2015 Şubat Anneleri

Iki saat bekletilmenin ardindan cok guzel bi muayene olduk bugun elhamdülillah. Kuzum kiyak geçti annesine gül cemalini doya doya gosterdi yumuk yumuk ellerine tontis yanaklarina bal dudagina kurban olayim:KK37:
ultrasonu koyar koymaz agzini opucuk atar gibi yapti melegim.ilk defa net gorebildim dudaginin iki tarafini goruntude bi asimetri yok gibiydi icim bugun daha rahatladi insallah biseycigimiz yok diye umut ediyorum. Dr da gayet guzel dudaklar hatta size benzeyecek gibi duruyor dedi. Bol bol profil fotosu verdi minnosum. Bi haftada hizla buyumusuz 1100 gr 35cm olmus:nazar: iki gun geriden geliyordu hep bu kez iki gun one gecmis masallah.
rapor konusuna geldi sira bu dr da 31de vercem dedi o an bi isik yandi kafamda dedm olmaz tam karne haftasi olur o zaman 37ye denk gelen hafta okulu yari yolda birakamam not verme donemi siz 32de rapor verin Benim icin bi hafta fazlalik muhim degil raziyim diyiverdim hehehe :pneyse ki ikna oldu gibi sukur. 31de kontrole cagrdi 32de tekrar rapor icin gidicem mecbur hallolsun da raziyim ayy
oyy masallah kuzuna canım :) rapor işini de çözmene sevindim hadi gözün aydın :)

Evdeki tartiya göre bu bir ayda 1 kg, doktorun ve saglik ocaginin tartilarina göreyse yarim kg almisim hangisini baz alsam ki tabiki dusuk olani tercih ediyorum isime nasil gelirse :KK45:
gecen ay uc kg birden almistim o yuzden bu frenleme iyi olmus. Zor kilo veren bi tipim zaten ucmam insallah
ya bu sabah bende tartıda 300 gr aldığımı gordum..sevındım tabı ama etrafımdakıler sen sadece gobegını buyutuyon bebek ac karnında dıyolar ..kafam karısmıyor degıl..ıyıde yedıgımı düşünüyorum aslında ama gıdeydım de bı goreydım su veled kac kılo olmuş :KK64:
Yaa benim b12 degerm kac acaba hic bahseden ilgilenen olmadi onla oyle bi fiseklemeye cok muhtacim aslinda cocugumu gozum gormuyor bu ara o derece bitkisel hayatta gibiyim. Bes gundur istirahatteyim guya daha beter oldum kılımı kıpırdatasim yok:KK43: saglik ocagnda yapilan tahlillrde buna da bakiyolar midir ki
ben hıc kırmızı et tuketmedıgım ıcın ve bunuda dr a 9.ayımdasoyledıgım ıcın hapla falan olmaz hemen b12 ıgnesı yaptırcaksın 5 tane demıstı..bebegın beyın gelısı ıcın gereklıymıs zannımca.. ordan bılıyorum.. pazartesı gıdınce bu dr a soylıcem bakalım o ne dıcek..ben daha sağlık ocagınada gıtmedım hıc..acayıp savsaklıyorum yaa:KK69:

Kramplar icin osteacare ya da adini unuttugum cigneme tabletini verdi. Osteacare devlet ödemiyormus diye receteye cigneme tableti yazmis ama ben cignme isine uzak kalirim diye digerini aldim. Bunu da mi gunde 2 aliyoruz o yazmadigi icin recetede bilemedim. Kanim gecen aya gore düştüğü icin maltoferi degstrdi cignmeli bi tablet verdi adi fulser mi ne oyle bisey o da eczanede yokmus. Maltofer kabizlik yapmiyordu ne guzel ama kam takviyesine yeterli gelmems napiyim bilemedm acikcasi beklmedeyim o konuda simdilik :KK43:
ben de osteocare kullanıyorum günde 3 tane

Bende Allah bılıyorya kızıma hep bır kızkardes ıstemıstım..kızları cok sevıyorum ben bırde.. erkek olduğunu soyledıgınde dr sasırdım..ama esım dahada cok sasırdı,hep sağlıklı olsun yeter dıyen adam muayenehanenın onunde bana sarıldı herkesın ıcınde bağırmaya başladı sastım kaldım..halbukı kızımızada acayıp duskun

selam kızlar oturduğum yerde yoruluyorum uyku bastırıyor elim kolum kalkmıyor 32 ye gelsemde rapor alsam

benimkide mi öyle bişey acaba özelikle sol tarafta içerden kemik ağrısı bacağım akadar vuruyor ağrıssı adım atarken ve bacağımı kaldırırken daha cok acıyor
aynen öyle oluyor uyluklarımdan doğru aşağı iniyor.yorulunca daha çok oluyor.

