• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Mustela alacağımı söylemiştim arkadaşlar. Bugün saatlerdir araştırıyorum onunda bazı ürünlerinde sodyum sülfat ile karşılaştım. Bella B'de karar kıldım şimdilik.

4. 5. aylar arası aşırı bir acıkma oluyordu şimdi ne yesem diye düşünüyorum canım birşey istemiyor hiç ha yememden geri kalıyormuyum tabiki hayır ama ne bileyim o ilk zamanlar ki gibi herşeye saldıran ben gitti canı birşey çekmeyen ben geldi. bu yüzden kilo alımım azaldı 18 kilo alınca bırak ta azalsın diyorum kendi kendime :D o yüzden şimdilik durumum stabil inşallah sınırım olan 85 kiloyu geçmem şimdi 79 kiloyum :D
siz çok şanslısınız ne giyecek ne kadar giyecek biliyorsunuz bende birsürü kıyafet aldım ama yetmez gibime geliyor geçen anneme dedim annemde doğana kadar daha kaç takım alırız ama bu sefer 3 ay ve üstü alalım o aldıklarımız biraz büyüyene kadar yeter dedi. birde annemin tanıdığı sağolsun anneme birsürü yeni doğan eşyası vermiş. annem de giydirirmisin diye tereddüt ettim dedi dedim niye giydirmeyeyim zaten hemen büyüyorlar bir kere giyilip kaldırılmış kıyafetler hepsi. güzelce yıkayıp ütüledikten sonra hiç önemli değil benim öyle takıntılarım yoktur giydirmem filan diye.

Bir de zaten bebiş kıyafetinden mikrop falan da gelmez. Tertemizdir onlar mmmm. 79 kilo oldun mu? Aynı kiloda olduk şu an ;) 167 boyum benim sen benden uzunsun ama ben de 85 i sınır koydum bakalım.

kızlar zeynep kamil hastanesinde gebelik eğitimi veriyolrlar hemiide ücretsiz.nefes teknikleri,doğum kolaylaştırıcı hareketler falan..ben kayıt oldum. daha normal yapıp yapmayacağım belli değil ama niyetim hayır akıbetim de hayır olsun inşallah.

Sıcak bi yere geçseydin canım,ankaranın soğuğu pistir hastalanma şimdi.
hemen hemen maaşını vereceksen ne gereği var ki kendini yıpratmanın o zamanı bebişinle geçirmen bencede çok mantıklı :KK66:

bi dahaki kontrolde bende sorayım bakalım. aslında bilinçlenelim diye bişeyler okuyoruz bilinçaltımıza korkunç şeyler yüklüyoruz, okumasak da olmuyo pöffff

ben hamile kalmadan önce hiç almamıştım kadın , birazda benim tecrübesizliğim galiba :)

hadi canımm yuhhh diycem artık,kondom haa :KK48: doğru söylüyosun her an başında olmuyosun ki 5 dkklık iş
bakıcı olayı ben çok endişelendiriyo gerçekten. annem yaşlı ve hasta yoksa o gelirdi, kayınvalide de torun torun deyip duruyodu şimdi lohusa döneminde bile gelip kalmaya mırın kırın ediyo el mecbur bakıcı tutacam ama nasıl olacak bilmiyorum

bende de var canım. şimdilik diyet ve egzersiz yapıyorum haftaya endokrin uzmanıyla tekrar görüşecem ona göre nasıl devam edecez karar verecek

Dayanamadım şimdi eve geldim yatak odası temizlenmiş kendimi odaya attım kapıyı da kapadım :) kadıncağız nasılsın falan diye konuşmaya çalıştı ama kaçtım hızlıca. Çok komiğim ben yaa dışarda insanlar bebişi anlasın yer versin sıra versin diyorum eve gelen gidenden de saklamaya çalışıyorum ;)

kızlar zeynep kamil hastanesinde gebelik eğitimi veriyolrlar hemiide ücretsiz.nefes teknikleri,doğum kolaylaştırıcı hareketler falan..ben kayıt oldum. daha normal yapıp yapmayacağım belli değil ama niyetim hayır akıbetim de hayır olsun inşallah.
h.icidir o kesin di mi bnm hsonu bulmam şart

başta salaklık yaptım üzdüm kendimi ama şimdi iyiyim. uygun antibiyotikle düzeliyormuş doktora gidicem pazartesi günü ne olur ne olmaz diye randevuyu beklersem geç olur birde. en iyisi doktora gidip sormak.birden okuyunca panik yaptım işte ufacık kaşıntı nelere mal oldu. birde işin tuhafı çoğu zaman belirti vermiyormuş bende verdi diyorum ki allah tarafından belki de neyse olan olmuş artık üzülmenin sıkılmanın manası yok :)

sıkma canını herşeyın bır caresı var...

