2015 Şubat Anneleri

oyy ben unuttum yaws nasil yikadigimi : )
filem yok o kesinde : ))) 5 yil oldu valla, ne yapiyordumki acep
burda bi aparat var ona koyyordum galiba ama ilk gunlerde de yaptimmiki
tabi kizimda daha acemiydim, oglanda pratiklesmistim :D

thermobaby-transat-de-bain-babycoon-bleu.jpg

Migros'ta roxy matik diye bişey vardı acaba o dalan roxy mi ki? Online alışveriş yaptım ben de dün reyonlara bakarken gördüm ama karar veremedim. Fiyatı hacı Şakire göre çok ucuz geldi. Bakınca söyler misin dalan mıymış?
Evet canim dalan marka zaten. Beyaz sabun cesitleri de var. 4.90 TL ye aldim 800 gr'lik olanini.

yanlis hatirlamiyorsam bu ekeldigimin uzerine havlu koyup çocuguda ustune koyup yikiyorudm , ah benim bu hafizammm

Belim koptu.
Mobilya bakmaya gittik bulamadık.
Sonra ebebek e gittik.
Braun ateş ölçer,tulum,göğüs peki,ıslak mendil ve küvet filesi aldık geldim.
Pert oldum. Çok pahalı her şey.
Deneyimli anneler burun aspiratörü ve alt açma bezi varya hazır olanlar yatak Koruyucu gibi. Onlar gerekli mi sizce.?
ben oyle yastigi olan altacmalardan almiycam. Deneyimli degilim ama bence gereksiz. Ben şu can bebenin dalinin hazir altacmalarindan aldim. Bi yere giderken de cantasina atar kolay tasirim diye dusundum.
3 Çeşit Yemeğimi Yaptım,Temizliğimi Yaptım,Banyomu Yaptım, Saçlarımı Düzleştirdim. Pazartesine Hazırım Artık. Yarın 2. Doz Tetanoz Aşımızı Olucaz Birincisindeki Gibi Ağrı Yaparmı Acep. Birincisinde 5 Gün Kolum Ağrıdı :KK43:
Ben de ikincide agri olmadi.

bende bugün bebek mevlüdündeydim teyzemin gelini 1 ayda hemen yaptı ben nisana bırakırım diye tahmin ediyorum. belli de olmaz gerçi,
bu arada benim ayaklarım şişmeye başladı sizlerde oluyor mu bilmiyorum ama.eğer uzatıp dinlenmessem inmiyor. sadece ayaklarımda var elimde veya başka yerlerimde olmuyor bugün sandalyede oturdum mevlütte ondan sonra annemlere geçtim ama baya şişmişti.

Yok Canım Hala Çıkmadı Cuma Günü Annesi Elini Uzatmış Bebekte Tutmamış Baya Morali Bozuktu Elimi Tutmadı Diye :KK43: Bozulurda Sabahda Yapmaya Vaktim Yok Artık Kötüsünden Hallice Kabarık Durmasından İyidir :KK53:
Ahh kıyamam. Tutar canım. Emziriyor mu peki?

Evet canim asker malesef

Canim benim çok sağol kutlu olsun günümüz:KK66:

Hayirli olsun güle güle kullanin canim. Sesin cikmasi kaç saattir tahmin ettim alisveriste oldugunu:KK66:

Güle güle kullanin canim inşallah.

Güzel günlerde kullanan canim. İlk alinca çok heyecanliyo insan ya :)

Canim ne zaman indirime girmiş ya. Bana yine mesaj göndermedi bunlar:KK43: off yaa

Ben sordum ama cibinlik aparati sormustum. Belki başka bi annedir cibinlik soranda.

Coook güzelmiş canim güzel günlerde kullanmaya nasip etsin allahim.
ALLAH kolaylık versin.

ben oyle yastigi olan altacmalardan almiycam. Deneyimli degilim ama bence gereksiz. Ben şu can bebenin dalinin hazir altacmalarindan aldim. Bi yere giderken de cantasina atar kolay tasirim diye dusundum.

Ben de ikincide agri olmadi.
Bende gerekli mi diye o hazırları sordum. Diğerleri cicili bicili oluyor çok özendim âbirde bebeği tozlu mikroplu yerlere yatırmayayım diye onlardan da alıcam.

Bende gerekli mi diye o hazırları sordum. Diğerleri cicili bicili oluyor çok özendim âbirde bebeği tozlu mikroplu yerlere yatırmayayım diye onlardan da alıcam.

Tozlu mikroplu yerler gibi dusunmedim de bi yere gidince milletin evini batirmayalim diye :)) ben oyle cocugun totosunu ulu orta degistirenlerden pek hazetmiyorum. Altinda ortu olmali dimi ama :))

Tozlu mikroplu yerler gibi dusunmedim de bi yere gidince milletin evini batirmayalim diye :)) ben oyle cocugun totosunu ulu orta degistirenlerden pek hazetmiyorum. Altinda ortu olmali dimi ama :))
Ev için istedim. Sen daha doğmadan gezme peşindesin maşallah.
Siz seversiniz geçmeleri:-)

Back
X