Market alışverişini Migros tan yap online. Kapına kadar getiriyorlar. Ütü olayında da bazen kuru temizlemeye veriyorum beUOTE]
Hersey oolmuyor online secenkte bir de yarin Esim geliyor turk yemeklerini kahvaltiyi cok ozlemis garibim oralarda ettir sebzedir gorerek alayim Icime sinmez neyseki marketler yakin gerci giyinme fasli gicik benim icin. Ütü bizim utumuz değil küçük kontesin Utusy cok oluyot hergun uc takim batrdigi icin surekli yika utule bitmiyor ki
Insallah canim allah sanada kolaylik versin ben bebek dogdugunda reflusu ciktiginda surekli hastanelerde diyodum omrumden 10nyil gitti yaslandim resmen diyodum allahtan istah sikintimiz yoktu kussada yiyodu swn bide calisiyosun daha zor allah hepimize uykucu istahli saglikli evlat nasip etsin benim kuzeninde cocugu 1 bucuk yasinda cocuk dogdugundan beri uyumuyo en fazla gecede dahil uyudugu yarim saattir hep ayakta coxuk kizcagizinda uykusuzluktan hep tansiyonundusuk bayilma hallerinde doktor uyku icin ilac vermis bi kac kez vermis ama bu seferde kiyamadigindan birakmis ilaci
Amin canim rabbim yuzumuze baksin insallah zor herturlu cocuk buyutmek bizimkinin uyku ssorunu da vardi bak oburlerinin yaninda hoc kaliyordu gerci bize.
Ben de çok abartıyorum ama sen benden fena. Ben geçen boyunu sordum kafasından çarptı topladı 34 cm dedi. Bir hafta ona takıldım kısa mı diye sonra fl ile ben çarptırım 37 çıktı. Ha 34 ha 37 nekadar takıntılıyım dedim adam sağlıklı diyor işte.
Ben şimdi o doğan bebeği duydumya taktım kafaya acaba kaç kilo doğarsa yaşar mı diye.
ya onlar makina olcumu yaklasik aliyor olcen kisi de kul neticede sasar beser takmayin bunlara kafanizi nolur. Dogumdan once soylenen degerlerle doguncakiler arasinda bile fark oluyor illa stres kaynagi yaratmayin kendinize bosa. 3 kilo ustu cok saglikli dogup sonra ummadik sıkıntılari cikan bebisler de var 800gr dogup gucuyle direnciyle sasrtan bebis de. Kistas alip genellme yapilmiyor iste takdiri ilahi alcak nefesi varsa hertur tutunuyolar hayata kuzular dusunmeyinnn nolur