BEN çaktırmıyım dedım. sevmişken sevsın göbeği ama olmadı.Amanınnnn konular birbirine girmiş..Hay Allah yaa şu an koptum gülmekten karnıma ağrı girdi.Ama esoba da beğendi yorumumu.Ay Allahım çatlayacağım gülmekten.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN çaktırmıyım dedım. sevmişken sevsın göbeği ama olmadı.Amanınnnn konular birbirine girmiş..Hay Allah yaa şu an koptum gülmekten karnıma ağrı girdi.Ama esoba da beğendi yorumumu.Ay Allahım çatlayacağım gülmekten.![]()
BEN çaktırmıyım dedım. sevmişken sevsın göbeği ama olmadı.
Ben tamamen yanlış anlamışım konuyu LitchiGöbek miydi ben oturma simidi anlamıştım.
tabii canım sen haklısın.Hayır canım lafım ozellikle sizlere degil surekli takip ediyorum fazla yazmiyorum okudugumda da genel olarak bu konular var baska konularda olsa yazicam ama birturlu olmuyor... tabiki sizlerde bebeklerinizi kucaginiza aldiginizda benim bu dusuncelerime hak vereceksiniz gercekten biraz daha relax olmanizi tavsiye ederim sevgiler....
hayırlı uğurlu olsun. olucam dıyorsunuz sonra kayboluyorsunuz. neden yazmıyorsunuz daha. selam verıp gıtmeyın yenı kısıler tanıyalım.Mrb bnde şubat annesi olucam inş :)
baba doktor pasiflora verdi. bir kez içtim işe yaramadı daha içmedim. öyle uykusuz yaşıyorum şimdilik.benim 3 günden beri uyku sorunum var ne yapabiliriz aciba onun için
aciba yatmadan milisa falan mi içsek ilaç içmek istemiyormbaba doktor pasiflora verdi. bir kez içtim işe yaramadı daha içmedim. öyle uykusuz yaşıyorum şimdilik.
Ins karsiligini gorursun canim yaptiginin.
Ben susamiyorum ya aslinda susmak lazim bazen.
:) kokutma kızım milletihayırlı uğurlu olsun. olucam dıyorsunuz sonra kayboluyorsunuz. neden yazmıyorsunuz daha. selam verıp gıtmeyın yenı kısıler tanıyalım.
bilmiyorum melisa serbest mı ? ama bır bardaktan bır sey olmaz heralde.aciba yatmadan milisa falan mi içsek ilaç içmek istemiyorm
geçen perşembe günü 1400 gr dedi doktor
sert mi oldu. ? gelin canların gelin kaynaşalım.:) kokutma kızım milleti
bir alip demek lazımbilmiyorum melisa serbest mı ? ama bır bardaktan bır sey olmaz heralde.
annem uyuyamıyordu benım pasiflora verdık bır sey yapmadı ama meslısa verdıgımız gun rahat uyumuştu.
olabilir sağlikli olsun da kilo geri gider inşallahher bölgene aldığın için belki de belli etmiyosundur.
Peki kocacığı işe gidince yatağa çaprazlamasına yatan bir ben değilimdir heraldeAcaa salondamı yatsa
Kızımdada böyleydim ama geçti sonra çok şükür.
inşallah tek temennim bu. yoksa tüm gardırobu yenilemem lazım.olabilir sağlikli olsun da kilo geri gider inşallah
inşallah tek temennim bu. yoksa tüm gardırobu yenilemem lazım.