2015 Şubat Anneleri

ben bır pıjama takımı almıştım..1 tane daha alıcaktım kı eşofman tarzı bıseyler koymayı duşundum hastaneden çıkarken falanda gıyerım dıye...derken dun esım kenarları dantellı bembeyaz bır pıjama almış ..dedım ben bunu nasıl gıyeyım camasırım falan ortada dantel benı bozar hem dedım.. gerı goturdu bugun

Günaydın. Öğretmenler nerdeee kendinize izin mi verdiniz bugün?
Bizim neden günümüz yok?
Kaç gündür düşünüyorum kimsenin aklına gelmeyecek de ben sizin gününüzü kutlayacağım diye ama nerdee.
Bu cingözler daha geceden kutlamış.
Değerli öğretmen arkadaşlar ve üniversite hocaları aynı zamanda eşleri öğretmen olanlar, epinizin günü kutlu ola.

Bende oda aldım perşembe gelecek inşallah. Dolap, büyüyen beşik iki yatak bir uyku seti ve cibinlik 2200 tuttu. Çilek ten aldım cotton bebek odası.
Eee cilekte daha pahaliydi fiyatlar bende begenmistim naturalmi ne die bi modelini mdf 3 bin kusur demisti sadece 3 li dolap buyuyen besik şifonyeri bide 2 li yatagi indirime girmis demekki..

Herkeze gunaydin

Siz degerli ogretmenler hepinizin gunu kutlu olsun:KK15:

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-24-00-50-40.webp
    Screenshot_2014-11-24-00-50-40.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 52
Günaydın. Öğretmenler nerdeee kendinize izin mi verdiniz bugün?
Bizim neden günümüz yok?
Kaç gündür düşünüyorum kimsenin aklına gelmeyecek de ben sizin gününüzü kutlayacağım diye ama nerdee.
Bu cingözler daha geceden kutlamış.
Değerli öğretmen arkadaşlar ve üniversite hocaları aynı zamanda eşleri öğretmen olanlar, epinizin günü kutlu ola.
Muhasebeciler gunu die bisi var ama sende onla idare etcen cnm:) asıl muhendisler gunu yok :p neyse artik ben bu sene daha guzelini kutlucam oda anneler günü :)

An itibariyle dün benim doğum günümdü. Bi annemlerle bide kayınvalidemlerle oasta kestik. Hediyeler heldi bir sürü ama beni kalbimin taaaa ortasından vuran hediyeyi eşim almış bi tane kazak ve bi tanede küçük ayaklar için patik panduf gbi bişi almışşş.., bayıldım bayıldım. Bebeğimizi de düşünmesi beni çok mutlu etti. Çok bişi yazmamışsınız bugün okudum şimdi. Kayınvalidem bi tane sabahlıklı pijama takımı aldı evden de bi pijama takımı ve gevelik koycam çantaya. Yeter heralde. Aşt açma muşambalarını bende merak ediyorum kullanışlımı diye. Kaç defa elim gitti de fuzuli masraf yapmıyım diye bıraktım.
dogum günün kutlu olsun canım :) bebisin esin ve sevdiklerinle musmutlu yıllar :)

Eşimin 5 karış suratı ve sözel baskısı yüzünden raporlu olduğum halde okula geldim.. Raporumu doktorum iptal edebiliyormuş,dedim uğraşamam.. Bir de üstüne teog sınavında çarşamba-perşembe görev çıkmış,o yüzden de raporumu iptal ettirmicem,istemiyorum çünkü sınav.. Hayrına okula geliyorum :) dışarda bir şey olsa bile,eminim merhamet gösterir insanlar en azından karnımdakine,eşim gibi olmazlar.. Bir velim kızıma hırka ve patik takımı örmüş 24 kasım hediyesi :)

Eşimin 5 karış suratı ve sözel baskısı yüzünden raporlu olduğum halde okula geldim.. Raporumu doktorum iptal edebiliyormuş,dedim uğraşamam.. Bir de üstüne teog sınavında çarşamba-perşembe görev çıkmış,o yüzden de raporumu iptal ettirmicem,istemiyorum çünkü sınav.. Hayrına okula geliyorum :) dışarda bir şey olsa bile,eminim merhamet gösterir insanlar en azından karnımdakine,eşim gibi olmazlar.. Bir velim kızıma hırka ve patik takımı örmüş 24 kasım hediyesi :)
Ne düşünceli veli ne güzel hediye.

canım benim eşin neden hasta ve raporlu olduğun halde seni çalışmaya zorluyor. doktorun gerek görmeseydi sana rapor vermezdi zaten,sen zorla istemedin ya.
bu arada el emeği benim en çok sevdiğim hediyedir. ne güzel düşünmüş velin, güle güle kullansın güzel kızın :)

öf kızlar ya başıma gelene inanamicaksiniz..Hastanın disini çekmek için kaplamalarini sokerken kaplama fırladı saçlarımin arasına girdi kanlı kanlı :(
lavaboda saclarimi yikadim sabunla off kendimi çok iğrenç hissediyorum

Back
X