2015 Şubat Anneleri

Online olanlar niye görünmüyor hala böyle ıssız duruyor sanki forum.zaten sıkıci bir pazar.temizlik kahvaltı fasli bitti sirada utu market alisverisi ve kızın banyosu var. Yarin işbaşı yapıcam bir haftalık istirahat yetmedi valla ders programından da iyi yönde ses seda yok depresif bir moddayim bugün hepten:(

Canim sen muhakkak bi endokrine git insulin dengesizligi diye bisy de var. Bence senin sekerin yok hatta dusuk sekerin var belki de o dönem almadgn seker takviyesini aldigin icin bunyene yuksek gelmis olamaz mi ki tahlilde yaniltici olan o oldu belki de. Diyet yaparak dusuk sekerin varsa daha da dusmesne neden olman da dogru degil sonucta düşük sekerde de alinmasi gereken tedbirler var diye biliyorum

Aynı şeyi düşünüyorum ben de. Hatta açlık şekerim hep düşük çıkardı bunda da düşüyor olabilir. Ama geçen şekeri düşük olan arkadaşa da diyetisyen bizim listeyi vermiş. Onda da sık sık yemeği öneriyor. Hastaneye sanırım haftaya kan tahlili için gidicem o zaman endokrine gideyim diyorum. Hatta tokluk kan şekeri ölçtürmedim düşünüyorum normal kahvaltı edip.

Temizligide onun icin yapiyorum cnm burnu tikali oksuruyo toz etkilemesin diye
vallahi kizimda hem bebeklik reflusu hem kabizlik vardi bide tecrubesizlikten hergun hastaneye giderdik kosa kosa bakalim insallah bu sorunsuz bi bebek olur

Bixim cadilarin ne cok ortak yönü varmis öyle gerci benmki sizinkinin bi tık üstuydu ama dr dr gezmekten illallah gelmişti bize de ki hala cikamiyoruz drdan. Gida ve solunum alerjisi reflü beslenme reddi dogumdan beri bitmeyen kronik kabizlik vb.. bu ikinciyi ilkinde cektiklerimize kefaret merhamet olarak sorunsuz ve kolay bir cocuk olarak diliyorum rabbmden

bayramdan sonra büydü benimki yoksa hiç birşey yoktu benim doktorum 1 hafta geride büyüyor dedi ama oda önemli birşey değil miş herkez bana 7.5 aylık hamile gibi durmıyorsun diyor
Valla. Doğunca ne güzel.düz göbekle eve gelirsin.
Yinede önümüzdeki günlerde büyür tabii. Benim 9 aylık gibi

Valla. Doğunca ne güzel.düz göbekle eve gelirsin.
Yinede önümüzdeki günlerde büyür tabii. Benim 9 aylık gibi
hamile kaldimda ben korkmuştum gerçekten ve herkes çok kilo lairsin göbeğin kocaman olur dediler şimdide küçük diye şikayet ediyorlar bende anlayamadim keşke benimde öyle olsa :anneadayı:

3 kilo olmuş 79 geldim Dr un tartısında :)
Maşallah maşallah çok kilo aldın.
Sen hiç.dr gidince bebeğin durumundan kilodan boydan bahsetmiyorsun. Zaten takvimde yok. Bunlardan da mı korkuyorsun?
Bak bebekler artık kendi kendine nefes alabiliyorlarmış

Online olanlar niye görünmüyor hala böyle ıssız duruyor sanki forum.zaten sıkıci bir pazar.temizlik kahvaltı fasli bitti sirada utu market alisverisi ve kızın banyosu var. Yarin işbaşı yapıcam bir haftalık istirahat yetmedi valla ders programından da iyi yönde ses seda yok depresif bir moddayim bugün hepten:KK43:

Market alışverişini Migros tan yap online. Kapına kadar getiriyorlar. Ütü olayında da bazen kuru temizlemeye veriyorum ben ;)

Maşallah maşallah çok kilo aldın.
Sen hiç.dr gidince bebeğin durumundan kilodan boydan bahsetmiyorsun. Zaten takvimde yok. Bunlardan da mı korkuyorsun?
Bak bebekler artık kendi kendine nefes alabiliyorlarmış

Okudum çok tatlı ;) dün Dr bacak kemiğini bir önceki ölçüme göre az daha kısa ölçmüş Dr u aradım niye bu fark var iki bacağı niye ölçmüyosunuz biri bir bacak diğeri öbür bacak mı yoksa diye birsürü soru sordum. Dr yanlış ölçmüşüzdür dedi yaw o_O Hala daha acabalar var aklımda. Sinir oluyorum kendime. O yüzden pek ayrıntıya girmemem daha iyi gibi ;)

Bixim cadilarin ne cok ortak yönü varmis öyle gerci benmki sizinkinin bi tık üstuydu ama dr dr gezmekten illallah gelmişti bize de ki hala cikamiyoruz drdan. Gida ve solunum alerjisi reflü beslenme reddi dogumdan beri bitmeyen kronik kabizlik vb.. bu ikinciyi ilkinde cektiklerimize kefaret merhamet olarak sorunsuz ve kolay bir cocuk olarak diliyorum rabbmden
Insallah canim allah sanada kolaylik versin ben bebek dogdugunda reflusu ciktiginda surekli hastanelerde diyodum omrumden 10nyil gitti yaslandim resmen diyodum allahtan istah sikintimiz yoktu kussada yiyodu swn bide calisiyosun daha zor allah hepimize uykucu istahli saglikli evlat nasip etsin benim kuzeninde cocugu 1 bucuk yasinda cocuk dogdugundan beri uyumuyo en fazla gecede dahil uyudugu yarim saattir hep ayakta coxuk kizcagizinda uykusuzluktan hep tansiyonundusuk bayilma hallerinde doktor uyku icin ilac vermis bi kac kez vermis ama bu seferde kiyamadigindan birakmis ilaci