bnm anlamadigim bazen belirti vermeden de gelisiyor ya enfeksiyon neden ayda ya da 2 ayda bi idrar kültürü istemiyorlar bnm istte ki dr istemedi hiç ne kan ne idrar tahlili neyse ki ankdaki istedi vajinal enfeksiyon çıktı bende de ki hiç bi belirtim yoktu ilaç kullanıyorum suan

işte istenmese kültür filan allaha emanet yavrularımız. halbuki tedavisi de var bu tür şeylerin işte gideyim bir doktora da ona göre birşey söyler harhalde. ilaç bende kullanıyorum antibiyotik ve idrar antiseptiği bakalım onalr belki işe yarar yaramasa da engeller en azından :)

1 gün mü olacak

işte istenmese kültür filan allaha emanet yavrularımız. halbuki tedavisi de var bu tür şeylerin işte gideyim bir doktora da ona göre birşey söyler harhalde. ilaç bende kullanıyorum antibiyotik ve idrar antiseptiği bakalım onalr belki işe yarar yaramasa da engeller en azından :)
Sen canını sikma yeter herseyin çaresi var neticesinde :)

canım panik yapma.doktorun açıklama yapmadan gereksiz yere üzme kendini.bildiğim kadarıyla iyi çok iyi bi doktorun var.verdiği ilaçlara güven inşallah bişey olmayacaktır

başta biraz üzdüm de şimdi iyiyim. doktorum evet iyi çünkü hemen ufacık bir sorunda test istiyor ilgili de ayrıca ilaçları boşuna vermemiş adam. bende hemen başladım kullanmaya,zaten pazartesi gidicem doktora 5 aralıka kadar bekleyemem

Bir de zaten bebiş kıyafetinden mikrop falan da gelmez. Tertemizdir onlar mmmm. 79 kilo oldun mu? Aynı kiloda olduk şu an :KK66: 167 boyum benim sen benden uzunsun ama ben de 85 i sınır koydum bakalım.

elbette temizdir ne olacak o süt kokuluların kıyafetlerinde :)79 kiloyum canım 175 boyum benimde o yüzden aşırı bir kilom gözükmüyor. 85 i geçermiyim bilemem ama sınırım o en azından kafam rahatlıyor sınırımı bildiğim için :)

bugun gebe eğitimi ile ilgili başvuruda bulundum..
Şişli etfal hatsanesinde 5 hafta surecek bir eğitim... varsa yakın olan mutlaka başvursun
haftaya başlıyormuş eğitimler üstelik ücretsiz
h.arası 1-4 arası olacakmış...

geçmiş olsun canım kullandığın ilaçlar işe yarar inşallah

Canım Epidurale sadece 900 tl ödemiştik diğer hastane masrafları 3500 tl idi. Toplam 4400 ödemişiz çokmuş yaw. Bir de bu masrafların içinde Dr umuz kendi parasını almadı bile.
Hmm.. Şimdi oldu işte. Benim doktorum da para almıycak doğumdan. Hastanede normal olursa 1000 sezeryan olursa 2000 alırız demiş. Epiduralde de 1000 lira eklerler sanırım.

Bende bu gidişimde konşcam erken der buyuk ihtimal ama açacam konuyu ya her kafadanda bi ses çıkıyo bilen bilmeyen konuşuyo birazda şans işi epidural yapanların birsürü yorum okudum arŞtrıp yüzde 90 ı memnun eşimin amcasının kızı 2 cocuğu epidural normal yapmış şuan oda hamile 3. Ye yine epidural yapcakmış konşcam onla bi bi etkisini görse yaptrmzdı.en yakın arkadaşım gecen yıl epidural sezeryan yaptıı hiç bi sorunu olmadı bügüne kadar.tabi anestezist çook önemlidr o yapıyo çünki epidurali iyi araştrmak lazım.ayy cok yazdıım
İyiki yazdın canım. Eşinin amcasının kızıyla konuşunca banada bildirir misin tecrübelerini.

Back
X