2015 Şubat Anneleri

Ben göbişim :KK22:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    60 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar bu su fazlalığı neden oluyormuş doktorum bana suyun normal yada başka bir şey demedi ama şekerim çıkmadı bi sıkıntı olsa söylerdi dimi?

Ya şekerin olmasa da şekerli şeyler arttırabiliyo anladığım. Benim şekerim çıkmadı, 2 hafta takip ettim onda da normaldi ama işte artmış. Ultrasona girdiğinde bebeğin yanındaki karartılar fazlaysa, ölçüyo 4 tarafını toplamı 250den fazlaysa suyun artmış demek. Bi şe demediyse doktorun zaten fazla değildir.

Kızlar bu su fazlalığı neden oluyormuş doktorum bana suyun normal yada başka bir şey demedi ama şekerim çıkmadı bi sıkıntı olsa söylerdi dimi?

benim de üst sınıra yakınmış şekerim çıkmadı ama şeker yüklemesinden (50lik yapıldı iki gün sonra 100lük) sonraki hafta gitmiştim ondan olabilir biraz dikkat et dedi sadece.
şekerden dolayı olabiliyormuş; bir sıkıntı olsa söylerdi doktorun tabi ki ;)
hatta ben fazla mı? falan diyince doktor keşke söylemeseydim bir şey yok ben bir şey demedim, sorun olsa söylerdim, dedi :)

Erken doğuma sebep oluyo dedi doktor. Benim doktor fazla pimpirikli. Acaba abarttı mı diye netten baktım amniyon sıvı indeksi 250 olanlarda fazla oluyomuş. Benimkine 260 demişti. Biraz riskliydi galiba. Sonra işte diyet yaptım 170e faln düştü 2 haftada. Ama ben hiç aç kalmadım. Sürekli bi şeler yedim. Yoğurt, peynir, tam buğday ekmeği, ceviz, badem falan. Aç kalmak da iyi değil dedi doktor. Hamur işi ve tatlıdan kaçarsan düzelir inşallah. Ama işte ben 2 haftadan sonra dayanamadım ya. Bu iki haftada tozuttum inşallah artmamıştır. Doktordan gelince yazarım sana.
ayy erken doğum ha allah korusun aman dikkat ediyim bende daha fazla canım sağol.Sende kaçırma sakın bundan sonra doktordan gelince yaz merakta kalmıyım inşallah artmamıştır.

Kadın fikrine kayınvalidemler karşı çıkar ben yaparım der. Benim de içime sinmiyo o yapınca. Görümcem zaten üniversite okuyo çok dersleri var onada kıyamam yazık yani. En iyisi yavaş yavaş yapcam ben.
Kuzucum ama artık çok fazla yorulmamız lazım, eşinden destek al bari.Anlıyorum seni ama artık son aylardayız Allah muhafaza ondan diyorum bende.

merhaba kızlar..bugün kontrolüm vardı,malum vertigo vakasından sonra 10. gün kontrole gel demişti doktorum..ultrason kontrolünde çok inceleme yapınca kalp atımları üstünde,sordum bi sıkıntı mı var diye..kalp atışlarında problem var gibi dedi ve nefesimi tutmamı söyledi..nefesimi tuttuğum zaman düzgün aldı atımları..bebeğimin hareket durumunu sordu,dünden beri döndü herhalde çok altta hissediyorum,tuvaletimi tutamayacak gibi oluyorum dedim..nst'ye gönderdi beni,ben panik olunca..sonuçları gösterdim,normal dedi,hareketlerini takip et,belirgin azalma olursa gel,haftaya cuma da kontrole gel tekrar dedi..normal dedi ama tabi annelik içgüdüsü işte,kendimi o kadar kötü hissettim ki,normal olsa niye kontrole çağırdı,niye hareketlerini takip et dedi diye düşünmeye başladım..lütfen dua edin kızım için bizim için,zamanında sağlıkla gelsin,Rabbim onu bana bağışlasın..büyümüştü miniğim,1342 gr,39,4 cm olmuş :nazar::KK46: inşallah iyidir kuzum,Rabbim esirgesin inşallah..:anneadayı:

