- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
olmuşinşallah canım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmuşinşallah canım ya
yanında kimse olmayacak mı ? tecrübeli biri olursa o halleder , benim kv de ayarlar hiç düşünmüyom o yüzden : ))) kızının 2 doğumunda bulunmuş biliyordur ne vereceğini ona sorar koyarım çantaya , gerçi hastane çıkışlarını o aldıydı onda getirince sorarım toplu getirecekmiş örgülerle : ))
Bebek kucakta taşınmıcak di mi? Puset miydi ona koyucaz sanırım.
olmuşaradım doktoru demir ilacını kes hemen dedi bol su iç geçmezse gel dedi off off
Sigaradan bence senin kilo. Oglumda sigara birakmistm ben de 58 ile asladim 85+ ile doguma gittim. Bunda 64 e kadar dustum karatayla sonra diyeti birakip kilo almistim ise baslayinca yemek pisiremedikce. 72 ile basladim. Ben 90 i gecmezsem sevinirim ama zor. Cok odem tutuyorum son ay. Neyse odem kendiliginden gidiyorBende sizle aynı kiloda kaldım.ama ben bir yerde yanlışlık yaptım sanki. Belki o sizin sabit kilonuzdur ben diyetteydim.
gecmis olsun canim. En az 35 e kadar dursunlar insAmin kozlar sagolun ikizleri n gelişimi gayet iyi dedi doktr ama tabi içerde ne kadar fazla kalsalar kâr hepinizi öptm
Gecmis olsun cok.Kizlar
Kizlar sukredin halinize. Ben 10 gun once dusmustum ya, hem kalcam hem kukum her yerim hala aciyor. Dr aylarca aciyabilir dedi. Oturma simidi verdi. Bir de arkasindan kurdesen doktum. Serumlar, igneler, kremler cabasi. Cok sukur kasinti gecti, morluklara ve bu aciya da hamdolsun artik :)
hamilelikte her turlu sey zor geciyor gecmis olsnkızlar günaydın ,
nasıl bir gün bugün çok kötü hissediyorum yine karnımda kıpırdanmalar var bağırsaklarım mahfediyor sanki beni nolur olmasın gene o serum şişeleri gözümün önüne geliyor hastane ortamı berbatbide sizi bilmiyorum ama benim çocuk çok sırt bi noktaya toplanmaya başladı hepte sağıma geceden beri bi uyudum bi uyandım dayanamıyorum uykusuzlua artık
![]()
hmm demir ilacindansa ne oldugu belli en azindan. Beni de kabiz yqpiyor arada ishal yapsa hafiften keskeolmuşaradım doktoru demir ilacını kes hemen dedi bol su iç geçmezse gel dedi off off
dua edin benim için bebeğime kilo aldıramıcam korkusu giriyo böle içime içtim ilacı inşallah faydası oluray inşallah kısa sürede geçer canım ya
Bayanların cüppeside aynı mı oluyor bilmiyorum ama babamın cüppesi var 5xl. O emekli. verebilirim sana. 5 kez sarar seni.
Ben küçükken pek hevesle giyip bakardım.
kızlar ben de şu iki çantayı beğendim. fonksiyonel olarak kullanışlı gibi görünüyor. gri olan 75 TL, pembe olan 65 TL. gri olanı eşim de takabilir. onu da düşündüm bi an.
Eki Görüntüle 1317509 Eki Görüntüle 1317510
sordum doktora rahim doğuma hazırlanıyor dedi. demir hapını içme dedi ishali o yapıyormuş.y,ine başladı
o kadar bilmiyorum da çok arkadasim kalıyordu tabi 8 yıl önceydi hey gidi yıllar :)Oralar iyice öğrenci evi oldu bir de tekin değil.
demedi başka bişey iş yerindeyim zaten istesemde yiyemem şimdi bişey eve gidince artık belkide ilerleyen saatlerde iyi olmazsam giderimHımm, ishal için muz ayva yemek de iyi geliyor ama çok yersen bu sefer kabızlık yapıyor.Acaba yesen daha iyi olur musun?Doktor başka bir şey demedi mi?
pembe olan daha hoşmuş ama eşin takması durumunu düşünmemiştim hiç ama oladabilir yani iyi düşünmüşsün cancan : )) bunlarda da var mı ıslak mendil kutusu koyma yeri , direkt alınıyormuş o gözü olunca
İnşallah daha iyi olursun canım, tekrar çok geçmiş olsun.demedi başka bişey iş yerindeyim zaten istesemde yiyemem şimdi bişey eve gidince artık belkide ilerleyen saatlerde iyi olmazsam giderim![]()
dua edin benim için bebeğime kilo aldıramıcam korkusu giriyo böle içime içtim ilacı inşallah faydası olur