2015 Şubat Anneleri

canım doktorlar tahmini bir doğum tarihi veriyorlar ya bana öyle dedi. herhangi bir nedeni yok benim satım nisan idi yani dolu dolu 40 haftam 1 şubata geliyor. 15 ocaktan sonra zaten 38i geçmiş olacağım :) belli mi olur geliverir yavrular erkenden :) 15 ocak ile 1 şubat arası :)
Benim de sat 25 Nisan beklenen gün 3 şubat, tarihlerimiz yakın olduğu için merak ettim canım.O zaman benim de 15 ine kadar herşeyi tastamam etmem lazım :KK39:

Kızlar selam,

kasık ağrılarınız oluşmaya başladı mı benim 2 gündür özelliklede ayağa kalkınca ağrım oluyor. Çok şiddetli değil ama korktum biraz. bu durum normal midir? yoksa vücut doğuma hazırlık mı yapıyor ne dersiniz?

Son düzenleme:
Kızlar selam,

kasık ağrılarınız oluşmaya başladı mı benim 2 gündür özelliklede ayağa kalkınca ağrım oluyor. Çok şiddetli değil ama korktum biraz. bu durum normal midir? yoksa vücut doğuma hazırlık mı yapıyor ne dersiniz?
delı gıbı pop ağrısı cektıgımı ıyı bılıyorum ama kasıklarımda bısey yok..popom resmen ayrılıyor sabaha kadar uyumadım bu gece acısından..

hadı ıyı aksamlar ve ıyı tatıller kızlar hafta sonu baya yogun geccek anlasılan benım kuzu okulda cıkarmıs bugun yarın sabaha randevu aldım doktordan yıne bı hafta sonu ve yıne hastayız... allah daha buyuk dertlerden korusun...
gecmis olsun canim. Zor is cocuklarin hastaligi

Ben az olduğunu anlamamıştım. Normal zannettim. İnşallah normal değerlerine gelir ve güzel güzel gelişir beben.. Su azlığı neden oluyomuş? Bi sebebi var mı?
bebegin bibrekleri ya da annenin damarlarindaki direncten olabiliyor. Bizde ikisi de normal ama bunyemden sanirim

amanın neresi erkenn valla son aylarda daha ağırlaşıcaz,kıyafetler yıkanacak,çok minikler,ütülemek daha zor,başla bence arkadaşım,bakma kimselere :)
her seyi utuluyo musunuz. Ben hastane cikisini ve bikac takimi utulemistm sadece. Sonra yikayip kullandim gitti. Cantadaki herseyi de utulemem pijamalarimi utuledim yazmis biri ben istesem de yapamam. Cok zorunlu mu utu

delı gıbı pop ağrısı cektıgımı ıyı bılıyorum ama kasıklarımda bısey yok..popom resmen ayrılıyor sabaha kadar uyumadım bu gece acısından..
Canım yatarken bacak arana yastık koyarsan rahat yatıyorsun. bende çok çektim ondan şimdi daha iyiyim çok şükür. Ama kasık ağrısı korkuttu olmadı gece acile giderim:KK43:

her seyi utuluyo musunuz. Ben hastane cikisini ve bikac takimi utulemistm sadece. Sonra yikayip kullandim gitti. Cantadaki herseyi de utulemem pijamalarimi utuledim yazmis biri ben istesem de yapamam. Cok zorunlu mu utu
maksat mıkrobu kırılsın..ılla dümdüz jılet gıbı dursun dıye degıl yanı.. bebek tenı alerjene acık olduğu ıcın ;)

Kızlar okuyamadım ızun bi süre üç gün hastanede kaldım erken doğum tehtidi tanısı konlmştu hafif agrım var gibiydi gastaneye bi gittik nst de şiddetli sancı öıktı ve sancılar arası 6 dk idi çok kprktum dpktr dogum heran başlayabilir dedi ve yatış iştedi serumlar ve nidilat doğumu erteliyomş ilaç aldım şükür evdeyim ama hala risk geçmedi daha 30 haftam bitti 34 te bati doğurayım duaedin bana olur mu
Cok gecmis olsun. Yat hep. Ins zamaninda gelirler. Benim doktorum 32. Haftaya gelelim rahat bi nefes alalim demisti. 32den sonrasi cok riskli gorunmuyor. Tabi ki zamaninda gelirler ins. Ben de ikiz bekliyorum. 28. Haftadayim ve korkmaya basladim. Akintinda bi degisiklik var mi? Bana da Sanki asagiya cok baski yapiyorlar gibi geliyor. Bazen tekmeleriyle akinti geliyor. Korkuyorum haftaya kontrolum var ins sorun yoktur. Sen de icini ferah tut o verdikleri ilaclarla dogumu cok erteleyebiliyorlar. Tekrar cok gecmis olsun.

