2015 Şubat Anneleri

Aynen oyle. Merdivenden inerken ayagim kaydi ve 4~5 basamak cizgi filmlerdeki gibi popo ustu tak tak tak. Popom uyusuk ama cok sukur bebis iyiymis
ay çok geçmis olsunnn
ne zaman dustun,simdi iyimisin
o popo acisida geçmez valla kolay kolayyy :s
ben nerdeyse 1 ay once bi oyuncagin ustune oturdum gormeden, daha yeni duzeliyorum, egri bugru oturuyordum koltuga acisindan

ay çok geçmis olsunnn
ne zaman dustun,simdi iyimisin
o popo acisida geçmez valla kolay kolayyy :s
ben nerdeyse 1 ay once bi oyuncagin ustune oturdum gormeden, daha yeni duzeliyorum, egri bugru oturuyordum koltuga acisindan
Aynen oyle. Dun dustum ve popom morarmaya basladi. Nasil oturacagimi, yatacagimi bulamıyorum

Hepimizi ins. Karin ustu olmadi cok sukur.

Allah korusun inşallah. Karın üstü deyince bir hocamız vardı okula servisle gidiyoduk hocanın durağında servis durdu baktık uzaktan hoca geliyor. Biz de bekliyoruz. Kadıncağız hamile koşmaya başladı sonra yüz üstü düşmüştü Allah'tan bişey olmadı ama işte o da ince düşünceli biriydi bekletmeyeyim insanları dedi demek. Sonradan o hocaya da kadro vermediler o da eşi tayin olunca gitti başka bir üniversitede yükseldi.

• Beğen
Reactions: ydm
Kadınla başta ütüyü bile konuşmuştuk ama yetiştiremediğini iddia ediyor. Öyle geniş bir evim de yok yani. Bir tane halım var koca evde onu sildireyim istedim bana yıkamaya ver dedi. Heryere çamaşır suyu döküyor mutfağı çamaşır suyuyla silme cif kullan dedim çıkmaz cifle dedi çok biliyor herşeyi. Hiçbir dediğimi yaptıranadığımı hissettim bak şimdi.
Sen değiştir kadınını bence , bebek olduğunda da çamaşır suyundan vazgeçmez o

Aynen oyle. Merdivenden inerken ayagim kaydi ve 4~5 basamak cizgi filmlerdeki gibi popo ustu tak tak tak. Popom uyusuk ama cok sukur bebis iyiymis
ben ılk hamılelıgımde 4. aylıkken sınav ıcın gıttıgım okulun merdıvenlerınden yuvarlanmıştım..kolum tutunmaya çalışırken parmaklıklar arasında kalıp gerı dönmustu...hele popomun acısını hıc unutamam..dustugumde bacaklarımyanlara acık kaldı ve ben cıglık kıyamet ağladım acıdan..bacaklarımın arasına baktım sonra kanamam varmı dıye..polısler ogretmenler etrafımda toplandı ama acıdan adeta sesım kursağımda kalmıstıda ben hamıleyım bıle dıyememıstım..

bıde 9 aylık hamıleyken banyoda ayağım falan kayar korkusundan hep oturarak banyo yapıyordum..tabure altımdan kaydı ve ben cok sert popo ustu çakıldım gene..yıne kalkamadım ayağa sankı tum vücudu cız edıyor ınsanın..sukur cocugabısey olmamıştı..

• Beğen
Reactions: ydm
Kadınla başta ütüyü bile konuşmuştuk ama yetiştiremediğini iddia ediyor. Öyle geniş bir evim de yok yani. Bir tane halım var koca evde onu sildireyim istedim bana yıkamaya ver dedi. Heryere çamaşır suyu döküyor mutfağı çamaşır suyuyla silme cif kullan dedim çıkmaz cifle dedi çok biliyor herşeyi. Hiçbir dediğimi yaptıranadığımı hissettim bak şimdi.
o evın hanımının sen olduğuna emınmısın gurban olduğum..yakında kadın söyler sen yaparsın dıye bır dusunce hasıl oldu bende:KK70:

Bu ihtimali dusunmedim degil ama cok samimi geldi yazdiklari. bu kadar abartilmaz cunku bide ne gececek ki eline niye yapsin. Doktorla ilgili buna benzer birsey daha duymustum tesaduf olamaz diye dusundum.

ben seni nsl bulduğunu merak ettim. özelden derken nsl yani face falan mı ?

ben ılk hamılelıgımde 4. aylıkken sınav ıcın gıttıgım okulun merdıvenlerınden yuvarlanmıştım..kolum tutunmaya çalışırken parmaklıklar arasında kalıp gerı dönmustu...hele popomun acısını hıc unutamam..dustugumde bacaklarımyanlara acık kaldı ve ben cıglık kıyamet ağladım acıdan..bacaklarımın arasına baktım sonra kanamam varmı dıye..polısler ogretmenler etrafımda toplandı ama acıdan adeta sesım kursağımda kalmıstıda ben hamıleyım bıle dıyememıstım..

bıde 9 aylık hamıleyken banyoda ayağım falan kayar korkusundan hep oturarak banyo yapıyordum..tabure altımdan kaydı ve ben cok sert popo ustu çakıldım gene..yıne kalkamadım ayağa sankı tum vücudu cız edıyor ınsanın..sukur cocugabısey olmamıştı..
Sen o kdr dikkat et allam taburenin acizliğine uğra

Bgn ikinci duş alışım, galiba solungaçlarım çıkacak . Ancak kendime geliyorum suyun altında, var mı bnm gibi balıklaşan :)

ıste okul cagı bebelerının genel sorunu dıyelım :) dygnun ogluyla benım kzım arasında 15 gun var bunlarda bırbırıne yakın olcak bız aynı zamanlarda ataga gecmısız hep :)
Valla Beb seni dyg ve DygEge karıştırıyorm.
Hepinizin aynı yaşlarda çocukları var.
Yani karıştırmak derken tabii bilmiyorumda birbirinize yakın buluyorum

Back
X