2015 Şubat Anneleri

Sarilikla alakali ilk cocugumda sunu ogrendim. AB uyusmazligi denen bir durum varmis. Eslerden biri AB digeri O ise bebegin sariligi uzun suruyormus. Biz ilk cocugumda hastanelerde cok surunduk. Kan grubunuz esinizle boyleyse hazirlikli olun kizlar. Bakalim biz bu sefer napicaz
Canim benimki a esiminki sifir okuyomiki

Regli olan da görmese olmaz mıymış. Bunu bile bile girmesinler madem. Ben olsam illa görücem diye tutturmam.

girmiyorlar genelde zaten ama teyzem illa da annemi istemişti yanına örneğin; annem gitmeden doğuma ile girmemişti; bebeği de banyo yapamıyordu(annemle ben yıkamıştık ilk) tutamıyordu falan anneannem de değil annemi istedi hep.

Bişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
bende oluyor hemde çok oluyor , hatta afedersin eşimle ilişki için yatağa gittiğimizde bi 2 dk bekliyoruz ölücekmişim gibi çarpıyor
fakat özellikle sola yatınca değil her şekilde yatınca oluyor:confused:

girmiyorlar genelde zaten ama teyzem illa da annemi istemişti yanına örneğin; annem gitmeden doğuma ile girmemişti; bebeği de banyo yapamıyordu(annemle ben yıkamıştık ilk) tutamıyordu falan anneannem de değil annemi istedi hep.

Zorunlu haller başka tabii. Bir de kendi keyfini düşünüp bebişi düşünmeyenler var ben onları söyledim. Sadece regli değil normal hasta grip uçuklu falan olanlar da geliyor. Hastalığımız geçsin de sonra gidelim demiyorlar. Allahım korusun inşallah bebişleri.

Selanik modeli canım internetten baktım :KK66: yalnız üç kez söktüm şimdiye kadar. Umarım daha sökmem :)
Kendine örüyorsan bol da olur ama bebeğe güzel olmaz. Hoş minnak bebek atkı takacak değilde ilerde belki.
Ayrıca örgün çok iyi değilse çok bol yamuk yumuk olabilir.

Kendine örüyorsan bol da olur ama bebeğe güzel olmaz. Hoş minnak bebek atkı takacak değilde ilerde belki.
Ayrıca örgün çok iyi değilse çok bol yamuk yumuk olabilir.

Hediye örüyorum da 60 işlemleri başladım çok mu geniş oluyor acaba?

Zorunlu haller başka tabii. Bir de kendi keyfini düşünüp bebişi düşünmeyenler var ben onları söyledim. Sadece regli değil normal hasta grip uçuklu falan olanlar da geliyor. Hastalığımız geçsin de sonra gidelim demiyorlar. Allahım korusun inşallah bebişleri.

aminn evet öyle düşüncesizler de çok anlıyorum sizi.
bu arada ayvayı tuzlu-limonlu denedim güzel oluyormuş teşekkürler fikir için :KK5:

Kayınvalidemle çarşıya çıktığımızda sarı tülbent almıştık bide sarılı beyazlı iğne oyası verdi onu birleştirdim çok şık oldu. Sarılığının olmayacağına inanılıyo. Ben pek tatmin olmadım ama büyükleri de kırmak olmaz. Önü sonu bi bez parçası. Koyarım gönlü olsun. Başka sarı örtü yapacak olan varmı ? Yada sarı örtü kullanıpta faydasını gören ?(ışıktan pek iyi çıkmadı rengi)
Benimde var ama sıradan bir yazma.kuzenime dr demiş bebeğin yanına sarı bşr şey koyun. Bilemedim nasıl doktor.

Back
X