2015 Şubat Anneleri

Hediye örüyorum da 60 işlemleri başladım çok mu geniş oluyor acaba?
60 imlek mi demek istedin.? Bende eşime nişanlı iken ölmüştüm yarıya kadar ördüm sıkıntı bastı. Yengem ördü.götürdüm ben ördüm dedim.
Sonra birkaç gün sonra beraber yengemlere gittik yengem atkın güzelmiş dedi.ben doyamadım güldüm. Anladı benim örmediğimi

şu hamile destek yastiklarindan kullanıyor musun? tam kalbinin üstüne doğru yatmazsin da sırt desteğinden yararlanıp sırtını bRZ geriye alırsan belki daha rahat edersin

Alamadım bir türlü o yastıktan. Internet'ten sipariş vermiyorum gideyim alayım dedim birtürlü gidemedim :(

60 imlek mi demek istedin.? Bende eşime nişanlı iken ölmüştüm yarıya kadar ördüm sıkıntı bastı. Yengem ördü.götürdüm ben ördüm dedim.
Sonra birkaç gün sonra beraber yengemlere gittik yengem atkın güzelmiş dedi.ben doyamadım güldüm. Anladı benim örmediğimi

Evet 60 ilmek çok mu sence selanik için?

Ben de eşime örmüştüm evlenmeden önce. Yıllarca kullandı ama bir gün isviçredeki bir trende unuttu. Günlerce araştırdı bulunamadı ;)

Bi haftadr konus konus dilimde tuy bitti pes etmedim bakalim tekrar bastrdim ugrascam yine dedi

Ya o karakterde biri de degilim kendimi ezdrmem hakkimi ararim ama kavga gurultu sevmem yuzyuze bakicaz her sartta cirkeflesmeden hallolursa daha iyi bakalm tekrar ugrasiyolar israrli olunca ben Allah buyuk :KK66:

Kasilma gibi mi diycem ama yan tarafta diyorsun bebis toplnmstr gecti mi nasilsin su anda daha iyi mi

Arkadasn esi ayni hastalktan muzdarip cok zor o donemleri iyi biliyorum idare etmeye cakisana bin kat zor cok uclarda yasiyorlar kizin cektgini gordukce sabrina hayran kaliyorum cok agir seyler yasiyor çünkü

Arada oluyor oyle hormonlardan da olablr havalardan da dusunmemeye calis canim

catliycaksan naparsan yap catliyon valla
Bu sene nerdeyse boşanacaklardı ama iki çocukları var. Kimse çekmez ama öyleyken bile eşi çok kıymetli başkası olsa çoktan ayrılırdı

Kizi uyuttum 2 tepsi bisey yaptim firinda pişiyor soylemeyim caniniz ceker bi yeriniz siser :) adama da dedim utunu yap benden yarin pantolon isteme oda salonda utu yapiyor onünde PC karadayi izleyerek..bende elimde tel agzimda sakiz cakkidi cukkudu O hayat benim e bakiyorum..

Sirtimin içine sapli bicaklari saymazsak mikemmel im yaaaa

Bişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
Oluyor canm gerçekten , destek yastığını başıma kdr getiriyorum bacağımın arası ve boynumun Altın'da oluyor die tarif ediim, göğüslerin sıkıştırmasını da önlüyor

Kizi uyuttum 2 tepsi bisey yaptim firinda pişiyor soylemeyim caniniz ceker bi yeriniz siser :) adama da dedim utunu yap benden yarin pantolon isteme oda salonda utu yapiyor onünde PC karadayi izleyerek..bende elimde tel agzimda sakiz cakkidi cukkudu O hayat benim e bakiyorum..

Sirtimin içine sapli bicaklari saymazsak mikemmel im yaaaa

Maşallah canım :D

Oluyor canm gerçekten , destek yastığını başıma kdr getiriyorum bacağımın arası ve boynumun Altın'da oluyor die tarif ediim, göğüslerin sıkıştırmasını da önlüyor

E bebek Mağazası'ndan almıştın di mi? Dr un muayenehanesine yakın varmış ben de oraya bakayım diyorum.

Bişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
Evet sola yat diyorlarda cidden ben solda.hiç nefes alamıyorum daralıyorum.uyanıyorum yine sağdayım.
Sola meyilliyim ama işte. İki ucu....

Back
X