2015 Şubat Anneleri

image.webp
image.webp

1. Resimdeki Yasin-i Şerif 100 sayfa 16*23 cm ölçülerinde adeti: 7 tl
2. Resimdeki Yasin-i Şerif 80 dayfa adeti: 5 tl
İkisisindede arapça türkçe yazım ve okunuş var. Kapak tasarımı istediğniz şekilde olacak. Ben daha kapağa karar veremedim. Ama pembe beyaz çizgili, üzerine İkra Esmanın Mevlidine hoşgeldiniz yazmayı düşünüyorum. Düşünenler bana özelde ulaşabilirler. Hertürlü soru için:)
Ben gormedim bulamiorm daaaa :KK43:(

evet 37 ye kdr calısayım diyorum bi sıkıntı cıkmazsa..2 haftalık randevulara da yaklastık valla sanki zaman birden cok hızlı geçiyormus gibi geldi bana bgn panikledim falan daha emzirme atletim sutyenim yok diye :)
Benim ne odam ne de kendime ait bir şeyim yok. Bende Düzen takıntısı var ille de önce çanta olacak yıkansın da içine girsinler.
Sıralı olmalı

Benim ne odam ne de kendime ait bir şeyim yok. Bende Düzen takıntısı var ille de önce çanta olacak yıkansın da içine girsinler.
Sıralı olmalı

birazdan annemle çarşıya çıkacağım çanta içini hazır etmek için. bende çanta hazır olmadan içimden birşey yapmak gelmiyor. gideyim geceliklerimi alayım bitsin hepsi. yengem hediye olarak puset seti alacakmış onu da alınca herşey hazır sayılır birtek uyku seti filan kalıyor. onlarıda kayınvalidem aralık gibi alıcak ben sıyrıldım işten darısı sizlere :D

Bende onun için kaç yüzyıl geçmesi gerek anlamadım. Artık herkes okuyor da ama kafa değişmiyor.
Geçen kadın bana diyor nerelisin. Dedim şuralı.olsun hepimiz insanız dedi. Kan beynime sıçradı boşver kavga etme dedim.

Olsun hepimiz insanız :KK70:

Ilk şeker ölçümümüzü yaptık. Kahvaltıda ilk lokmadan tam iki saat sonra ölçtük 50 çıktı yaw o_O

Günaydın arkadaşlar..

Senin çalıştığın kurum hangisi canım. Raporu kabul etmeme gibi bir lüksleri var mı ki?

Ne zaman bu ortadoğu düşüncesinden kurtulacak bizim halkımız bilmiyorum. Benimde kayınvalide kayınpeder hep dua ederlerdi "Allah sana bir erkek evlat versin" diye kız olacağını öğrenince çok üzüldüler "olsun sağlıklı olsunda" dediler bende olsun ne demek, sanki kötü bişeyde napalım kabullenecez der gibi dedim. Hayır kp ye neyse de kvye noluyo onu anlamıyorum sanki kendisi farklı bir cinsten :)
Yazamamisim finansciyim cnm ben raporu alirlar kadroyu unvanini dusururler tayin cikarirlar para ve insanlik ayni yerde olmuyo msleseffff

Ilk şeker ölçümümüzü yaptık. Kahvaltıda ilk lokmadan tam iki saat sonra ölçtük 50 çıktı yaw o_O
Benimde ilk lokmadan 1 saat sonra 129 çıktı. Ama bu diyet beni fena halsiz bırakıyor. Biraz önce başım döndü gözüm karardı, uzandım. Sonrada bi mide bulantısı zaten yediğim iki lokma, onlarda gitti:(

Benimde ilk lokmadan 1 saat sonra 129 çıktı. Ama bu diyet beni fena halsiz bırakıyor. Biraz önce başım döndü gözüm karardı, uzandım. Sonrada bi mide bulantısı zaten yediğim iki lokma, onlarda gitti:KK43:

Bir saat sonra ölçülmesi gerektiğini Dr mu söyledi? Ben ısrarla sordum iki saat dedi. Bir de zaten aldığım cihazın kullanma kılavuzunda da iki saat yazıyor.

Sıralı olmalı
cantayı ben de hazırlayım artık diyorum da ben o hastane cıkıs setlerini falan ank dan aldım sonra da annemde bıraktım nasılsa doğum orda olcak annem yıkar ütüler diye ama şimdi yine de doğum cantası arabanın bagajında bulunsun da biz nereye o oraya gitsin diyorum bidahaki ank dönüşü cantamı hazır edicem yani ben de

Yanlış mı ölçtü cihaz diye düşündüm düşük gibi geldi. Diğer ölçümleri de alayım böyle düşük çıkarsa bir çikolatayı hakettim sayılır belki :KK66:
açlık bile 50 çıkmaz genelde belki bi hata vardır ama sen cok dikkat ediyorsun yediklerine dogru da olabilir takip ettikçe anlasılır zaten.. minik bi çikolatadan bişi olmaz ya :)

litchi 50 seker çok dusuk , eger makine dogruysa senin acil tatli yemen lazim : )

açlık bile 50 çıkmaz genelde belki bi hata vardır ama sen cok dikkat ediyorsun yediklerine dogru da olabilir takip ettikçe anlasılır zaten.. minik bi çikolatadan bişi olmaz ya :)

Bakalım daha yeni başladık ölçümlere ;) yalnız makinanın kan almak için kullanılan iğne sayısı çok az geldi bana. Ölçüm kağıdı birsürü var ama iğne on tane. Zaten birisini düşürdüm kaldı dokuz. Birini de kullandım kaldı sekiz. Cihaz plusmed in fast test diye bir cihazı. Bu iğneleri bulabilir miyim ki ben? Yoksa birkaç kez kullandıktan sonra mı atmam gerekiyor bilemedim o_O

Bakalım daha yeni başladık ölçümlere :KK66: yalnız makinanın kan almak için kullanılan iğne sayısı çok az geldi bana. Ölçüm kağıdı birsürü var ama iğne on tane. Zaten birisini düşürdüm kaldı dokuz. Birini de kullandım kaldı sekiz. Cihaz plusmed in fast test diye bir cihazı. Bu iğneleri bulabilir miyim ki ben? Yoksa birkaç kez kullandıktan sonra mı atmam gerekiyor bilemedim o_O
iğnelerin (lancet) 100 adedi 10 lira filan canım kutu olarak satılıyor..ama o lancetler parmagını deliyorsa yani ucu körelmiyorsa alkolle suyla temizledikten sonra tekrar kullanabilirsin

Bakalım daha yeni başladık ölçümlere :KK66: yalnız makinanın kan almak için kullanılan iğne sayısı çok az geldi bana. Ölçüm kağıdı birsürü var ama iğne on tane. Zaten birisini düşürdüm kaldı dokuz. Birini de kullandım kaldı sekiz. Cihaz plusmed in fast test diye bir cihazı. Bu iğneleri bulabilir miyim ki ben? Yoksa birkaç kez kullandıktan sonra mı atmam gerekiyor bilemedim o_O
bi de canım parmagından cıkan ilk kanı sil sonraki kanla ölçüm yap ve en basta da parmagını alkolle falan silme daha dogru ölçüm yaparsın

Dr a artık yürüyüş yapabilir miyim dedim bu saate kadar yürümedin bu aylar artık dinlenmen gereken aylar dedi yaw ;) sırf oksijen almak için kısa çıkabilirmişim dışarı.

Back
X