2015 Şubat Anneleri

Bende cok swverim ama.su tsh dan dolayi yemiyorum bende sogam havuc kirmizi biber siviyag brokoli hepsini cigden tencreye koyuyorum kendi suyunda buharinda pisiyo ole yiyoruz cok lezzetli oluyo onuda tavsiye edrim

bende de var tsh işleri : ))) aman çok da kısmıyorum hep yedim lahanamı da brokolimi de, yasaklarımı kendim belirlerim : ))) ilaç içiyoz işte ne işe yarıyor düzeltsin : )))

gözün korkmasın cnm. 12 saatin hepsini çığlık çığlığa sancı çekmiosun. aralıkları başlarda uzun oluyor. o kısımda yatıyorsun yani çok da zorlanmıyorsun. doğuma yakın kısımlarda artık sancı sıklaştığı için acın artıyor. gerisi doğum zaten. ilk doğumlarda özellikle 12 saat falan bu süreler normal.

maşallah , ben işten gidince uyuyorum bir posta sonra yemeği hazırlıyorum mutfağı topluyorum ki dün akşam onu da yapamadım dün bende bi gariplik vardı ya anlayamadım neyse geri en geç 11 de uykum geliyor depo mu yapıyorum nedir : )) o yüzden çamaşır işlerim hep haftasonuna kalıyor o da gıcık oluyor işte

ben de sabah tartıya bi çıktım 2 haftada 2 kilo almışım Yarın doktor kontrolü var. Çok pis tırsıyorum

yulaf ve protein bi günde etki eder mi

Canimbirkac eksigin var gibi geldi,tabi hastanenin vereceklerini öğren önc,
Bebek için hastanede kullanacagin ince battaniye,bez,varsa 1tulum, verecek sen emzik olabilir,agız bezi
senin için, ped veya hasta bezi , terlik, vb.
Çanta ya konacaklar da kisiden kişiye değişiklik gösterir ben krem birkaç kozmetik,tarak gibi kişiselbhakim eşya si da koyucam ....

Ya katla koy onlar penye açılırlar kırışacaklar bir şey olmaz. Benimde makinede çıkarıp ütüleyip en üste koyacağım.
Pis bile olsa yeni alınan şeyi yıkamaya hiç sevmiyorum. Mesele bebek olmasa hayatta yıkamam

ya ben sıkıyorum biraz kendimi şu bebeğin kıyafetleri konusunda, yıkayayım da çıksın aradan diyorum. Allah korusun erken falan gelse, millet bi de kıyafet mi yıkayacak benim için. hiç de sevmem biri arkamdan konuşsun. elim tutarken akşamdan akşama yapabildiğim kadarını yapmaya çalışıyorum işte. Allah güç kuvvet versin hepimize.

Kizlariyi akşamlar ben 28.haftamdayim aranizda sari kahverengiye doģru guden lekelenme yada akinti tarzinda sorunu olan varmi sizce normal bi durummudur bu

benımde son zamanlarda sarı olmustu bı de cogalmıstı ben pek ustunde durmadım hamilelikten sandım. meğer ciddi ciddi idrar yolu enf. olmusum. drum ıdrar tahlili yapınca cıktı. antıbıyotık ve fıtıl verdi. şimdi düzeldim gibi yarına şükür ilaçlarım bitiyor. bence sende bi tahlil iste. bi de tedavi olmayınca erken doğuma neden oluyormuş. dikkat etmek lazımmış.

ben de sabah tartıya bi çıktım 2 haftada 2 kilo almışım Yarın doktor kontrolü var. Çok pis tırsıyorum

Tabii hiç karbonhidrat,şeker,meyve,sebze yetmeyeceksin. Et süt peynir ayran yumurta balık yiyebilirsin. Aşırı ödem atıyor.

ne yiyor bu adam bi patates kaldı sanki , işin zormuş bacım

katılıyorum bir kaç parça daha eşya koymak lazım. pirelideve internetteki listelerden eksiklerini kendine göre tamamlayabilirsin. ben çantaya koyarken yazarım size tekrar. kendi listemi paylaşmıştım ama arkadaşlar alt üst takımları arttırmamı söylemişti. şimdi kafama göre hazırlayıp yıkadım ütüleyip yerleştirirken tekrar yazıcam.

Ayrıca iki haftada iki kilodan ne olcek. Bundan sonra alın artık bir şey olmaz ilk aylarda az aldunız

BEn utuledm askiya astim simdilik, katlarken kat yerlerini kenara denk getir, bide en üste koy cantan çok küçük olmazsa kırısmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…