• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ben L'occitane in badem yağını alıcam bugün yine baktım 145 tl diyordu duty free de 25 Euro. Yurt dışına gidene aldırabilir miyim diye bir hafta daha erteledim yağı almayı. Tester dan bugun elime bir fıs sıkmşıtı satan kişi. Zaten Ankara'nın soğuk ayazında iyice kurumuş olan cildime iyi geldi yıkadığım halde hala geçmedi oldukça yoğun demek ki :KK66:

hımm bak bunu hiç duymadım ama bakayım.. ykm lerde falan yokmu acaba... 250 tl ye hedıye cekı falan verıyorlar ya değerlendırılebılır

hımm bak bunu hiç duymadım ama bakayım.. ykm lerde falan yokmu acaba... 250 tl ye hedıye cekı falan verıyorlar ya değerlendırılebılır

Ben ykm ye sordum yoktu. Onların kendi isimli dükkanları var sanırım. Bir de ilk alışverişi yaptıktan sonraki ay hoşgeldin alışverişi için %15 indirimi varmış onu söylediler bugün.

hayatımda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum
normalde bütün bu işleri 2 saatte yapar bitirir üzerime kahvemi içer uykumu çekerdim
daha salatayı yapamadım belim koptu

bu arada herkes kiloyu çok yakıştırdı bugün
acayip gaza geldim
kilo vermemek için ne yapmam gerek acaba
doğumdan sonrada kalsın hepsi inşallah

Ben de iki bişey yapıyorum soluk soluğayım :) 7 ayda 70 yasına geldim diyorum hey gidi gençlik : p
normalde bütün bu işleri 2 saatte yapar bitirir üzerime kahvemi içer uykumu çekerdim

acayip gaza geldim

Cnm benimde öyle kaşıntım war aynı yerde rahatsız etmiyor ama sen den duyunca telaş yaptım eee bunun bsşka belirtisi yoksa belkide birçoğumuzda var ne yapıcaz? İdrar tahlilinde de çıkmıyormuş dediğine göre

çıkmıyor kültürü 48 saat bekletip ürüyormu üremiyormu ona bakıyorlar. doktorlar genelde sadece idrar tahlili istiyor onda bakteri çıkarsa antibiyotik yazıyor. işte benim sadece kaşıntım vardı doktor birde kültür isteyelim deyince çıktı dediğim gibi mantar daha önce olmuştum o vajinanın alt tarafında oluyor bu idrar çıkış noktasının üst tarafı şimdi kaşıntım yok baya azaldı sayılır.belirti vermediği için çoğu insan da olabilir tamamen şans eseri öğrendim yani bende.

Canım geçmiş olsun buyuk olasılıkla içtiğin ilaç temizlemiştim diye düşünüyorum. Ama yine de zor bir bakteriyse antibiyotik verebilirler. Bebişin iyi ya güzelim inşallah hep iyi olucaklar. Dr a mutlaka danışmakta fayda var.

bende öyle düşünüyorum başlangıç sanırım çünkü sistit yani idrar yolu enfeksiyonu ile aynı şeyleri yapıyor gebelikte zararlı ama ilaçla tedavi edilebiliyor. allah bebeklerimizi korusun gerisi önemli değil

ben bugün yazamadım hiç. geçici verginin son günü. bunu da atlattık sonunda.

Ben ykm ye sordum yoktu. Onların kendi isimli dükkanları var sanırım. Bir de ilk alışverişi yaptıktan sonraki ay hoşgeldin alışverişi için %15 indirimi varmış onu söylediler bugün.

Hamıle hamıle hiç bi kozmetık alışverşi yapamıyorum ki .. hastasıyımdır kozmetığin... yurtdışına çıktığımda en fazla harcırahımı kozmetık ve parfume ayırıyorum... :)))

acayip gaza geldim
doğumdan sonra paso yemeye devam et. ama bünye meselesi sen şimdi doğduğu gün aynı kiloya dönersin.

Hamıle hamıle hiç bi kozmetık alışverşi yapamıyorum ki .. hastasıyımdır kozmetığin... yurtdışına çıktığımda en fazla harcırahımı kozmetık ve parfume ayırıyorum... :)))

Bir de sürekli kullandığın bişey bitince çok kötü oluyor. Türkiye'de de satılmıyor illa ki yurt dışı gerekiyor. Dior un ojesi vardı severek kullandığım. Bitirdim. Normalde ojeler bitmez hep kalır ya bunu öyle bir bitirmişim ki damlası yok. Bulurum nasılsa diye gittim aradım bugün yokmuş yaw. O da yurt dışından aratılacak.

ben bıtırmıştım gecen haftalarda yoğun calıştım ::))
evet sen normalde de fazla çalışıyorsun sanırım pek girmiyorsun buraya.
bende kendiminkileri bitirdim ama arkadaşın var bir tane büyük bir firma, kendisi 2 yıldır işi biliyor. onun yerine ben yapıyorum işlerini.

Back
X