zaten burum bogaz sinyal gondermeye basladi yine gec kalmis gibi:63: ay nolurdu bi bakanim destekcim olsaydi diye iclenmiyor dehilim bu ara:KK43:
Biz daha karnimizdaki cocukla yorgunluk krizlerine giriyoruz masallah valla sana.doktora yorgun hissediyorumnihtiyacim var dense vermezler mi bi kac gun raopr?​

Aldıkların çok güzel şeyler hayırlı olsun canım. Ben habire sizin aldıklarınızı okuyorum biz iyice sona bıraktık ama en azından çantaya konulacakları bir ara hazır etmeli.

sağol canım benim ama gerçekten hazır etmekte fayda var çünkü ben şimdiden aşırı yorulmaya başladım ileri ki zamanlarda çok zor olacaktı.gözüme hep az geldi ama teyzem 2 torununa da aynı şekilde almış yani çocuklara yetmiş :D daha da alınır çarşıya çıktıkça dedi . inan bebek mağazasına girdiğimde bön bön baka kaldım hiç bir şeyden haberim yokmuş meğersem.bilen biriyle çıkarsan daha rahat olur senin için

Karanfil koydun mu ağrıyAn yere? Ağrıyı o geçirir sakın çok koyma bir tane kafi. Minoseti bilmiyorum.
Karanfil yok evde cnm esime soledim isten gelince alicak ama o gelene kadr dayanamicam bugunu bi atlatsam yarina solugu discide alicam

ne sıkıcı bır gundur arkadas.. kös kös evın basını bekliyoruz..su saatte evın ıcı kapkaranlık..esım ders e gıttı ..oyyhhhhhhhhhh:KK51:

barı bır fılm onerınde onu ızleyeyım kızlar yaa..gecengun su veatesı seyrettim superdı..turkce duygusal bır fılm olursa cok makbule gecer:KK51:
Aynen valla yine akşam oldu kös kös.oturmaktan.
Bende alışveriş yapalım.dedim ama eşime alışveriş değilde öcüü demişim sanki.
Sonra.kızdım.yine ilgisizssin diye sonra baktım internetten e- bebek i açmış bakıyor.
Sözde hem beni kandırıyor,ilgiliyim diye hemde mağazaya gitmekten yırtıyor çakal.
Yemedim tabii.

Karanfil yok evde cnm esime soledim isten gelince alicak ama o gelene kadr dayanamicam bugunu bi atlatsam yarina solugu discide alicam
Ah Allah göstermesin. Benim bir.gün az az ağrıdı geçti aklım çıktı devam eder diye.
Bol tuzlu suyla ağzını çalkala.

selamlar herkese. geçmişi okumaya vaktim yok eşim evdeyken pc bende olmuyor genelde ve telefondan girmek zor geliyor. ben dün egemin bütün kıyafet işini hallettim. ufak tefek şeyleri kaldı herşeyi civilden aldım çünkü çarşıdaki penyelerin kalitesiyle civilin kalitesi arasında çok ama çok fark vardı fiyat biraz farkediyor ama değerdi o eşyalara.400 tl gibi bir ücret tuttu.benim gecelik işlerimi filan halletik mi allahın izni ile doğumu beklemek kalıyor sadece.

aldıklarım aklımda kalanları şöyle bir sıralayayım
1 tane 10 lu hastane çıkışı
4 tane 5 li alt,üst,eldiven,sapka ve önlükten oluşuyor
2 tane boydan tulum
20 tane çorap :D bunu abarttım çünkü teyzem çok gidiyor dedi.
1 takım mermeşah kumaştan yine 5li takım
1 tane kalın battaniye
1 tane kumaşın dokusunu bilmiyorum ama çok yumuşak battaniye
1 tane kundak tarzı kalın battaniye
1 tane alt açma
1 tane penye battaniye
tırnak makası,ateş ölçeri(koltuk altından ölçmeli bunu çok fazla araştırmadığım için klasikten aldım)
banyo seti chicconun 60 lira gibi bir ücret ödedim çantası hediye idi çok hoşuma gitti.
bir tane normal biberon aldım plastik aventin biberonu yoktu yine çıkıcam almaya. ama yine 0 BPA olandan aldım.
2 tane penye yelek daha alıcam vaktimiz kalmamıştı aceleye geldi o iş
5 tane zıbın
4 tane şu hastane çıkışlarının içinde olan atlet tarzı şeyden aldım adını unuttum :D
2 tane ayakkabı şu cırtcırtlı olanlardan minicik minicik :)
1 tane emzirme önlüğü
1 takım banyo havlusu
unuttuklarım vardır daha sonra resimlerini çekip koyarım.geriye artık aklıma geldikçe alacaklarım olacak. bir iki hafta sonra yine çarşıya çıkıcam bu sefer kendim için lohusa kıyafetlerimi halletmem lazım çünkü çantayı hazır etmeliyim artık. ayrıca hastanede doğumda hastane önlüğü giydiriyorlarmış o yüzden doğum sonrası hemşire elbise tarzı gecelik değilde alt üst alırsanız daha rahat edersiniz kanama açısından filan dedi. ben yinede 1 takım elbise almayı düşünüyorum. zaten odalar tek kişilikmiş buna çok sevindim. devlet ve üni hastanelerinde genelde çift kişilik olduğundan bunu öğrenmem süper oldu
Ohh seninde pek bisey kalmamis cnm insan agurlasiyo gercekten son aykar zor oluyo gule gule kullansin ege beycik:)

image.webp
Kızlar bişy sorcam şimdi bu 0-3 ay ama kocaman yenidoğana göre bu takımlardan küçüğü yok ne alcam been bu takım gbi 2 tane aldım yeni doğduğnda ne gycek yani

