2015 Şubat Anneleri

benim yeni aldığım eastpak sırt çantam var. onu bi yıkıcam hoop onu kullancam valla. masrafa gerek yok. hem eşim de kullanabilir. siyahlı falan. ön gözünü de ıslak mendil yeri yaparık :KK76: oldu bitti maşallah

Gunaydin herkese.
Dun bir suru kotu dusunceler doldu kafama bazen olur ya hemen kovarim ben. Aman dedim sagligimiz yerinde olsun gerisi olur gider. Bilgisayar bozulmus son 3 aylik fotolari yedeklememisiz de. Haha dun soylediginde samimi misin diye hayat beni test ediyor. Kurtaririz ins oglumun dogum gunu fotolari fln vardi : )

İnşallah kurtarırsınız canım.

[QUOTEEARMAGAN, post: 38018851, member: 292487"]Hayirli geceler

Bizde Yeni hastaneden geldik kizim Cok ateslendi ve üsüyodu havale gceirecek diye korktuk götürdük simDi iyi sükür yatirdim. sayfalar birikmis yine coguna yorum yapmak istiyorum ama yetisemiyorum inanin:KK31:
Allah sifa versin canim kizin kac yasinda bagisikligini desteklemeye calis derim. Benimde 3 yasi da kizim[/QUOTE]

Amin canim sagol
Kizim 3 bucuk neler yapmam lazim.
Allah bagislasin canim.

Dün bir arkadaşıma üç litre su içtiğimi söylemiştim çok içiyosun dedi 2 litre yeterli dedi. Bebiş deneyimi falan yok bu arada. Neyse deli gibi onun sözünü dinledim îki litre içtim bugün idrarımı yaparken yanma hissettim yaw :(

anne-bebek-bakim-cantasi-500x500.webp

bende bunu beğendim, hem yandan takılıyormuş hemde sırt çantası olarak, 91 TL

Sağ kaburgam batiyor ve aciyor ya.aksamlari iyice artiyor.uzaninca iyiyim ama surekli de uzanamam ki

Dün bir arkadaşıma üç litre su içtiğimi söylemiştim çok içiyosun dedi 2 litre yeterli dedi. Bebiş deneyimi falan yok bu arada. Neyse deli gibi onun sözünü dinledim îki litre içtim bugün idrarımı yaparken yanma hissettim yaw :KK43:

:KK52: karatay diyorki, herkesin illa çok su içmesine gerek yok her bünyenin ihtiyacı farklıdır , kişi kendisi belirleyebilir ne kadar içeceğini diyor , belirlemede şöyle oluyormuş , idrarın rengi çok açık sarı renk olacakmış

Dün bir arkadaşıma üç litre su içtiğimi söylemiştim çok içiyosun dedi 2 litre yeterli dedi. Bebiş deneyimi falan yok bu arada. Neyse deli gibi onun sözünü dinledim îki litre içtim bugün idrarımı yaparken yanma hissettim yaw :KK43:
Sen millete ne bakıyorsun canım ya doktorum 3 litre dedi bnm de iç bol bol geçer bişi olmaz

:KK52: karatay diyorki, herkesin illa çok su içmesine gerek yok her bünyenin ihtiyacı farklıdır , kişi kendisi belirleyebilir ne kadar içeceğini diyor , belirlemede şöyle oluyormuş , idrarın rengi çok açık sarı renk olacakmış
Valla bnm bi süre sonra su gibi renksiz oluyor fazla içiyorum heralde

merhaba hanımlar 29 haftalık hamileyim çok şiddetli (sağ)kalça ağrım var yürürken ortopediye gittim bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi bir de ciddi kilo aldım 14 kilo ondan olabilir mi benzer sorun yaşayan varmı?

benimde aynı kalça ağrısı var artı bide kasık ağrım oluyor özellikle gece yatarken,yarın kontrolde bende sorayım.

Back
X