2015 Şubat Anneleri

ben dogumla ilgili hiççç bisey yapmiyorum, çokmu yavasim ben acaba
pyjama takimim ve battaniyemiz var kendime Tr den alip gelmistim , çocuklarin kuçukluklerini çikarip bakmak lazim, gozumde oyle buyuk bi is ki, bi çuval dusunun agzina kadar dolu ve en kuçuk yas en dipte : ))) hiç ugrasmayip gidip yenisninmi alsam napsam : )
ben 3. yu dusunuyiorum diye çocuklarini kiyafetlerinide atmadim kullanirim diye simdi bakalim ne halt edicem hersey karman çorman valla
ben oyle kac çanta çuval doktum yıkadım utuledım ah bılsen...ama bugunlerın zor gececegını tahmın ettıgım ıcın 1 ay falanoldu bebegın dolabı bıle hazır :) evımde yer olmadığı ıcın kendı gardrobumuzda fazlasıyla genıs olduğu ıcın kızıma da oyle yapmıştım sımdı bebegede ordan yer açtım ..döküntüden nefret edıyorum,fazla eşyadan falan..ılersı ıcın güzel planlarımvar ınsaallah bakalım..sımdı cok elzem degıl ;)
ak

senin listeni sevdim ben,benimkide buna benzer olur , ilk ay kiyafetlerini çok almaya gerek yok ..
;)

gule gule giysin canim
ben giydirdim hastanedeyken 0-3 ayi ama 4 kg ydu çocuklar
kuçukolunca yeni dogan reyonu farkli oluyor sanki biraz, baska urunlerde vardir 0-1 ay yas araligi
ya ne bileyim kıcaman duruyo doğduğunda ne gyck dedim hastane ckışı küçük sadce bde ayaklı tek altlar e iyi kalanlarıda ona göre alayım bari
Sağol cnm

ben de bunlari aldim kizima. Oglum bu pembisleri ben giycem dedi :)
Kolsuz pek kullanisli olmaz ama hosuma gitti. Gerisi de gelir ins artik
DSC_0032.webp

Jokerde sarili arili bir takim vardi. Hastane cikisi alt ust vs. Hosuma gitti ama pahaliydi. Almadm simdilik. Bu pembeler indirimdeymis aldm. Ilki oglan olunca hep pembe alasim var. Aslinda yesil sari beyaz gbi renkler daha guzel oluyor hep pembe sıkıyor

ben de bunlari aldim kizima. Oglum bu pembisleri ben giycem dedi :)
Kolsuz pek kullanisli olmaz ama hosuma gitti. Gerisi de gelir ins artik
Eki Görüntüle 1297808
Oğlun ne kadar. Ay onların kıskanması yokmu çok tatlılar.
Benim yeğenimde oyuncak bebeğine giydirmiş eski bir örme yelek. Dedi teyze doğunca bunu kızına vericem aman ordan kuzenimin 4 yaşındaki kızı aldı zorla giyiyor yeleği anne bu bana olmazmı benim olsun diye başladı.
İyiki seninki giymeye çalışmadı. Tam ısırmalık bunlar benim çok hoşuma gidiyor kıskanmaları

Jokerde sarili arili bir takim vardi. Hastane cikisi alt ust vs. Hosuma gitti ama pahaliydi. Almadm simdilik. Bu pembeler indirimdeymis aldm. Ilki oglan olunca hep pembe alasim var. Aslinda yesil sari beyaz gbi renkler daha guzel oluyor hep pembe sıkıyor
Benim hamileliğin başında sarıdan midem bulandı şimdi bakamıyorum adını diyince bile midem kalkıyor.umarım bebek doğunca geçer

Benim hamileliğin başında sarıdan midem bulandı şimdi bakamıyorum adını diyince bile midem kalkıyor.umarım bebek doğunca geçer
Bu hamilelik ne ilginc sey yahu.
Hayatta kusmam midem saglam derdim. Oglumda bir kere bile kusmadim. Su an kusarken zorlamaktan yuzum benek benek kan topladi. Saka gibi.
Renkten tiksinmek de ilginc olmus tam senlik : ))

