2015 Şubat Anneleri

Bunu niye sordun ki şimdi?
kuzenımın dolanmıştı. 37.haftda ızne ayrıldı ohh ne güzel evde dinlenıcem dıye. gece ve gunduz akşama kadar bebek hıc oynamıyınca doktora gıttı kordon dolanmış. gece sezeryana aldılar .

Çay kahve içemiyorum şekerli şeyler yiyemiyorum karbonhidrat sınırlı ben nereden enerji alıcam yaw sürekli yorgunum.

Nst nasıl bişey canım?
yatağa uzandım göbeğime 2 tane kemer bağladılar ( emniyet kemeri gibi ) biri sancı diğeri kızımın kalp atışını ölçmek için sağa sola dönebiliyormuşsun ben bilmeyince dönmedim de belim çok ağrıdı

sevgili bebek havlusu alan arkadaşlar.
en az 20 mağazada bir çok havluya, bornoza dokundum ama bir tane bile yumuşacık havlu bulamadım.
havlu aldıysanız ne marka aldınız? nereden aldınız ?
Bursa'da fabrikalar var tabii onlar biraz şanslı.

Ben bebitof of baby var ya ondan aldım bornoz değil tek havlu,güzel tavsiye ederim...

benım doktor moktor takıntım yok valla. benı dogurtsunda kım gırerse gırsın. hoş bana sarılıp öpecek degıl doğum sırasında. :)
Benim bi takım problemlerim oldu canım. Güvenmek istiyorum doktoruma azarlayan insanlar olmasın psikoloji önemli. Sen sezeryan düşünüyorsun aama onun için rahatsın. Normal doğum biraz daha güven istiyo. En azından benim için

ben ishal ve sağ tarafımda ağrı olduğu için doğum yapmayı planladığım hastanedeki dr gittim orada nst bağladılar ( ilk kez olunca çok heyecanlandım ) Allah izin verirse normal doğum istiyorum hatta çok istiyorum ( ağrıya hiç dayanamam aslında azcık nazlıyımdır ) başımda duran ebeye hastanede normal ve sezeryanla olan doğumları sordum anlattıklarından çıkardığım şu ki özeller ( çoğu ) zaten evde doğurabilecek kadar herşey yolundaysa normal doğum yaptırıyor devlet ise normal olabilecek her hastayı normal doğurtuyor ( ama muamele kötü ) bu arada bebeğimin duruşu şu an tersmiş bu konuda ne yapabilirim dedim doktora o da yürüyüş,yüzme,plates dışında hiçbirşey dedi bende ordan çıkınca zeynep kamili aradım şu doğuma hazırlık kursuna kaydoldum yarında asıl doktoruma gidicem.... sizce ben devlette doğurabilir miyim yani bana kötü davranırlarsa ya avazım çıkana kadar ebelere bağırırım yada ağlamaktan bebeğimle ilgilenemem ay düşünmekten başım ağrıyor
çok yazdım farkındayım ama daha da yazabilirim Allahım yardım et
birde ben ağdayı sormadım dr ama ben çok kıllıyım jiletle baş edilmez rezil olurum vallahi
valla bence rahat bır ınsansan, bana bır laf söyleyene ben on tane soylerım dıyorsan devlet hastanesınde doğum yap ama alıngan bır yapın varsa hıç gırme o işlere.
ben gordum unıversıte hastanesınde. odalar tek kısılık tertemız ama anne fırça yıyor. yuz kez hemsıreyı çağırıyorlar gelmiyor. bebegın nerde olduğu bellı degıl. sinir stresten başka bir şey degıl.

Son aylar dediği ne zaman ki sekizden sonra mı ki?
ben 30.haftayla ılgılı bır vıdeo ızlerken demişti. bu haftadan sonra dedi. demekkı 30. haftadan sonrakı herhangı bır haftadaa.son günde donebılır. vücutta cunku kendını hazırlıyormuş doğum pozisyonu ıcın. (bebegın vücudu) çok dikkat etmedim dınlerken aslında cunku benim düşüncem olursa normal olur olmazsa sezeryan olur. ağır basanı yok. hepsine varım.hayırlısı olsun dıyorum.
doktor arkadaş nerde cevaplasa soruları.

civilde hepsını elledım. sert geldiler . böyle yumuşacık olsun ıstıyorum. güzel havular vardı aslında. akşam özdılek satan yerlere bakayım onlar nasılmış.
Kendi bornozum özdilek yumuşak ama çabuk su çekmiyor. Sarar dan da bornozum var o çok su çekiyo ama özdilek kadar yumuşak değil

Benim bi takım problemlerim oldu canım. Güvenmek istiyorum doktoruma azarlayan insanlar olmasın psikoloji önemli. Sen sezeryan düşünüyorsun aama onun için rahatsın. Normal doğum biraz daha güven istiyo. En azından benim için
canım bende azara gelemem.
başlarım orda ağamaya daha kimse de sakınlestıremez.
dayanıklıyım ama mızmızım bıraz.

Yok birden sonradir fogumda 48 52 cm civarilar 1 yaşında 75 sen hesapla artık :)
himm olabilir mantikli
brnim çocuklarda 50 cm civari oluyor, mantikli gibi senin ddigin
ama elimdeki en kuçuk beden 56, demekki 56 1 ay oluyor
0 ay da 52-54 falan olmali

Bu gece uykusuz saatlerde düşündükleri.
- ağız mendilleri de makinede mi yıkanacak
Makinede yıkanırsa bebeğin ağzına sürünce sağlıksız olmaz mı? Yoksa mutfakta temiz bir kapta mı yıkamak?
Ben hiç aşırı titiz biri değilim. Temiz ve düzenli bir evim var ama mesela pazarda pazarcı bir meyve uzatsa elimle silip yiyebilirim. ( hamile değilken)
Bana ne oldu bilmiyorum sanki ne yaparsam yapayım ev bebek için yeterince temiz olmayacak.eşyaları içinde aynı şekilde. Kafayı Üşütürüm diye korkuyorum
agiz mendili neye yariyor canim, kustugunda mi kullaniyolar
ben hiç kullanmadim, peçete kullansak olamzmi, tek kullanimlik daha temiz : )

Back
X