2015 Şubat Anneleri

kızlar loğusa geceliklerinizi aldınızmı
internetten almayı düşünüyorum ama site bulamıyorum

ben aldım iki pijama takımı, bir tanesi sabahlıklı. diğeri mevlidde giymek için. 1 tane gecelik var. görümcem hiç giymemiş "giyer misin" dedi, "niye giymeyeyim. giyerim" dedim : ) hepsi para tuzağı nasılsa. ona para vereceğime çocuğuma harcarım.

Iyi ki sabah erken işe gitmiyorum, saat 9da Başlıyor komşunun süpürge sesi , hay o süpürge bi bozulsa da bi gün bari rahat etsem . Geçende halısını kuruyan çay maşırlarımn üstüne silkelerken suç üstü yaptım ona, süpürgeyi de solemek artık istemiyorum deli kadın

Pöfff ya benimde apartmanın karşısında bi kadın var sürekli bi şe silkeliyo. Ben karşıdan rahatsız oluyorum altındakiler bi şe demiyo ya. Şimdi çalışırken pek karşılaşmıyoz da evde bebeyle kalınca bi maraz çıkcak korkarım :/

Pöfff ya benimde apartmanın karşısında bi kadın var sürekli bi şe silkeliyo. Ben karşıdan rahatsız oluyorum altındakiler bi şe demiyo ya. Şimdi çalışırken pek karşılaşmıyoz da evde bebeyle kalınca bi maraz çıkcak korkarım :/
Suç üstü yapıp mevcut oluşturduğu zararı gözüne sok -hanım bak pis içinde kaldık :) şeklinde, yoksa inkara gidiyorlar gözgöre göre :)

kesınlıkle haklısın..180 e 200 tl ye kadar fıyat vardı kıytırık bır mağazada..normal kışlık bır pıjama aldım xl 20 lıraya.. kenarında 2 fısto dantel var dıye transparan denecek kadar ınce olan bır seye o kadar paraveremem açıkçası..
bana kucuk gıbı geldı canım..bezıydı ıslak mendılı sulugubıberonu ustu bası derken baya baya buyuk bırseye ıhtıyacın olucak..

bu arada kızlar ben doğumdan 1 2 hafta sonra sünnet işini bitirmeyı planlıyorum..1 ay kadar sonradahem bebek hem sünnet mevludunu tek kalemde aradan çıkarmak nıyetındeyım. 1 günde ıyılesıyor sünnet yerı büyüdükçe hem cocugun anlaması korkması hem anneye bakımının zor olması falan benı böyle bır karara ıttı..hayırlısı bakalım
Sunnet isini iyi arastirmak lazim. Kimisi dogar dogmaz olmali diyor kimisi baska diyor. Oglumun sunnet derisi cok bitisikti sunnet olmasa surekli enfeksiyon olur dendi biz 3 aylikken yaptirdik. Dogunca karar verirsin duruma gore. Ama yapan kisiyi iyi arastir ve hangi yontemle yapacakmis sor sorustur.

kızlar günaydın... tokluk kan şekerim eczanede 138 çıktı. doktorumu aradım çok yüksek değil ama yinede dikkat et yediklerine falan dedi. şeker yüklemeside istememişti benden. sizce gidip yaptırsam mı? o_O

Bacaklarim kemikleri her zerresi ayri agridi sizladi bu gece uyutmadi. Hala devam ediyor. Ama disari okula gidince duymuyorum agriyi hareket mi iyi geliyor yoksa psikoljik mi iyilesiyorum bilemedim

ben aldım iki pijama takımı, bir tanesi sabahlıklı. diğeri mevlidde giymek için. 1 tane gecelik var. görümcem hiç giymemiş "giyer misin" dedi, "niye giymeyeyim. giyerim" dedim : ) hepsi para tuzağı nasılsa. ona para vereceğime çocuğuma harcarım.

bende 2 pijama takımı 1 tane de gecelikli takım almayı düşünüyorum
mevlidde pijama mı giyiliyorben bunu bilmiyordum ama mevlidi evde yapmayı düşünmüyorum ben giymem bu yüzden

Kızlar merhaba
Iki günden beri hastanelerde boğuşuyoruz Cumartesi bebeğim hiç hareket etmedi gittik herşey normal dedi dün akşam 5 ten beride kusma ishal felaket şekildeyim sabah hastaneye gittik vücut sıvısı düşmeye Başlamış dün kahvaltıdan beri bişey yiyemiyorum doktor geçmezse yarın gel tekrar dedi Doğumu tetikleyebilir miş Bebeğin suyu gidebilir dedi dua edin bana şuan yatıyorum Allah yardımcımız olsun ishal deyip geçmeyin ilaç verdiler Salgın varmış inşallah atlatmaz bebişim zamanını beklicek

Dis agrim gecti cok sukur 2 gundur deli gibi kola aseriyodum acaba omu yapti curugu harekete gecirdi diyorum simdilik bisey yok bugun yine bende misafir var artio pogaca borek yapmaktan bunaldim vallahi bugunde bi ciksin ben gidicem habire milletin evine yiyip icip oturucam ohhh:Dhaftanin 3 gunu misafirmi gelir ya su son 10 gundur ne hikmetse kabup gunum oldu

Kızlar merhaba
Iki günden beri hastanelerde boğuşuyoruz Cumartesi bebeğim hiç hareket etmedi gittik herşey normal dedi dün akşam 5 ten beride kusma ishal felaket şekildeyim sabah hastaneye gittik vücut sıvısı düşmeye Başlamış dün kahvaltıdan beri bişey yiyemiyorum doktor geçmezse yarın gel tekrar dedi Doğumu tetikleyebilir miş Bebeğin suyu gidebilir dedi dua edin bana şuan yatıyorum Allah yardımcımız olsun ishal deyip geçmeyin ilaç verdiler Salgın varmış inşallah atlatmaz bebişim zamanını beklicek
Cok gecmis olsun cnm benimde kizda basladi dun ishal insallah ilerlemez salgin varmis bol sivi tuket

Kızlar merhaba

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.

Kızlar merhaba
Çok geçmiş olsun inş hiçbir sorun çıkmayacak

Kızlar merhaba
Geçmiş olsun canim insallah dogumu tetiklyecek ve bebegi etkileyecek sonuclar cikmaz. Allahim yardimcin olsun

Kızlar merhaba

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar merhaba
Gecmis olsun canim. Dr kontrolunde hic birsey olmaz ins. Ishal salgini ben de diydum ozellikle okullarda cokmus

Günaydınn. Şeker yüklemesi için hastaneye geldim şimdi şekerli suyu içtim 1 saat beklicem ama doktordan bir sürü fırça yedim sofradan aç kalkıcaksın çok kilo almışsın dedi. 6 kg aldım dedim çok dedi millet 9 ayda alıyo bu kiloyu sen şimdiden almışsın dedi

Günaydınn. Şeker yüklemesi için hastaneye geldim şimdi şekerli suyu içtim 1 saat beklicem ama doktordan bir sürü fırça yedim sofradan aç kalkıcaksın çok kilo almışsın dedi. 6 kg aldım dedim çok dedi millet 9 ayda alıyo bu kiloyu sen şimdiden almışsın dedi

ay yok artık ebru şallıyla falan mı karıştırmış seni
ne var bende 6 kilo aldım doktorumda bana alman lazım deyip kızıyor

Back
X