2015 Şubat Anneleri

Selam kizlar sabah kontrolümuz vardı 1 haftada 200 gr daha almış minigim 1350 gr olmuş boyu da 38 cm :) dr yüzunu gostereyim diye uğraşıyorum ama senin kız poz vermeyi sevmiyor 7 aydır yakalayamadım yüzünü dedi :) eşim de hiç sevmez poz vermeyi herseyi ona benzicek bu bebisin sanki :) hava kapalı bgn sinemaya gidelim akşam diyoruz ama çok ağlamaklı bi film olan birleşen gönüllere mi gitsek delihaya gidip gülsek mi bilemedim :) kontrolü olan herkes güzel haberlerle gelir inşallah :)

oy masallah kuzuna buyuyorlar ya cok guzel bir duygu:) komediyi sec neseni bozma hic;)

Ilk şeker ölçümümüzü yaptık. Kahvaltıda ilk lokmadan tam iki saat sonra ölçtük 50 çıktı yaw o_O

aaa bu da cok dusuk degil mi kuzum biyerde hata var ama hangisnde ki

Dr a artık yürüyüş yapabilir miyim dedim bu saate kadar yürümedin bu aylar artık dinlenmen gereken aylar dedi yaw :KK66: sırf oksijen almak için kısa çıkabilirmişim dışarı.

yapma ya ben de yeni basliycaktim gerci benm dr doguma kadar hafif tempolu yarim saatlik yuruyus verdi ama bi baslyamadim ki

Bir de oturduğum yer orman zaten çıkıp da oksijen alamadım birtürlü. Dr ne derse onu yapıyorum. Boy ölçümü alırken canım sıkıldı gecen haftaya göre femur boyu 0.1 cm daha kısa ölçtü. Şimdi içime bir korku düştü iki bacak birden ölçüp bakmıyor tek bir bacak bakıyor diye :KK43: Eşim de ölçüm yaparken hatalı almıştır diyor ama bir hafta nasıl bekliycem bilmiyorum.

kiz evham Yapmada oscar adayisiniz valla o olcumler arti eksik oynar hep bebegn durusu doktorun o anki dikkatiyle.takmayin bunlari lutfeeeeen ;)

[yapma="krizantemcik, post: 37803861, member: 380312"]şu çekçekli valizlerden hazırlamıcaz mı ben hep doğum videolarında öyle gördüm öyle bişi hazırlıcaktım :) bi de millet benle dalga geçmesin valizle gelmiş hastaneye diye[/QUOTE]

evet evet kucukleriyle gitmek yetiyor ama bebisin cantasni ayri yapmkta yarar var bisey ararken kolaylik oluyor

Selam teyzeler ben balyanak

kirk bin kere masallah;)

Evi topladim cocugu banyo yaptirdm uyuttum yemek yapman lazim butun kemiklerim agriyor.
Annem yakin olsaydi da gitseydim...

ah ah diyorum sadece ayni dert benim basimda da malum destek kuvvet ne iyi olurdu :(

kızlar çok kötüyüm şimdi yataktan kalktım dün ishal oldum akşamına midem ağzımda gibiydi ama çok kötü değildim ama gece bağırsak sesi , midem çok kötüydü uyumak ne kelime adamıda perişan ettim sabah ter kan içindeydim eşim duşa soktu sonra patates hazırladı adam işe nerdeyse öğlen gitti leblebi, patates haşlama, muz dışında ne yapabilirim??? doktora gitmek istiyorum çünkü hala bağırsak sesleri çok güçlü ama dışarı çıkmaya halim yok

cok gecmis olsun canim suyu arttir makarna veya pirinc lapasi yemeyi dene

Bugün kahvaltıdan sonra gezmeye gidelim dedik.. Eşimin ilk çocuğumuzda söz verip alamadigi kolyeyi bugünalmak kismet oldu.. Nasil kizlar erken gelen doğum hediyesi :)

Eklentiler

• IMG_20141115_150715.webp
    IMG_20141115_150715.webp
    337,9 KB · Görüntüleme: 117
Iki saat bekletilmenin ardindan cok guzel bi muayene olduk bugun elhamdülillah. Kuzum kiyak geçti annesine gül cemalini doya doya gosterdi yumuk yumuk ellerine tontis yanaklarina bal dudagina kurban olayim:KK37:
ultrasonu koyar koymaz agzini opucuk atar gibi yapti melegim.ilk defa net gorebildim dudaginin iki tarafini goruntude bi asimetri yok gibiydi icim bugun daha rahatladi insallah biseycigimiz yok diye umut ediyorum. Dr da gayet guzel dudaklar hatta size benzeyecek gibi duruyor dedi. Bol bol profil fotosu verdi minnosum. Bi haftada hizla buyumusuz 1100 gr 35cm olmus:nazar: iki gun geriden geliyordu hep bu kez iki gun one gecmis masallah.
rapor konusuna geldi sira bu dr da 31de vercem dedi o an bi isik yandi kafamda dedm olmaz tam karne haftasi olur o zaman 37ye denk gelen hafta okulu yari yolda birakamam not verme donemi siz 32de rapor verin Benim icin bi hafta fazlalik muhim degil raziyim diyiverdim hehehe :pneyse ki ikna oldu gibi sukur. 31de kontrole cagrdi 32de tekrar rapor icin gidicem mecbur hallolsun da raziyim ayy

kızlar çok kötüyüm şimdi yataktan kalktım dün ishal oldum akşamına midem ağzımda gibiydi ama çok kötü değildim ama gece bağırsak sesi , midem çok kötüydü uyumak ne kelime adamıda perişan ettim sabah ter kan içindeydim eşim duşa soktu sonra patates hazırladı adam işe nerdeyse öğlen gitti leblebi, patates haşlama, muz dışında ne yapabilirim??? doktora gitmek istiyorum çünkü hala bağırsak sesleri çok güçlü ama dışarı çıkmaya halim yok

ishale soğuk bal şerbeti iyi gelir diye duymuştum.balla aran iyiyse dene.gene de bir araştır da dene.pek ishal olmadığım için bizzat denemedim.

