- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
geçmiş olsun canım ya neyseki bebis iyiymisAynen oyle. Merdivenden inerken ayagim kaydi ve 4~5 basamak cizgi filmlerdeki gibi popo ustu tak tak tak. Popom uyusuk ama cok sukur bebis iyiymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım ya neyseki bebis iyiymisAynen oyle. Merdivenden inerken ayagim kaydi ve 4~5 basamak cizgi filmlerdeki gibi popo ustu tak tak tak. Popom uyusuk ama cok sukur bebis iyiymis
ay çok geçmis olsunnnAynen oyle. Merdivenden inerken ayagim kaydi ve 4~5 basamak cizgi filmlerdeki gibi popo ustu tak tak tak. Popom uyusuk ama cok sukur bebis iyiymis
Abartiorumm ben amaa benimki hastalikFazlami abartiyorsunuz ?
yaz valla yoksa bnm yüzüm çok yumusaktir hayatta iş yaptiramam :)
Aynen oyle. Merdivenden inerken ayagim kaydi ve 4~5 basamak cizgi filmlerdeki gibi popo ustu tak tak tak. Popom uyusuk ama cok sukur bebis iyiymis
Aynen oyle. Dun dustum ve popom morarmaya basladi. Nasil oturacagimi, yatacagimi bulamıyorumay çok geçmis olsunnn
ne zaman dustun,simdi iyimisin
o popo acisida geçmez valla kolay kolayyy :s
ben nerdeyse 1 ay once bi oyuncagin ustune oturdum gormeden, daha yeni duzeliyorum, egri bugru oturuyordum koltuga acisindan
Hepimizi ins. Karin ustu olmadi cok sukur.Aman dikkat canım yaa Allah korusun.
Hepimizi ins. Karin ustu olmadi cok sukur.
Sen değiştir kadınını bence , bebek olduğunda da çamaşır suyundan vazgeçmez oKadınla başta ütüyü bile konuşmuştuk ama yetiştiremediğini iddia ediyor. Öyle geniş bir evim de yok yani. Bir tane halım var koca evde onu sildireyim istedim bana yıkamaya ver dedi. Heryere çamaşır suyu döküyor mutfağı çamaşır suyuyla silme cif kullan dedim çıkmaz cifle dedi çok biliyor herşeyi. Hiçbir dediğimi yaptıranadığımı hissettim bak şimdi.
ben ılk hamılelıgımde 4. aylıkken sınav ıcın gıttıgım okulun merdıvenlerınden yuvarlanmıştım..kolum tutunmaya çalışırken parmaklıklar arasında kalıp gerı dönmustu...hele popomun acısını hıc unutamam..dustugumde bacaklarımyanlara acık kaldı ve ben cıglık kıyamet ağladım acıdan..bacaklarımın arasına baktım sonra kanamam varmı dıye..polısler ogretmenler etrafımda toplandı ama acıdan adeta sesım kursağımda kalmıstıda ben hamıleyım bıle dıyememıstım..Aynen oyle. Merdivenden inerken ayagim kaydi ve 4~5 basamak cizgi filmlerdeki gibi popo ustu tak tak tak. Popom uyusuk ama cok sukur bebis iyiymis
o evın hanımının sen olduğuna emınmısın gurban olduğum..yakında kadın söyler sen yaparsın dıye bır dusunce hasıl oldu bendeKadınla başta ütüyü bile konuşmuştuk ama yetiştiremediğini iddia ediyor. Öyle geniş bir evim de yok yani. Bir tane halım var koca evde onu sildireyim istedim bana yıkamaya ver dedi. Heryere çamaşır suyu döküyor mutfağı çamaşır suyuyla silme cif kullan dedim çıkmaz cifle dedi çok biliyor herşeyi. Hiçbir dediğimi yaptıranadığımı hissettim bak şimdi.
Bu ihtimali dusunmedim degil ama cok samimi geldi yazdiklari. bu kadar abartilmaz cunku bide ne gececek ki eline niye yapsin. Doktorla ilgili buna benzer birsey daha duymustum tesaduf olamaz diye dusundum.
Aynen oyle. Merdivenden inerken ayagim kaydi ve 4~5 basamak cizgi filmlerdeki gibi popo ustu tak tak tak. Popom uyusuk ama cok sukur bebis iyiymis
O kdr mavi aldık kız olursa yarmagül olma riski var : ppay degisirmiki cinsiyettt : ))
bu saatden sonra degismez amaaa ..
benim ultrasoncu bu saaten sonra ameliyat olmasi lazim bunun kiza donmesi için dedi : )))
Sen o kdr dikkat et allam taburenin acizliğine uğraben ılk hamılelıgımde 4. aylıkken sınav ıcın gıttıgım okulun merdıvenlerınden yuvarlanmıştım..kolum tutunmaya çalışırken parmaklıklar arasında kalıp gerı dönmustu...hele popomun acısını hıc unutamam..dustugumde bacaklarımyanlara acık kaldı ve ben cıglık kıyamet ağladım acıdan..bacaklarımın arasına baktım sonra kanamam varmı dıye..polısler ogretmenler etrafımda toplandı ama acıdan adeta sesım kursağımda kalmıstıda ben hamıleyım bıle dıyememıstım..
bıde 9 aylık hamıleyken banyoda ayağım falan kayar korkusundan hep oturarak banyo yapıyordum..tabure altımdan kaydı ve ben cok sert popo ustu çakıldım gene..yıne kalkamadım ayağa sankı tum vücudu cız edıyor ınsanın..sukur cocugabısey olmamıştı..
Valla Beb seni dyg ve DygEge karıştırıyorm.ıste okul cagı bebelerının genel sorunu dıyelım :) dygnun ogluyla benım kzım arasında 15 gun var bunlarda bırbırıne yakın olcak bız aynı zamanlarda ataga gecmısız hep :)
Bende aynı her sabah. akşam biraz üşeniyorum ama yapsam aslında rahat uyuyorumBgn ikinci duş alışım, galiba solungaçlarım çıkacak . Ancak kendime geliyorum suyun altında, var mı bnm gibi balıklaşan :)
Küvete yatırsınlar beni Şubat'ta alırlar ya be güzel olurBende aynı her sabah. akşam biraz üşeniyorum ama yapsam aslında rahat uyuyorum