2015 Şubat Anneleri

yanında kimse olmayacak mı ? tecrübeli biri olursa o halleder , benim kv de ayarlar hiç düşünmüyom o yüzden : ))) kızının 2 doğumunda bulunmuş biliyordur ne vereceğini ona sorar koyarım çantaya , gerçi hastane çıkışlarını o aldıydı onda getirince sorarım toplu getirecekmiş örgülerle : ))

Ne kv ler var maşallah :nazar:

bu arada bebeğin toplanması için doktora sordum sabah ve akşam genelikle oluyo dedim belli bi süre sonra dağılıyo dedim rahim kendini kasıyormuş çocuk o yüzden toplanıyormuş doğuma hazırlamak amaçlı yaşayanlarınız için bilgi olsun

bdv de bi konu okudum kadın 4 aylık hamile kv desi kendi ismini koymasını istiyormuş kocası da annemin dediği olacak diyomuş , kadın üzülüyor, ah bu isim meseleleri

Bende sizle aynı kiloda kaldım.ama ben bir yerde yanlışlık yaptım sanki. Belki o sizin sabit kilonuzdur ben diyetteydim.
Sigaradan bence senin kilo. Oglumda sigara birakmistm ben de 58 ile asladim 85+ ile doguma gittim. Bunda 64 e kadar dustum karatayla sonra diyeti birakip kilo almistim ise baslayinca yemek pisiremedikce. 72 ile basladim. Ben 90 i gecmezsem sevinirim ama zor. Cok odem tutuyorum son ay. Neyse odem kendiliginden gidiyor

Amin kozlar sagolun ikizleri n gelişimi gayet iyi dedi doktr ama tabi içerde ne kadar fazla kalsalar kâr hepinizi öptm
gecmis olsun canim. En az 35 e kadar dursunlar ins

Kizlar

Kizlar sukredin halinize. Ben 10 gun once dusmustum ya, hem kalcam hem kukum her yerim hala aciyor. Dr aylarca aciyabilir dedi. Oturma simidi verdi. Bir de arkasindan kurdesen doktum. Serumlar, igneler, kremler cabasi. Cok sukur kasinti gecti, morluklara ve bu aciya da hamdolsun artik :)
Gecmis olsun cok.

kızlar günaydın ,
nasıl bir gün bugün çok kötü hissediyorum yine karnımda kıpırdanmalar var bağırsaklarım mahfediyor sanki beni nolur olmasın gene o serum şişeleri gözümün önüne geliyor hastane ortamı berbat :KK43: bide sizi bilmiyorum ama benim çocuk çok sırt bi noktaya toplanmaya başladı hepte sağıma geceden beri bi uyudum bi uyandım dayanamıyorum uykusuzlua artık :mad::mad::mad:
hamilelikte her turlu sey zor geciyor gecmis olsn

olmuş :KK43: aradım doktoru demir ilacını kes hemen dedi bol su iç geçmezse gel dedi off off
hmm demir ilacindansa ne oldugu belli en azindan. Beni de kabiz yqpiyor arada ishal yapsa hafiften keske

kızlar ben de şu iki çantayı beğendim. fonksiyonel olarak kullanışlı gibi görünüyor. gri olan 75 TL, pembe olan 65 TL. gri olanı eşim de takabilir. onu da düşündüm bi an.
çanta1.webp çanta2.webp

kızlar ben de şu iki çantayı beğendim. fonksiyonel olarak kullanışlı gibi görünüyor. gri olan 75 TL, pembe olan 65 TL. gri olanı eşim de takabilir. onu da düşündüm bi an.
Eki Görüntüle 1317509 Eki Görüntüle 1317510

pembe olan daha hoşmuş ama eşin takması durumunu düşünmemiştim hiç ama oladabilir yani iyi düşünmüşsün cancan : )) bunlarda da var mı ıslak mendil kutusu koyma yeri , direkt alınıyormuş o gözü olunca

sordum doktora rahim doğuma hazırlanıyor dedi. demir hapını içme dedi ishali o yapıyormuş.:KK43: y,ine başladı

Hımm, ishal için muz ayva yemek de iyi geliyor ama çok yersen bu sefer kabızlık yapıyor.Acaba yesen daha iyi olur musun?Doktor başka bir şey demedi mi?

Gunaydin herkese.
Dun bir suru kotu dusunceler doldu kafama bazen olur ya hemen kovarim ben. Aman dedim sagligimiz yerinde olsun gerisi olur gider. Bilgisayar bozulmus son 3 aylik fotolari yedeklememisiz de. Haha dun soylediginde samimi misin diye hayat beni test ediyor. Kurtaririz ins oglumun dogum gunu fotolari fln vardi : )

Hımm, ishal için muz ayva yemek de iyi geliyor ama çok yersen bu sefer kabızlık yapıyor.Acaba yesen daha iyi olur musun?Doktor başka bir şey demedi mi?
demedi başka bişey iş yerindeyim zaten istesemde yiyemem şimdi bişey eve gidince artık belkide ilerleyen saatlerde iyi olmazsam giderim :(

pembe olan daha hoşmuş ama eşin takması durumunu düşünmemiştim hiç ama oladabilir yani iyi düşünmüşsün cancan : )) bunlarda da var mı ıslak mendil kutusu koyma yeri , direkt alınıyormuş o gözü olunca

valla ıslak mendil de dursun küçük bi gözde onun için de ayrı bi yuva mı arıycaz. boşver allasen. :)
şimdi kocama gösterdim de ikisini de beğenmemiş. :-)
böyle bol cepli çanta alsam benim işimi görür.

dua edin benim için bebeğime kilo aldıramıcam korkusu giriyo böle içime içtim ilacı inşallah faydası olur

inşallah bu sefer diğeriki gibi olmaz canım , hiç korkma miniğin için üzülme de Rabbim yardımcın olsun

Back
X