2015 Şubat Anneleri

Benm de tüm kreasyonum tayt üstü tunik şeklinde :) iyi ki onlar var

Defacto dan vişne rengi bir pantolon aldım bu yılın modasıymış ;) arada inşallah onu da giymeyi planlıyorum. Dr 32 den sonra çalışabilir raporu verirse hergün okula gitmem gerekicek giyecek çok bişi de yok çevirip çevirip giyeriz artık.

Balık yağı vermedi bana. Alsammı acaba bende ? Her hafta balık tüketirim mutlaka ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri. Dr.mu verdi canım senmi temin ettin ?
Doktor verdi bebeğin zekasını kalıcı olarak % 10 arttırır dedi.
Ben pek balık seven biri değilim ama sormadan verdi. Belki bu ay sizede verir

Günaydın herkese kafa gidiyor diye panik ve stres olmayalım lütfen. Ben daha bilimsel yayınımı bitiricem.

Gunaydin kizlar bugun doktora gidicem alttan muayene var.dua edinde bisey cikmasin

Defacto dan vişne rengi bir pantolon aldım bu yılın modasıymış :KK66: arada inşallah onu da giymeyi planlıyorum. Dr 32 den sonra çalışabilir raporu verirse hergün okula gitmem gerekicek giyecek çok bişi de yok çevirip çevirip giyeriz artık.
Ben haftada 5 gun gidiyorum cevirip giyiyorum aynen. Napayim :KK53:
Sinifta gezerken ders anlatirken siralarin onunde durunca ogrenciler direk gobegimle burun buruna geliyor:KK45: utaniyorum ben bazen. Daha da buyucez bir de.

Defacto dan vişne rengi bir pantolon aldım bu yılın modasıymış :KK66: arada inşallah onu da giymeyi planlıyorum. Dr 32 den sonra çalışabilir raporu verirse hergün okula gitmem ugerekicek giyecek çok bişi de yok çevirip çevirip giyeriz artık.
Ben bir pantolonu terziye verdim 10 tl ye hamile pantolonu yaptı.
Üst olarakta iki gün üstüste aynı şeyi giymişim ablam diyor hep bunu mu giyeceksin.
Dedim altı üstü iki üst var ne giyelim başka sanki üstüme olan bir şey kaldı.
Hadi siz doğumdan sonra verirsiniz kiloyu da ben bir süre daha kıyafet sıkıntısı çekeceğim sanki

Canım bizde geçen eve girdik on dk.geçti bi gaz kokusu sardı salonu koştum mutfağa meğerse ben çaydanlığın altını açık unutmuşum çıkarkende eşim dışardan mutlaka kapatır vanayı. İyikide kapatmış yoksa yangın bile çıkabilirmiş. Eşim artık her gece yatmadan kontrol ediyo dışarı çıkarken kontrol ediyo. Habirede soruyo gaz kapalımı diye.

Allah'tan benim ocağın otomatik kendini kapatması var. Ben de çok korkarım bundan. Aklımız bir yerde ama Allah hayır etsin bakalım.

Üst olarakta iki gün üstüste aynı şeyi giymişim ablam diyor hep bunu mu giyeceksin.
Hadi siz doğumdan sonra verirsiniz kiloyu da ben bir süre daha kıyafet sıkıntısı çekeceğim sanki
Ilk bir ay hamile pantolonuna devam etmistim ben. Karnim toplanmmisti cunku. Hani normal dogunda gobek kalmazdi diye cok soylenmistim. Emzirdikce gitti

Ben haftada 5 gun gidiyorum cevirip giyiyorum aynen. Napayim :KK53:
Sinifta gezerken ders anlatirken siralarin onunde durunca ogrenciler direk gobegimle burun buruna geliyor:KK45: utaniyorum ben bazen. Daha da buyucez bir de.

O utanma duygusu bende de var. Niye utanıyorsak aslında.

Senin bacak kısımları da eski pantolonlarında tam geliyor demek ki. Benim yukarı çıkmadı daha doğrusu sıkacağını hissettim o yüzden yaptırma yoluna gidemedim. Bana sanki en hızlı sen kilo aldığın için en hızlı yine sen vericekmişsin gibi geliyor :KK50:

Rüyamda gördüm kanamam varmış.
Ne ter döktüm.
Bir yanım bu rüya diyor diğer taraf olayı yaşıyor.

Ilk bir ay hamile pantolonuna devam etmistim ben. Karnim toplanmmisti cunku. Hani normal dogunda gobek kalmazdi diye cok soylenmistim. Emzirdikce gitti

Bir de rahim büyüdüğü için bebek çıktıktan sonra da hemen inmiyormuş. O yüzden göbek bir süre kalıyor.

Senin bacak kısımları da eski pantolonlarında tam geliyor demek ki. Benim yukarı çıkmadı daha doğrusu sıkacağını hissettim o yüzden yaptırma yoluna gidemedim. Bana sanki en hızlı sen kilo aldığın için en hızlı yine sen vericekmişsin gibi geliyor :KK50:
Eski Panti değil. Hamile pantolonu güzel model bulamamıştım ondan gidip büyük beden normal bir pantolon almıştım.
Sonra düğme göbeğimde battı göbek çıkınca onu çevirdim yoksa ilk üç ayda eski pantolonlar olmadı.
Ben çok hızlı kilo veriyorum birde çok takıntılıyım kiloya kafama koydumu Zayıflamadan rahat edemem.
Ama Sizlere çok özeniyorum. Doğumdan sonra hemen hemen aynı kiloda olacaksınız.hele sen iki kilo aldım diyorsun. Birde emzirirken vereceksiniz eskiden zayıf olacaksınız.

sabaha kadar midem yandı uyuyamadım süt bile fayda etmedi:KK43:
ne illet bişeymiş şimdi bile kahvaltı yapmaya korkuyorum inş geçici bir durumdur yoksa dayanılacakgibi değil:KK43:

Back
X