Kramplar icin osteacare ya da adini unuttugum cigneme tabletini verdi. Osteacare devlet ödemiyormus diye receteye cigneme tableti yazmis ama ben cignme isine uzak kalirim diye digerini aldim. Bunu da mi gunde 2 aliyoruz o yazmadigi icin recetede bilemedim. Kanim gecen aya gore düştüğü icin maltoferi degstrdi cignmeli bi tablet verdi adi fulser mi ne oyle bisey o da eczanede yokmus. Maltofer kabizlik yapmiyordu ne guzel ama kam takviyesine yeterli gelmems napiyim bilemedm acikcasi beklmedeyim o konuda simdilik :(

Kramplar icin osteacare ya da adini unuttugum cigneme tabletini verdi. Osteacare devlet ödemiyormus diye receteye cigneme tableti yazmis ama ben cignme isine uzak kalirim diye digerini aldim. Bunu da mi gunde 2 aliyoruz o yazmadigi icin recetede bilemedim. Kanim gecen aya gore düştüğü icin maltoferi degstrdi cignmeli bi tablet verdi adi fulser mi ne oyle bisey o da eczanede yokmus. Maltofer kabizlik yapmiyordu ne guzel ama kam takviyesine yeterli gelmems napiyim bilemedm acikcasi beklmedeyim o konuda simdilik :KK43:
canım ben hıc bır ılac ıcmıyorum ama elımdengeldıgınce doğal takvıyeler yıyorum..mesela hergun 1 avuç doludu cekırdeklı sıyah uzum kan yapsın dıye...

canım ben hıc bır ılac ıcmıyorum ama elımdengeldıgınce doğal takvıyeler yıyorum..mesela hergun 1 avuç doludu cekırdeklı sıyah uzum kan yapsın dıye...

Esasen ben de gecen aya kadar icmiyordum ne vitamin ne kan hapi. Ama zaten kanszligim vardi iyiden iyiye dusmeye basladi yogunluktan yorgunluktan iyi de beslnemiyorum bünyem düşüyor asiri bir halsizlik var tansiyonum da dusunce son sıralar icmem gerektgne kanaat getrdim esim kızıp duruyor zati. Kramplar da canımı acıtiyo artik iyi gelir umuduyla icicem bisure bakalm;)

ishale soğuk bal şerbeti iyi gelir diye duymuştum.balla aran iyiyse dene.gene de bir araştır da dene.pek ishal olmadığım için bizzat denemedim.
göğsümle boğazım arasında bir top var gibi anlamadım gitti, anneme sorayım diyorum sonra uzakta korkar diye size danıştım sağol canım bakayım bi

Esasen ben de gecen aya kadar icmiyordum ne vitamin ne kan hapi. Ama zaten kanszligim vardi iyiden iyiye dusmeye basladi yogunluktan yorgunluktan iyi de beslnemiyorum bünyem düşüyor asiri bir halsizlik var tansiyonum da dusunce son sıralar icmem gerektgne kanaat getrdim esim kızıp duruyor zati. Kramplar da canımı acıtiyo artik iyi gelir umuduyla icicem bisure bakalm:KK66:
benımde gıdıp b12 ıgnesı yaptırasım var:KK53:acayıp dınclık verıyor..agrı sızı kalmıyor..haftayapazartesı dr a gıdebılırsem bende kan ve ıdrar tahlılı ısteyecem ısnaallah..

göğsümle boğazım arasında bir top var gibi anlamadım gitti, anneme sorayım diyorum sonra uzakta korkar diye size danıştım sağol canım bakayım bi
canım ne yıyıson nısasta kat ıcıne..hatta soyle yap azcık muhallebı pısır nısasta su ve cok az seker yada bal koy ıcıne.. hemen keser ıshalı

Evdeki tartiya göre bu bir ayda 1 kg, doktorun ve saglik ocaginin tartilarina göreyse yarim kg almisim hangisini baz alsam ki tabiki dusuk olani tercih ediyorum isime nasil gelirse :KK45:
gecen ay uc kg birden almistim o yuzden bu frenleme iyi olmus. Zor kilo veren bi tipim zaten ucmam insallah

benımde gıdıp b12 ıgnesı yaptırasım var:KK53:acayıp dınclık verıyor..agrı sızı kalmıyor..haftayapazartesı dr a gıdebılırsem bende kan ve ıdrar tahlılı ısteyecem ısnaallah..

Yaa benim b12 degerm kac acaba hic bahseden ilgilenen olmadi onla oyle bi fiseklemeye cok muhtacim aslinda cocugumu gozum gormuyor bu ara o derece bitkisel hayatta gibiyim. Bes gundur istirahatteyim guya daha beter oldum kılımı kıpırdatasim yok:( saglik ocagnda yapilan tahlillrde buna da bakiyolar midir ki

Benim de ikincinin kiz olduguni duyan olsun hayrlisi olsun dedi hep cok acıklı biseymis gibi millet bi tuhaf.hep kizima kizkardes istedik esimle gayet de mutlu olduk sukur erkegi de kizi da evlat farki var sanki millet kafa sabit iste
Cehalet ya başka bisey değil , biz de iki kızız iyi ki de ablam var

Back
X