2015 Şubat Anneleri

ılk kızımda 1 tel sac dokulmesı yasamadım.. aşırı derece de dokuluyordu hamıle kalınca tamamen durdu tam tersıne gurlestı ve benım uzamak bılmeyen saclarım aşırı uzadı..gobegımde kahverengı cızgı vardı ve gobegım kıllanmıştı..

ama bunda erkek olmasıylamı alakalı bılmem ama aşırı derece de dokuluyor sacım,ınceldı azaldı,uzamıyoda ..kahverengı cızgı çıkmadı..tüylenme olmadı göbekte..

var bı yamukluk emmeeee
Herkeste farklı etki yapıyor demekki canım

Yaw evi ben temizleyince en az bir hafta temiz kalıyor kadın temizleyince iki günde heryer toz oluyor. Neden acaba?
düzgün yapmıyor mu acaba ? ben kadın gelmeden evden çıkıyorum eşim teslim ediyor evi kadına.. ben bi önceki geldiğinde begenmedigim şeyleri liste yapıp eşime veriyorum o da uyarıyor kadını..bgn farkettim mesela cami silmiş ama pervaz mi ne denir ya şu tam toz biriken yer orası 1 haftada dolamicak kdr toz dolmuş hemen aldım notumu :)

internetten al canım o kdr begeniyorsan..pek yapmaz misin internetten alışveriş

Yok canım yaa anca Migros'tan alışveriş yapıyorum o da kapıda ödemeli. İnternet'e pek kredi kartı numarası vermeyi sevmiyorum. Oje güzel de çok sevdiğim için değil biraz takıntılıyım uğurlu gibi geliyor. Bir kıyafet giyiyorum mesela o gün çok güzel şeyler olduysa hep o kıyafeti gitmeye çalışıyorum ;)

düzgün yapmıyor mu acaba ? ben kadın gelmeden evden çıkıyorum eşim teslim ediyor evi kadına.. ben bi önceki geldiğinde begenmedigim şeyleri liste yapıp eşime veriyorum o da uyarıyor kadını..bgn farkettim mesela cami silmiş ama pervaz mi ne denir ya şu tam toz biriken yer orası 1 haftada dolamicak kdr toz dolmuş hemen aldım notumu :)

Benimki sadece yerleri süpürüp siliyor. Cam silmedi aylardır. Cam için başka gün gelmek istiyor. Yerde de halım yok bu arada. Sanırım biraz fazla yüz verdim. Zaten geçen birini daha aradığını söylerken seninki gibi kolay iş olan biri daha olsa dedi ;)

Yok canım yaa anca Migros'tan alışveriş yapıyorum o da kapıda ödemeli. İnternet'e pek kredi kartı numarası vermeyi sevmiyorum. Oje güzel de çok sevdiğim için değil biraz takıntılıyım uğurlu gibi geliyor. Bir kıyafet giyiyorum mesela o gün çok güzel şeyler olduysa hep o kıyafeti gitmeye çalışıyorum :KK66:
Ay o takinti bende de var.
lisede bi sınava babamın verdiği bi kalemle girmiştim çok iyi not almıştım Ünv sınavına bile o kalemle girdim sonra kaybettim baya bi yas tuttum :(

Benimki sadece yerleri süpürüp siliyor. Cam silmedi aylardır. Cam için başka gün gelmek istiyor. Yerde de halım yok bu arada. Sanırım biraz fazla yüz verdim. Zaten geçen birini daha aradığını söylerken seninki gibi kolay iş olan biri daha olsa dedi :KK66:
Isi bitince camasir yikayip utu yapani var saati dolana kadar calismak adina
Bence yumusak yuzlu bulmus sizi

Benimki sadece yerleri süpürüp siliyor. Cam silmedi aylardır. Cam için başka gün gelmek istiyor. Yerde de halım yok bu arada. Sanırım biraz fazla yüz verdim. Zaten geçen birini daha aradığını söylerken seninki gibi kolay iş olan biri daha olsa dedi :KK66:
Tüm gün sadece yer mi siliyor? ben de Bi dahaki gelişine koltuklari da mı sildirsem diye düşünüyordum. .çok mu insafsizim ne ? ütü falan allah ne verdiyse yaptırıyorum ben

Gizli patronsun yani sen :)

Bugün bebek odamızı aldık :) 3 kapılı dolap, büyüyen beşik ve şifonyeri var,:cool:tamamen beyaz, kulpları ahşap rengi. ayıcıklı ve arılı uykuseti, ayıcıklı lambası ve abajurunu da aldık :)üstümden bir yük kalktı sanki. haftaya gelecekmiş kurup düzenldkten sonra fotoğrafını koyacam. bir de benim yüksek uğraş ve dırdırlarım sonucu odayı kaynanama aldırdım içim daha da bir rahatladı :):) zatn düğünümüzde hiç birşe yapamışlardı bebek olunca yaptıracam diye ant içmiştim :D

Bugün bebek odamızı aldık :) 3 kapılı dolap, büyüyen beşik ve şifonyeri var,:cool:tamamen beyaz, kulpları ahşap rengi. ayıcıklı ve arılı uykuseti, ayıcıklı lambası ve abajurunu da aldık :)üstümden bir yük kalktı sanki. haftaya gelecekmiş kurup düzenldkten sonra fotoğrafını koyacam. bir de benim yüksek uğraş ve dırdırlarım sonucu odayı kaynanama aldırdım içim daha da bir rahatladı :):) zatn düğünümüzde hiç birşe yapamışlardı bebek olunca yaptıracam diye ant içmiştim :D
Güle güle kullansin bebişin canım :) bnm de abajur almam lazım bak iyi hatirlattin :) aslında aplikler çok hoşuma gidiyor ama onun için bi elektrik çekmek falan gerekiyormuş sanırım o yüzden abajurla idare edicem

Güle güle kullansin bebişin canım :) bnm de abajur almam lazım bak iyi hatirlattin :) aslında aplikler çok hoşuma gidiyor ama onun için bi elektrik çekmek falan gerekiyormuş sanırım o yüzden abajurla idare edicem
Teşekkür ederim canım :) abajur da çok sevimli oluyor,gece bebei emzirirken ok lazım olur diye düşündüm loş bir ışık olur. hem de çok dekoratif duruyor , evin herodasında kullanmayı seviyorum :)

Isi bitince camasir yikayip utu yapani var saati dolana kadar calismak adina
Bence yumusak yuzlu bulmus sizi

Bana da öyle geliyor. Kv nin bulduğu bir kadın bu güvenip evden çıkabiliyoruz. O yüzden pek bişi demedim ama böyle devam ederse yeni birini daha bulup o daha iyiyse değiştirmeyi düşünebilirim. Zaten apartman görevlisine de sordum yemek yapabilen biri olsun dedim bakalım ;(

Back
X