Ah Allah göstermesin. Benim bir.gün az az ağrıdı geçti aklım çıktı devam eder diye.
Bol tuzlu suyla ağzını çalkala.
Tuzlu suda yapmadim onuda yapim basima gozume kulagima ole bi vuruyoki agrisi bisey dusunemiyorum ki

Ohh seninde pek bisey kalmamis cnm insan agurlasiyo gercekten son aykar zor oluyo gule gule kullansin ege beycik:)

kalmadı valla canım gitmişken hallettik her şeyi. gerçekten ağırlaşıyormuş insan bir ara bitse de gitsem diye baktım eve düşün yani son anlarda ne aldığıma bile bakmadım o yüzden tavsiyem ağırlaşmadan bitirmek her şeyi çünkü zevk ile alınmıyor o zaman.ama allaha şükür herşeyini elledim baktım inceledim öyle aldım çok çok içime sinen kıyafetler oldu.darısı almayanların başına :)

Eki Görüntüle 1297741 Kızlar bişy sorcam şimdi bu 0-3 ay ama kocaman yenidoğana göre bu takımlardan küçüğü yok ne alcam been bu takım gbi 2 tane aldım yeni doğduğnda ne gycek yani
gule gule giysin canim
ben giydirdim hastanedeyken 0-3 ayi ama 4 kg ydu çocuklar
kuçukolunca yeni dogan reyonu farkli oluyor sanki biraz, baska urunlerde vardir 0-1 ay yas araligi

Bebeğine neler aldın ?:)biz yeni başlıyoruz da alışverişe:)

bızım hemen herseyımız var ılk çocuğumdan kalan.. yenı olarak sadece alt ust zıbın eldıven sapka corap battanıye ve bıberon emzık aldım.. hastane cıkısını gereksız ve pahalı buluyorum ıcınde kullanılmayan cok parça kalıyor ve sadece saydıklarımı kullanabılıyorsun..o yüzden 5 6 parçalı olanlardan aldım.

hastane çantasına koyacaklarım soyle;

kendıme 2 tane pıjama
2 tane atlet -hasta bezı(kuloda gerek yok)
2 cıft corap(doğum sonrası adeta bırsure tıtrıyorsun )
yemenı
havlu kâğıt
hastane terlıgı
çocuk ıcın ;
2 adet ıc gömlek(atlet gıbı ama onu acık uzun kollu)
1 adet 5 6 parcaolan takımlardan(eldıvenı sapkası ıcınde)
1 adet alt ust ayrıca takım
corap
kalın battanıye
bebek çantası (hastaneden çıkarken bebegı ıcıne koyduğumuz )
ıslak mendıl ve bebek bezi

ben dogumla ilgili hiççç bisey yapmiyorum, çokmu yavasim ben acaba
pyjama takimim ve battaniyemiz var kendime Tr den alip gelmistim , çocuklarin kuçukluklerini çikarip bakmak lazim, gozumde oyle buyuk bi is ki, bi çuval dusunun agzina kadar dolu ve en kuçuk yas en dipte : ))) hiç ugrasmayip gidip yenisninmi alsam napsam : )
ben 3. yu dusunuyiorum diye çocuklarini kiyafetlerinide atmadim kullanirim diye simdi bakalim ne halt edicem hersey karman çorman valla

ak
bızım hemen herseyımız var ılk çocuğumdan kalan.. yenı olarak sadece alt ust zıbın eldıven sapka corap battanıye ve bıberon emzık aldım.. hastane cıkısını gereksız ve pahalı buluyorum ıcınde kullanılmayan cok parça kalıyor ve sadece saydıklarımı kullanabılıyorsun..o yüzden 5 6 parçalı olanlardan aldım.

hastane çantasına koyacaklarım soyle;

kendıme 2 tane pıjama
2 tane atlet -hasta bezı(kuloda gerek yok)
2 cıft corap(doğum sonrası adeta bırsure tıtrıyorsun )
yemenı
havlu kâğıt
hastane terlıgı
çocuk ıcın ;
2 adet ıc gömlek(atlet gıbı ama onu acık uzun kollu)
1 adet 5 6 parcaolan takımlardan(eldıvenı sapkası ıcınde)
1 adet alt ust ayrıca takım
corap
kalın battanıye
bebek çantası (hastaneden çıkarken bebegı ıcıne koyduğumuz )
ıslak mendıl ve bebek bezi
senin listeni sevdim ben,benimkide buna benzer olur , ilk ay kiyafetlerini çok almaya gerek yok ..

İyi aksamlar arkadaşlar fotolari gördüm oglen çok guzelsiniz maasallah cherish cherish ve Litchi Litchi :)

Ben bugün bi garibin yuzum, vücudum çok sis ve uyusuk hep. Evde oturmak bana yaramiyo sanirim hep hareket halinde olmak daha iyi.

Back
X