off sonunda bu haftayı da bitirdik. bakalım yarın ne yapacağım iş olarak. süpürüp silsem şöyle bi tozu gitse evin. bebeğin eşyalarını ütülesem çantamı silsem hazırlasam içini falan.
bakalım içimden ne yapmak gelecek...

gozunuzde bu kadarbuyutmeyın arkadaşlar bu utu işini..parçalar el kadar olunca duşunun benım 3 makıne eşyayı utulemem yarım saat surmedı..dolabına yerlestırdım ustune de carsaf orttum kı bekleyip tozlanmasın..alıp çantanın ıcıne koymak kaldı sadece ;)

bısmıllah deyıp baslarsanız sonu gelır yanı,,,

Geçmiş olsun. Pişmiş tavuk misali olmuş. Cidden insan başına bir şey gelince rutin sıkıntılara şükrediyor.
Hamilelikte her rahatsızlığı 10 kat fazla hissediyoruz.
Benimde görünürde bir şey yok ama iki gündür dişim ve o taraftan boğazım ağrıyor. İltihap var sanırım ama neden olduğu meçhul.
Cok gecmis olsun canim

gozunuzde bu kadarbuyutmeyın arkadaşlar bu utu işini..parçalar el kadar olunca duşunun benım 3 makıne eşyayı utulemem yarım saat surmedı..dolabına yerlestırdım ustune de carsaf orttum kı bekleyip tozlanmasın..alıp çantanın ıcıne koymak kaldı sadece :KK66:

bısmıllah deyıp baslarsanız sonu gelır yanı,,,
sende ayrı bir hamaratsın anacım ya.... maşallah diyorum

Sonunda bende hasta oldum:( bogazim agriyor burnum tikali bu yuzden hic uyuyamiyorum . adacayi aldim onu demleyip garagarasini yapacam bogaza iyi geliyormus. Atesim de var hafiften. Zencefil yasak bitki caylari da.. İlac zaten yok. Ne yapacam bana bir akil verin:( burun tikanikligi zaten beni benden aldi bir aydir burnum tikali. Onerilerini bekliyorum kizlar

Sonunda bende hasta oldum:( bogazim agriyor burnum tikali bu yuzden hic uyuyamiyorum . adacayi aldim onu demleyip garagarasini yapacam bogaza iyi geliyormus. Atesim de var hafiften. Zencefil yasak bitki caylari da.. İlac zaten yok. Ne yapacam bana bir akil verin:( burun tikanikligi zaten beni benden aldi bir aydir burnum tikali. Onerilerini bekliyorum kizlar
Günde 2 bardak olmak koşuluyla nane,limon,ıhlamur,zencefil çayı içebilirsin demişti doktorum..ballı ılık süt bi de..tavuk suyuna çorba tam bir şifa..burun için serum fizyolojik.. Geçmiş olsun..

kızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı

sende ayrı bir hamaratsın anacım ya.... maşallah diyorum
yok be canım..tez canlılık dıyelım..aklıma geldıgı anda yaparım ben .. ;)2 ay oldu sızın daha yapmadığınız seylerı benyapalı :KK70:

Sonunda bende hasta oldum:KK43: bogazim agriyor burnum tikali bu yuzden hic uyuyamiyorum . adacayi aldim onu demleyip garagarasini yapacam bogaza iyi geliyormus. Atesim de var hafiften. Zencefil yasak bitki caylari da.. İlac zaten yok. Ne yapacam bana bir akil verin:KK43: burun tikanikligi zaten beni benden aldi bir aydir burnum tikali. Onerilerini bekliyorum kizlar
zencefıl nıye yasak..
ılk hamılelıgımde 3 4 kez boğaz ağrısı grıp gecırdım..zencefılle balı karıştırıp macun yapıpyedım sabah aksam 2 gun yesen gecıyo zaten.. ;)

Back
X