2015 Şubat Anneleri

1 ay önce siz çalışmaktan şikayet ederken çalışmak daha güzel hareketlisiniz felan diye düşünüyordum ama 3 gündür inanılmaz ağırlaşmış durumdayım ve Allahım çalışanlar ne yapıyorlar diye size dertleniyorum valla zor

hele bi de masa başı çalışıp oturamıyorsan , ah ah totom beni çok zorluyor git gide artıyor, hafta sonunun rahatlığıyla gidip almıyorum bi oturma simiti sanki o pazartesi gelmeyecek , iş yerindeki koltuğa korkarak bakıyorum ya

merhaba kızlar. Benim 7 aylık bebeğim var henüz 15 günlükken çok feci pişik olmuştu.ne yaparsam yapayım geçmek bilmiyordu kullanmadığım krem de kalmamıştı. O kadar çok araştırma yaptığım halde hiçbiri fayda etmemişti. Bebeğim yaklaşık 2 hafta çekti artık göz göz olmuştu. En son doktora götürdüm bebeğim çok ufak olduğu için ne versem de poposunu yakmasa diye düşündü ve izotonik serum verdi bildiğimiz tuzlu su serumu gazlı beze serumdan akıtıyorsunuz ve poposuna koyuyorsunuz 20 dk bekletiyosunuz hava alacak şekilde en son pişik kremi sürüyorsunuz ben bepantol kullanıyorum bu şekilde pişikten kurtulduk çok şükür. Bir daha da tekrarlamadı bin şükür Rabb'ime biraz uzun oldu ama herkes derdine deva bulsun istedim. Allah şifa versin bebişlerimize inşallah
Benim kızımın pişiğinin tek çaresi bez markasını değiştirmek oldu. O kadar krem denedim hiçbiri fayda etmedi.

Buda benim kırpılmış,sansürlenmiş,forumun bir numaralı koca göbeği. Evde boy aynası olmadığından yan büronun camından çektim.var mı göbüşü bu kadar olan

Resim

Eklentiler

• DSC_0475_20141119141014756.webp
    DSC_0475_20141119141014756.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 130
bebek dogunca o kadar çok bilgiye ihtiyacımız olacak ki tecrübesizlikte cabası
bir yanım aç kitapları,blogları koy ününe oku emzirme bilgileri, uyku eğitimi vs..notlar al bebek dogunca uygula bilmdiklerini öğren
diğer yanımda ne gereği var o kadar kitap okudum bebek ağlayınca okuduklarım aklımdan uçup gidiyor diyenleri okuyunca, duyunca boşver herşey doğaçlama olsun diyor
pişğiydi, ateşiydi, gazıydı,uykusuydu bunlarla başetmenin püf noktaları olmalı
kendimi çok yetersiz,bilgisiz hissediyorum:mad:

o evın hanımının sen olduğuna emınmısın gurban olduğum..yakında kadın söyler sen yaparsın dıye bır dusunce hasıl oldu bende:KK70:

Eve gelince zaten banyoyu tuvaleti bir de ven temizliyorum :( yazıp vericem eline bundan sonra ne yapılmasını istiyosam.

bir yanım aç kitapları,blogları koy ününe oku emzirme bilgileri, uyku eğitimi vs..notlar al bebek dogunca uygula bilmdiklerini öğren
diğer yanımda ne gereği var o kadar kitap okudum bebek ağlayınca okuduklarım aklımdan uçup gidiyor diyenleri okuyunca, duyunca boşver herşey doğaçlama olsun diyor

Kitap okumakta fayda var. Bak ben ıkınılmayacağını bilmiyodum kendi kendime ıkınılmayacağını durmulum Dr kızmıştı. Ama kitaplarda direk yazıyor Dr söyleyene kadar ıkınmamak gerektiği. Burdan birçok arkadaş okuyarak öğrendi. Onun gibi birçok şeyi okuyarak öğreniriz sonra aramızda pekiştiririz. Anne diye büyüklere de güven olmuyor. Onların zamanında herşey başkaymış şimdi başka.

Yeğenimin bakımında hevesle rol aldığımdan bilmem fazla mı güveniyorum kendime ama gerçekten korkmuyorum . Hiç Endişe etme hepsinin üstesinden gelicez inş :) sağlıklı olsunlar da yeter

ılk kızımda 1 tel sac dokulmesı yasamadım.. aşırı derece de dokuluyordu hamıle kalınca tamamen durdu tam tersıne gurlestı ve benım uzamak bılmeyen saclarım aşırı uzadı..gobegımde kahverengı cızgı vardı ve gobegım kıllanmıştı..

ama bunda erkek olmasıylamı alakalı bılmem ama aşırı derece de dokuluyor sacım,ınceldı azaldı,uzamıyoda ..kahverengı cızgı çıkmadı..tüylenme olmadı göbekte..

var bı yamukluk emmeeee

valla hamilelikten mi bilmem de benimde saçlarım acayip dökülüyor zaten seyrek iyice çirkinleşti , benimki kız, bugün bi arkadaşla konuştum 9 ay boyunca erkek demişler kız doğmuş , tüm hastaneyi karıştırmış bizimki erkekti diye , gülsem mi üzülsem mi karıştım. bu ayın sonunda alışverişe çıkacaz kıyafet için bi kere daha gidecem doktora bi daha bakılsın , az tırstım : )))

Yeğenimin bakımında hevesle rol aldığımdan bilmem fazla mı güveniyorum kendime ama gerçekten korkmuyorum . Hiç Endişe etme hepsinin üstesinden gelicez inş :) sağlıklı olsunlar da yeter

doğaçlama yaşamakta fayda var ozaman bende yeğen büyüttüm ama insanın kendi yavrusu farklı olur

Aynen oyle. Merdivenden inerken ayagim kaydi ve 4~5 basamak cizgi filmlerdeki gibi popo ustu tak tak tak. Popom uyusuk ama cok sukur bebis iyiymis

geçmiş olsun canım, popo ağrısı zordur , dikkat et kendine

• Beğen
Reactions: ydm
Canim hastaneye ilk basldıgimda bilgi almak icin konu acmistim kk de hastaneye , doktora giden varmi diye oradan gorup mrsaj atmis.

hım anladım canım, herşeyde vardır bir hayır heralde iftifa atacak değil o bayanda değil mi , doktor önemli ya , doğru b, karar vermen gerekecek şimdi , inşallah iyi bi doktor bulabilrsin

Back
X