selamlar herkese. geçmişi okumaya vaktim yok eşim evdeyken pc bende olmuyor genelde ve telefondan girmek zor geliyor. ben dün egemin bütün kıyafet işini hallettim. ufak tefek şeyleri kaldı herşeyi civilden aldım çünkü çarşıdaki penyelerin kalitesiyle civilin kalitesi arasında çok ama çok fark vardı fiyat biraz farkediyor ama değerdi o eşyalara.400 tl gibi bir ücret tuttu.benim gecelik işlerimi filan halletik mi allahın izni ile doğumu beklemek kalıyor sadece.
aldıklarım aklımda kalanları şöyle bir sıralayayım
1 tane 10 lu hastane çıkışı
4 tane 5 li alt,üst,eldiven,sapka ve önlükten oluşuyor
2 tane boydan tulum
20 tane çorapbunu abarttım çünkü teyzem çok gidiyor dedi.
1 takım mermeşah kumaştan yine 5li takım
1 tane kalın battaniye
1 tane kumaşın dokusunu bilmiyorum ama çok yumuşak battaniye
1 tane kundak tarzı kalın battaniye
1 tane alt açma
1 tane penye battaniye
tırnak makası,ateş ölçeri(koltuk altından ölçmeli bunu çok fazla araştırmadığım için klasikten aldım)
banyo seti chicconun 60 lira gibi bir ücret ödedim çantası hediye idi çok hoşuma gitti.
bir tane normal biberon aldım plastik aventin biberonu yoktu yine çıkıcam almaya. ama yine 0 BPA olandan aldım.
2 tane penye yelek daha alıcam vaktimiz kalmamıştı aceleye geldi o iş
5 tane zıbın
4 tane şu hastane çıkışlarının içinde olan atlet tarzı şeyden aldım adını unuttum
2 tane ayakkabı şu cırtcırtlı olanlardan minicik minicik :)
1 tane emzirme önlüğü
1 takım banyo havlusu
unuttuklarım vardır daha sonra resimlerini çekip koyarım.geriye artık aklıma geldikçe alacaklarım olacak. bir iki hafta sonra yine çarşıya çıkıcam bu sefer kendim için lohusa kıyafetlerimi halletmem lazım çünkü çantayı hazır etmeliyim artık. ayrıca hastanede doğumda hastane önlüğü giydiriyorlarmış o yüzden doğum sonrası hemşire elbise tarzı gecelik değilde alt üst alırsanız daha rahat edersiniz kanama açısından filan dedi. ben yinede 1 takım elbise almayı düşünüyorum. zaten odalar tek kişilikmiş buna çok sevindim. devlet ve üni hastanelerinde genelde çift kişilik olduğundan bunu öğrenmem süper oldu
Aldıkların çok güzel şeyler hayırlı olsun canım. Ben habire sizin aldıklarınızı okuyorum biz iyice sona bıraktık ama en azından çantaya konulacakları bir ara hazır etmeli.