2015 Şubat Anneleri

canım tekstilleri yıkamak gerekiyor. ben tekstilde işçi olarak da çalışmıştım lise zamanlarımda, yerlere atılıyor üzerine basılıyor, türlü pislik var yerlerde. o yüzden yıkamak gerekir.

Ya benim kuzen 37 de izne ayrıldı. Evde çanta hazırlarım diye düşündü. Bir gün dinleneyim yarın yıkama işine başlarım diye düşünürken ikinci gün sezeryanla aldılar. Kıyafet yıkanmamıştı. Hastaneden giydirdiler. Evden de pijamaları geldi bir şeyde olmadı yani. Her şey normaldi. Biz çok abartıyoruz.

Günaydin kizlar, bugün randevum vardi 8 de Ve seker yükleme testi yapilcakti ama kizim Cok atesli ondan gidemedim haftaya erteledim ben nAsil Bas edicem 2 cocukla allah yardim etsin. Kizlar siz hertürlü hazirligi yapmissiniz ben daha bebegime kiyafet filan almadim Baslim Demi artik?

olsun, zamanım varken ben temiz olsun içime sinsin istiyorum. çok titiz bi insan değilim ama yine de bi su geçsin istedim.

Ben normal dogum istyiorum ilk sezeryandi sonradan acisi Cok oluyo Tam cocugun bize ihtiyaci varken kalkamiyosun Kötü oluyo. Benim düsüncem. Ama dogum sancisi hic cekmedim nasil biSey bilmiyorum Suan Gelse bilmiyorum sancimi acaba anlarmiyim farkini?

Ayrıca iki haftada iki kilodan ne olcek. Bundan sonra alın artık bir şey olmaz ilk aylarda az aldunız

bilemedim.. Haftada 1 kilo fazla geldi. Bi de benim suyum artmıştı geçen ay, sonra düzelmişti. Şimdi o arttı da o sebeple mi kilo alımı fazla oldu diye kafaya taktım. Su fazlalığı erken doğum sebebiymiş Bi de işte hamile hamile kafayı takcak yer arıyorum Bu havalar da iyice depresif yaptı beni. Ağlama duvarına çevirdim seni

Hafif geçer inşaAllah

Şal yerine yelek tercih ettim atlet unutmuşum bak. Onuda ekliyim.

Kocamdan önce kalkıyorum ama ona pek hayrım yok. Kendime kalkıyorum. Hoş kahvaltı falan yapsa her sabah hazırladım ama maalesef
ben eşime kk ilgili bir sürü şey anlatıyorum ama erken kalkanlar, hamarat hatunlar vb konuları anlatmıyorum :) insanların aklını bulandırmaya gerek yok diye düşünmekteyim :)

Ben forumda çok okudum kolay doğum hikayeleri. Patır patır doğurmuşlar hemde ilk doğum. Çok acı olmamış. Geneli ya fazla yürümüş yada fazla yüzmüş yada duş almış sık sık. Hurma yemişler bide bolbol. Çok yürüyemiyorum ama duşa her gün giriyorum son ay bolbol hurma yicem insş.

Bebek icin islak mendil agiz mendili yelek kendin icin terlik tarak havlu pecete orkid bir tane daha ic camasiri koyarsan garanti olsun:) ama gayet iyi listen abarti degil
Ağız mendili koydum onu yazmamışım. Yelekte gece yatarken geldi aklıma terliği hiç düşünemedim ama polaris de çok süslü beyaz bi terlik vardı onu alayım. Orkid yerine hastane bezi düşünüyorum yinede orkit koyaım mı ?

[QUOTyandsheer, post: 38001656, member: 149545"]katılıyorum bir kaç parça daha eşya koymak lazım. pirelideve internetteki listelerden eksiklerini kendine göre tamamlayabilirsin. ben çantaya koyarken yazarım size tekrar. kendi listemi paylaşmıştım ama arkadaşlar alt üst takımları arttırmamı söylemişti. şimdi kafama göre hazırlayıp yıkadım ütüleyip yerleştirirken tekrar yazıcam.[/QUOTE]

Ben hastanemle konuştum doğum paketinde çok şey var baya bir eleme yaptim. Herkes hastanenin sunacagi imkanlari öğrensin.
ilk dogumumda hastnede duş alamamıstim doğumda çok terliyor insan, saclarimdan ter suzulmustu resmen ama cantama havlu koymamistim, hastane odasıni gezerkenilk banyoya baktım.
Her randevumda doğum katını geziyorum yeni doğan bebisleri goruyorum... Tavsiye ederim iyi geliyor...

günaydın kızlar,
valla çeneler düşmüş gene :)
yoğun geçecek bir perşembe günü bugün işten dolayı allah sabır versin şimdiden yoruldum gibi

kuzenini tebrik ederim iyi yakalamış konuyu benim erkek kardeşlerimde evde her işi yaparlar şükür eşimde çok yardımcıdır farklı bir durumu düşünemiyorum gerçekten zor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…