inşallah her şey yolunda gider canım. sen moralini yüksek tut ve beslenmene dikkat et. doktorun dediği gibi de hareketlerini kontrol et.
hayırlısıyla alacaksın bebeğini kucağına. ama ne kadar durursa o kadar da iyi olur tabi ikini için de :)

ayy yokk basedemıcem baya baya konusmussunuz... neyse hayırlı cumalar olsun ınsallah... ankaraya tayını cıkan arkadas bende merkezde oturuyorum kızılayda yardımcı olabılırım ıstersen. baska ortama gırmekte alısmakta cok zor cekınme ıstedıhın konuda lutfen... lıtchı hangı hafta sonu olur bılmıorum ama ebebekte bulussakmı talan etsek bıraz?

Olur buluşalım canım ;) bana daha erken alışveriş için dediler yaw. :( zaten başlamamıştım tam alayım diyorum bîri illa ki karışıyor.

Ben de
inşalah canım o beslensinde ben zayıf kalmaya razıyım yani8. aya girdik 6 kilo aldım daha
6 kg aldım bgn itibari ile :) az değil normal bence, bebişin kilosu da normal, önden fln gitmiyor ama normal diyor doktor, ceviz fındık fln yiyelim büyüsünler üzme kendini . Benm Yeğenim 2.700 gr Doğdu , sonra bi şişmanladı sütten :) akranlarını geçti

Çok geçmiş olsun canım vaktinde gelsin inşallah kuzuların, nasıl ve nerede ağrıların vardı?
Sağol canım amîn kasıklarımda çok hafif bi agrı ama öok hafif sadece otrup kalkarken çok baskı hisseyrmama îşte doktra bi gittik senin doğum başlayabilir hazırol hersye dedi nst de şiddetli sancı çıktı ama ben hissetmyrdö o ayrı

Kadın fikrine kayınvalidemler karşı çıkar ben yaparım der. Benim de içime sinmiyo o yapınca. Görümcem zaten üniversite okuyo çok dersleri var onada kıyamam yazık yani. En iyisi yavaş yavaş yapcam ben.
Canim cam silme sakin. Uzanma. Yuksege cikma. Son aylardayiz cok riskli. Kim yaparsa yapsin. Sen bebegini dusun

Ya şekerin olmasa da şekerli şeyler arttırabiliyo anladığım. Benim şekerim çıkmadı, 2 hafta takip ettim onda da normaldi ama işte artmış. Ultrasona girdiğinde bebeğin yanındaki karartılar fazlaysa, ölçüyo 4 tarafını toplamı 250den fazlaysa suyun artmış demek. Bi şe demediyse doktorun zaten fazla değildir.
o kadar cikolata yiyorum bu ara ama bende suyu fln artirmiyor. Hep alt sinirda. Neyseki olmasi degerlerin icinde.

Ben hala seker yuklemesi yaptirmadim. Dr 28 e kadar yapalim demsti ama soylemedi tekrar. Ben de cenazeydi cocuktu gidemedim. Kotu hissettim kendimi. Hic de iyi beslenmiyorum yani

Sağol canım amîn kasıklarımda çok hafif bi agrı ama öok hafif sadece otrup kalkarken çok baskı hisseyrmama îşte doktra bi gittik senin doğum başlayabilir hazırol hersye dedi nst de şiddetli sancı çıktı ama ben hissetmyrdö o ayrı
canım geçmiş olsun hastanedeymişin söyledi kızlar nasıl oldun iyimisin bebişler iyimi ?

Ben de

6 kg aldım bgn itibari ile :) az değil normal bence, bebişin kilosu da normal, önden fln gitmiyor ama normal diyor doktor, ceviz fındık fln yiyelim büyüsünler üzme kendini . Benm Yeğenim 2.700 gr Doğdu , sonra bi şişmanladı sütten :) akranlarını geçti
ama ben ceviz yiyemiyorum işte bi tiksindim ki sorma

Back
X