2015 Şubat Anneleri

Erik acayip gaz yapıyor karnını ağrıtıyor insanın :KK43: kuru üzüm çekirdekli o iyi olabilir ama aç karnına yenmeli uff çok zor di mi. Ben bu aralar yeniden şeker yüklemesi yaptırsam mı diye düşünmeye bile başladım :p
Aynen kuru erik curul curul yapiyor : )) kuru uzum cok denemedim. Ama sabah cay icmeden birsey yiyemiyorum pek ac karna olamiyor halasabahlari midem bulaniyor. Gece yatmadan yiyorum. Kabizlik zor

benimde şimdiye kadar düzenliydi hatta demir ilacı kabız yapar sanıyordum ama tam aksine kabız yapmadı taaki son bir haftaya kadar kabızım ve en kötüsüde geçtiğini sandıgım basurum kabızlıkla hortlamış oldu aile hekimi anestol pomad verdi oda yan etki yaptı kullanamıyorum su içiyorum kayısı yiyorum yok hala kabızım az önce dayanamadım doktorun verdiği şurubu içtim bi düzene girseydi acayip rahatsız oluyorum
evet en kotusu de basur ya da catlak. Benim cok hafif bir catlak olmustu kremle gecti o yuzden zorlayamiyorum. Zaten ikinmak cok riskli. Duzeliriz in hepimiz

Az önce şekerimi ölçtüm 42 çıktı o_O Cihazı doğru kullandığıma eminim ne alaka yaw.

Az önce şekerimi ölçtüm 42 çıktı o_O Cihazı doğru kullandığıma eminim ne alaka yaw.

Canim sen muhakkak bi endokrine git insulin dengesizligi diye bisy de var. Bence senin sekerin yok hatta dusuk sekerin var belki de o dönem almadgn seker takviyesini aldigin icin bunyene yuksek gelmis olamaz mi ki tahlilde yaniltici olan o oldu belki de. Diyet yaparak dusuk sekerin varsa daha da dusmesne neden olman da dogru degil sonucta düşük sekerde de alinmasi gereken tedbirler var diye biliyorum

üzülme kuzum Benim de cok bisey yok. Resim koysana sen de herkesin buyumuyor napalim saglikli olsunlar da:KK66:

hadi gozun aydin bebsine de masallah
üzülme kuzum Benim de cok bisey yok. Resim koysana sen de herkesin buyumuyor napalim saglikli olsunlar da:KK66:

hadi gozun aydin bebsine de masallah
benim göbüşde bu ama resimlerde sanki büyük çıktı

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 108
Gunaydin bende erken kalkanlardanim aslinda ama anca yazabildim kizim 8bde kalkip yanima gekmis atesi vardi annesi olsun ona hemen doktora gittik faranjit olmus yavrucagim ilac verdi aldik geldik corba yaptim icirdim kizana yataklari topla mutfagi topla derken bubsaat oldu evide bi supurup toz almam gerekicek burnu da coo tikali
Simdi dusunuyorum diger bebekde olsa nasil yapariz acaba biri hasta olsa gece digerini nasil kaldirip goturcez
Geçmiş olsun. Her daim aktifsiniz.
İkisini beraber götüreceksiniz artık.
Çocuk.iyi olsunda temizliği boşver.

kabak cekirdegi kavrulmus olunca bir faydasi yok diye biliyorum. Kavrulmamisini da yiyrmiyorum kiramiyorum bir kere. Ya karnim agriyor kosuyorum wc ama yok. Kuru erik yemistim gecen hafta o da midemi bulandirdi. Aslinsa safra kesem alindigi icin daha hizli calisiyor benim ama demir ilaci yok mu tek suclu o.
Sabah sabah ne ayrintili anlattim he
Demir ilacı benim ferrum Fort ve çok ıyı geldi. Değiştirsin söylede. Aslında ilacı almıycam ama sırf kabızlık için içiyorum

Enteresandr herkes kabız olur ben her sabah düzenli tuvalete çıkıyorum edkiden üç günde bir çıkarken :) galiba ilaçlar dokunuyor bide su içmek yarıyor yoksaki yediğim muzlardan dolayı kabız olmam lazımdı
Kan ilacından oldu benimki. Yoksa bende sen gibiydim.

Gunaydin bende erken kalkanlardanim aslinda ama anca yazabildim kizim 8bde kalkip yanima gekmis atesi vardi annesi olsun ona hemen doktora gittik faranjit olmus yavrucagim ilac verdi aldik geldik corba yaptim icirdim kizana yataklari topla mutfagi topla derken bubsaat oldu evide bi supurup toz almam gerekicek burnu da coo tikali
Simdi dusunuyorum diger bebekde olsa nasil yapariz acaba biri hasta olsa gece digerini nasil kaldirip goturcez
Ya babasi goturur birini ya da ikisini de surur gideriz napalim. Ben de merak ediyorum dogumdan sonra olacaklari.
Cok gecmis olsun kizina

Ay cok erken daha. Tabi bizde 29 haftaliklar var. Ocak annelerinde 33 haftalik olan fln vardir. Yinede erken dursun subat analarininki vaktina kadar

31.hftadaymis sanirim evet insallah vaktini bekler hepsi

benim göbüşde bu ama resimlerde sanki büyük çıktı

Yavrum sen kendin de citi piti biseymissin minis gobegini yerim masallah cok tatlisiniz

Evet ben de okudum 1570 gr doğmuş anne de bebeği de iyiymiş neyseki allah vaktinde doğum nasip etsin hepimize inşallah

Amiiiiinn inşallah

Evet cidden büyük çıkmış. Biraz içine çeksen hiç çıkmayacak. içeki doğru mu büyüyor acaba seninki.
bayramdan sonra büydü benimki yoksa hiç birşey yoktu benim doktorum 1 hafta geride büyüyor dedi ama oda önemli birşey değil miş herkez bana 7.5 aylık hamile gibi durmıyorsun diyor

Geçmiş olsun. Her daim aktifsiniz.
İkisini beraber götüreceksiniz artık.
Çocuk.iyi olsunda temizliği boşver.
Temizligide onun icin yapiyorum cnm burnu tikali oksuruyo toz etkilemesin diye
vallahi kizimda hem bebeklik reflusu hem kabizlik vardi bide tecrubesizlikten hergun hastaneye giderdik kosa kosa bakalim insallah bu sorunsuz bi bebek olur

Back
X