Oğlun ne kadar. Ay onların kıskanması yokmu çok tatlılar.
Benim yeğenimde oyuncak bebeğine giydirmiş eski bir örme yelek. Dedi teyze doğunca bunu kızına vericem aman ordan kuzenimin 4 yaşındaki kızı aldı zorla giyiyor yeleği anne bu bana olmazmı benim olsun diye başladı.
İyiki seninki giymeye çalışmadı. Tam ısırmalık bunlar benim çok hoşuma gidiyor kıskanmaları
2 yasini 1 ay gecti. Yaklasim 2,5 yas olcak aralarinda. Sacina toka da takmak ister kizdan gorup. Bence de cok tatli. Cok zorlanmayiz ins

bızım hemen herseyımız var ılk çocuğumdan kalan.. yenı olarak sadece alt ust zıbın eldıven sapka corap battanıye ve bıberon emzık aldım.. hastane cıkısını gereksız ve pahalı buluyorum ıcınde kullanılmayan cok parça kalıyor ve sadece saydıklarımı kullanabılıyorsun..o yüzden 5 6 parçalı olanlardan aldım.

hastane çantasına koyacaklarım soyle;

kendıme 2 tane pıjama
2 tane atlet -hasta bezı(kuloda gerek yok)
2 cıft corap(doğum sonrası adeta bırsure tıtrıyorsun )
yemenı
havlu kâğıt
hastane terlıgı
çocuk ıcın ;
2 adet ıc gömlek(atlet gıbı ama onu acık uzun kollu)
1 adet 5 6 parcaolan takımlardan(eldıvenı sapkası ıcınde)
1 adet alt ust ayrıca takım
corap
kalın battanıye
bebek çantası (hastaneden çıkarken bebegı ıcıne koyduğumuz )
ıslak mendıl ve bebek bezi

Gecelik koymayacak mısın canım?

Oğlum için aldıklarımdan birkaçı.. İki ve beş parçalı takımlar kullanışlı oluyor. 10 lu hastane cikislarinda bazi parçalar kullanilmiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-09-21-03-05.webp
    Screenshot_2014-11-09-21-03-05.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20141109_205929.webp
    IMG_20141109_205929.webp
    361,9 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20141109_210007.webp
    IMG_20141109_210007.webp
    318,8 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20141109_210111.webp
    IMG_20141109_210111.webp
    319 KB · Görüntüleme: 91
itchi, post: 37702630, m: 522935"]Canım benim sağolun yaa :KK68: Hepimize maşallah :nazar: Bebişlere de maşallah :nazar:[/QUOTE]

Massallah cok hos gorunuyorsun gercekten...

Gecelik koymayacak mısın canım?
yok guzelım,ben gecelıkle hıcmı hıc rahat edemem..hem üşürüm hem toplanır .. ılk doğumumda 2 pıjama almıştım cok rahat ettım hem muayeneler esnasında hem doğum sonrasında sanıldığı kadar sorun yaratmıyor yanı... osebepten pıjama tercıhımdır ;)

Bende biz yanlş anlıyoruz heralde dedim olması imkansz geldi bna buyuk duruyo dye
Yok cnm zaten 0-3aylarin arasinda cok buyuk fark yok biraz kucuk biraz buyuk degisiyo tabi ama benik kizim 3.300 dogmustu aldigim patikli altlar falan 1. Ayini doldurunca anca tam gelmeye baslamisti diger turlu biraz bol oluyo ustune corap falan giydiriyosun

Litchi Litchi maşallah canım sana yeni gördüm biraz daha dar giyersen aslında hamile olduğun anlaşılır böyle hafif balık etli bir hatun gibi gözüküyorsun. malesef sıra verme yer verme konusunda bayanlar daha anlayışlı. geçen gün doktora gidicem bindim trene adamlar gözümün içine baktılar ama yer vermediler bana genç bir kadın yer verdi.yani malesef vermiyorlar yer filan benim bildiğin göbeğim önden gidiyor :D

Back
X