2015 Şubat Anneleri

Bazıları altıncı his de diyor buna. Hepimiz enerjiden ibaretiz zaten. Enerjimiz dalgalarla yayılıyor. Aynı dalga frekansındaki enerjiye sahip biriyle daha iyi anlaşabiliyoruz mesela.
evet senın tanımlaman daha güzel olmuş. kafa bi milyon.

ilahi ya :) bu arada kızçene tulum almışın mürdüm gibi bayıldım rengine :)
hee şu arkadan görünen mı ? ya onu almazdım ben aslında . mor gıbı rengı. mor en sevmedıgım renk. satıcı kadın gosterdı hadı degısık bır renk alayım dedım çocuğu da kendıme benzetmıyım. bana kalsa gidip gelıp gri lacivert o renklere bakıyorum. bir de kırmızı takıntım var. hele çizgili şeylere bayılıyorum ama genelde nedense erkek bebeklerın kıyafetlerı cızgılı. pembe bayıyor benı.

Bende gidiim artık bebişimin kıyafetlerini yıkayım:) kızımın küçülenlerini yıkayıp vakumluya koymuştum. Poşet kokusu olmuş. Makinede bi sudan geçircem. Arada foto atabilirim kızımın şapşik kıyafetlerinden:)

neresi çok kılo almış yav. ben 30 kilo aldım.
Videodan bana çok gibi geldi.Şekerim vereceğiz aldığımız kiloları Allahın izniyle.Hele bir doğumu atlatalım, zaten uykusuzluk ,koşuşturmaca , emzirme kilo bırakmıyor.Benim kuzenim de 30 kilo almıştı, kız 1 sene içinde eski kilosundan daha da zayıf hale geldi.

bende braun aldım , ama tabaklıyı almadım daha pahalıya geliyordu o tabakla kaşık tek başına daha ucuzdu : )) 115 e aldık bize vatanda indirime girmişti
evet onlar 115 idi. onu alalım dedım eşime kabul ettiremedım. takıntılı adam vaktinde cok yokluk çekmiş onda böyle bir şey gelişmiş.

Videodan bana çok gibi geldi.Şekerim vereceğiz aldığımız kiloları Allahın izniyle.Hele bir doğumu atlatalım, zaten uykusuzluk ,koşuşturmaca , emzirme kilo bırakmıyor.Benim kuzenim de 30 kilo almıştı, kız 1 sene içinde eski kilosundan daha da zayıf hale geldi.
bir sene çokmuş . 4-5 ayda vermem gerek. yine başlayacak diyetli günler.

emzıgı bıberon un emzıgını ve camını yada alt kısmını dıyım kasıklarını..herseyını kaynatıyorsunuz kızlar..tırnak makasınıda alkol yada kolonya ıle temızlemenız gerek ..
kafama taktığım su..yarın bır sebeple gırecekler bu eve bundan emınım,ama ben konusmayacam,yemek yapmayacam hızmet etmeyecem,esımı dolduracaklar evlılıgıme mılyonuncu bombayı koyup defolup gıdecekler(utanmadan hala benden hızmetbekleyecekler) sutum kesılene kadar üzecekler..
ben bunu dert edıyorum ıste..

haklısın canım.. ama bence büyüklük sende kalsın ne kadar nefret etsen de sen hizmetini yap , samimi olmasan da konuş ki insanlık görsünler. kocana da diyecek lafları kalmasın. yeri gelince lafını söylersin ama sütünü etkileyecek kadar seni sinir etmelerine izin verme. Allaha havale et, çünkü haklı olduğu halde susanın Allah katında mükafatı çok büyük.

Kaç dakika kaynatıcaz ? Erimez mi ?
hayır erımez..zaten arkalarında yazar kaynatmanız gerektıgı.. normal plastikten uretılmıyor sıcağa dayanıklılar 8-10 dk yeter kaynamasına..
ya soruyorum ama söylemek istemezsen anlarım, kavga sebebiniz neydi ? yani sanki senin önemsediğin kadar karşı taraf önemsemiyor gibi ya da çok mu gurursuzluk yapıyor ?
bılmıyorum desem.. nasıl bu hale geldık ben bıle durup durup sasırıyorum..
Daha sadece 4.5 kilo mu aldın cidden 31 haftalık mısın
evet sadece 4.5 kılo aldım ve bugun tastamam 30+1 ım ;)

asırlardır yapılmayı bekleyen utulerımı hamdolsun bıtırmıs bulunmaktayım..:confused:En Büyük KK
sabah yatağımdan kalktığımdan berıdır vücudum tıtrıyor bı kahve yaptım kendıme.. bıraz seker depolasam fena olmayacak..
ocağa yemegımıde koydum..saat 14.00 da sohbete gıdecem az bakınıyım sıze kalkar hazırlanırım..:KK4:

senin hikayen :)

ben de izleyim o zaman bu filmi. bir de izlemediysen 'aramızda bebek var' filmini öneririm. bir fransız filmi ama hamileliğin başından başlayıp ker konuyu çok güzel işlemişler :) 2 kez izledim, doğum sahnesinde her ikisinde de ağladım. tek sıkıntısı biraz açık sahneleri var filmin, bebek yapım aşamasından başlamışlar yani :D

Back
X