Okudum çok tatlı :KK66: dün Dr bacak kemiğini bir önceki ölçüme göre az daha kısa ölçmüş Dr u aradım niye bu fark var iki bacağı niye ölçmüyosunuz biri bir bacak diğeri öbür bacak mı yoksa diye birsürü soru sordum. Dr yanlış ölçmüşüzdür dedi yaw o_O Hala daha acabalar var aklımda. Sinir oluyorum kendime. O yüzden pek ayrıntıya girmemem daha iyi gibi :KK66:
Ben de çok abartıyorum ama sen benden fena. Ben geçen boyunu sordum kafasından çarptı topladı 34 cm dedi. Bir hafta ona takıldım kısa mı diye sonra fl ile ben çarptırım 37 çıktı. Ha 34 ha 37 nekadar takıntılıyım dedim adam sağlıklı diyor işte.
Ben şimdi o doğan bebeği duydumya taktım kafaya acaba kaç kilo doğarsa yaşar mı diye.

Ben de çok abartıyorum ama sen benden fena. Ben geçen boyunu sordum kafasından çarptı topladı 34 cm dedi. Bir hafta ona takıldım kısa mı diye sonra fl ile ben çarptırım 37 çıktı. Ha 34 ha 37 nekadar takıntılıyım dedim adam sağlıklı diyor işte.
Ben şimdi o doğan bebeği duydumya taktım kafaya acaba kaç kilo doğarsa yaşar mı diye.

Aynen direk bizimkiyle kıyaslıyoruz di mi? Dr bize geçen hafta bu haftalara kadar geldiniz bu haftalardan sonra doğan bebişleri yaşatıyorlar dedi. İçimize su serpmek için söyledi ama ne mümkün.

Merhaba kızlar, umarım herşey yolunda hazırlıklar son gaz devam ediyordur. Ben sadece bebek odamı aldım çilek ten cibinlik yatak uyku seti büyüyen beşik ve dolap aldım. Diğer ihtiyaçları duruyor, ay sonu odam gelicek gelsin halısı tülü giyisileri vs... alacağım.

Merhaba kızlar, umarım herşey yolunda hazırlıklar son gaz devam ediyordur. Ben sadece bebek odamı aldım çilek ten cibinlik yatak uyku seti büyüyen beşik ve dolap aldım. Diğer ihtiyaçları duruyor, ay sonu odam gelicek gelsin halısı tülü giyisileri vs... alacağım.

Hayırlı olsun canım Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah.

Market alışverişini Migros tan yap online. Kapına kadar getiriyorlar. Ütü olayında da bazen kuru temizlemeye veriyorum beUOTE]

Hersey oolmuyor online secenkte bir de yarin Esim geliyor turk yemeklerini kahvaltiyi cok ozlemis garibim oralarda ettir sebzedir gorerek alayim Icime sinmez neyseki marketler yakin gerci giyinme fasli gicik benim icin. Ütü bizim utumuz değil küçük kontesin Utusy cok oluyot hergun uc takim batrdigi icin surekli yika utule bitmiyor ki:(

Insallah canim allah sanada kolaylik versin ben bebek dogdugunda reflusu ciktiginda surekli hastanelerde diyodum omrumden 10nyil gitti yaslandim resmen diyodum allahtan istah sikintimiz yoktu kussada yiyodu swn bide calisiyosun daha zor allah hepimize uykucu istahli saglikli evlat nasip etsin benim kuzeninde cocugu 1 bucuk yasinda cocuk dogdugundan beri uyumuyo en fazla gecede dahil uyudugu yarim saattir hep ayakta coxuk kizcagizinda uykusuzluktan hep tansiyonundusuk bayilma hallerinde doktor uyku icin ilac vermis bi kac kez vermis ama bu seferde kiyamadigindan birakmis ilaci

Amin canim rabbim yuzumuze baksin insallah zor herturlu cocuk buyutmek bizimkinin uyku ssorunu da vardi bak oburlerinin yaninda hoc kaliyordu gerci bize.;)

ya onlar makina olcumu yaklasik aliyor olcen kisi de kul neticede sasar beser takmayin bunlara kafanizi nolur. Dogumdan once soylenen degerlerle doguncakiler arasinda bile fark oluyor illa stres kaynagi yaratmayin kendinize bosa. 3 kilo ustu cok saglikli dogup sonra ummadik sıkıntılari cikan bebisler de var 800gr dogup gucuyle direnciyle sasrtan bebis de. Kistas alip genellme yapilmiyor iste takdiri ilahi alcak nefesi varsa hertur tutunuyolar hayata kuzular dusunmeyinnn nolur;)

Online olanlar niye görünmüyor hala böyle ıssız duruyor sanki forum.zaten sıkıci bir pazar.temizlik kahvaltı fasli bitti sirada utu market alisverisi ve kızın banyosu var. Yarin işbaşı yapıcam bir haftalık istirahat yetmedi valla ders programından da iyi yönde ses seda yok depresif bir moddayim bugün hepten:KK43:
Valla helall ben iki dakka is yapsam soluk soluga kaliyorum

Back
X