Bir saat sonra ölçülmesi gerektiğini Dr mu söyledi? Ben ısrarla sordum iki saat dedi. Bir de zaten aldığım cihazın kullanma kılavuzunda da iki saat yazıyor.
Evet cnm doktor söyledi, benim ilk saatteki kan şekerim yüksek çıktı. Belki o yüzden bir saat sonra dedi.

Kizlar doğu beyimizin bebek arabasiyla yatagi geldi cok heyecanliymis Allah saglikla kucagimiza alip kullanmayi nasip etsin

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-15-17-03-54.webp
    Screenshot_2014-11-15-17-03-54.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2014-11-15-17-04-20.webp
    Screenshot_2014-11-15-17-04-20.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 73
image.webp
image.webp

Arkadaşlar bu kurabiyelerden yapıyorum. Eğer yaptırmak isteyen varsa yardımcı olabilirim. Bu haliyle 7-8 ay saklanabiliyor hatta daha fazla. Bana 50 tanenin maliyeti 70-100 tl arası çıktı.aklınızda bulunsun. Özelden yazabilirsiniz:)

Bugun annemle konuştum, bunu doğur daha doğurma diyor babam da 2 yetmez mi diyor :) allahım şunlara ya :110:

Bebek geçmişim bayağı bi kalabalık, ama 30'lu yaşlarda birde kızım olsun ne olur ki :KK48:

resmen geberiyorum yorgunluktan kramplardan.. 3 yasındakı kızımda sureklı hadı boya yapalım,benımle oyun oyna dıyıp duruyor çocuğa ne dıyecegımı sasırdım hastalıktanda anlamıyorkı..bu halım yzuunden onu kırmak ta ıstemıyorum kı yarın kardesı doğunca ondan nefret bıle etmesıne sebep olabılırım korkusu oluyor.. bırde buaksam bebek gormesıne gıdıcez..:mad:offfffff popom resmen ayrılıyor:KK34::rolleyes::cry:

Bugun annemle konuştum, bunu doğur daha doğurma diyor babam da 2 yetmez mi diyor :) allahım şunlara ya :110:

Bebek geçmişim bayağı bi kalabalık, ama 30'lu yaşlarda birde kızım olsun ne olur ki :KK48:
ben hamıs kalmadan once anneme sordum sırf sonra soylenmesın dıye.. kadının 6 tane torunu olunca oylecocuk sevgısını buram buram hıssedemıyor halıyle :KK47: bı tane daha yapıyımmmı anne dedım yap vaktıdır dedı :KK14:ulen hamıs kalmış yapmasamıydın acaba :KK45:dedı..kadın resmen gırgır gecıyor benle yahu..sımdıde tak kocanı koluna gıt hastaneye doğur ben bakmam sana dıyor...:mad:sacımı basımı yolasım var :KK76::KK76:

ben hamıs kalmadan once anneme sordum sırf sonra soylenmesın dıye.. kadının 6 tane torunu olunca oylecocuk sevgısını buram buram hıssedemıyor halıyle :KK47: bı tane daha yapıyımmmı anne dedım yap vaktıdır dedı :KK14:ulen hamıs kalmış yapmasamıydın acaba :KK45:dedı..kadın resmen gırgır gecıyor benle yahu..sımdıde tak kocanı koluna gıt hastaneye doğur ben bakmam sana dıyor...:mad:sacımı basımı yolasım var :KK76::KK76:
Maşallah ne güzel, azıda güzel çoğuda :) anam ben ne yapayım anam babam tr'de kendi başıma idare ediyorum işte :)

Kızlar ya kaç kilo oldunuz benim haftamda olan ve az kilo alan var mı ? Ben 9 kilo aldım şimdiden :KK43:

kızlar biz 36 nın sonunda mı 38 in başında mı izin almak zorundayız?yani 36+0 37. hafta oluyor ya 36+0 mı,37+6 mı son haddi? rabbim saglıkla sıkıntısız o gunlere gelmeyi nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bn pek iyi degilim dua bekliyorum sizden lutfen dua edin daha 26 haftalik gebeyim ve acilmam var evde dinleniyorum cok korkuyorum konusmaya ihtiyacim var :KK43::KK61::KK61:

Bende onun için kaç yüzyıl geçmesi gerek anlamadım. Artık herkes okuyor da ama kafa değişmiyor.
Geçen kadın bana diyor nerelisin. Dedim şuralı.olsun hepimiz insanız dedi. Kan beynime sıçradı boşver kavga etme dedim.
Yok abla sen değilsin demek lazımmış. :p

Back
X