18 Ocak eşim ve benim için özel bi tarih aslında ama 37+2 olcak o zaman. Erken mi olur? Kafaya taksam mı ki o tarihi![]()
Erken olur tabii ben o tarihlerde alışverişe çıkmayı düşünüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 Ocak eşim ve benim için özel bi tarih aslında ama 37+2 olcak o zaman. Erken mi olur? Kafaya taksam mı ki o tarihi![]()
sen hala bır sey almadın mı? 38.haftada mı alacaksın.? süpersin cidden.Erken olur tabii ben o tarihlerde alışverişe çıkmayı düşünüyorum :)
ya siz öyle dedıkce ben ne kadar özeniyorum. hele bırde haberın yoksa ve camı açıp o manzarayı görmüşsen. offf sorma zevkını.
daha 1,5-2 ay var cıdden bız nasıl yatarız bıraz daha buyununce. otururuz heralde o pozısyonda uyuklarız.
evet sizin olabilir şubatta . bizim biraz zor.
o gün çok doğum yapmak ısteyen olabılır.
sağol canım valla yemeden içmeden kesildim :S oysa ki çikolatalar tatlılar beni bekliyorcuma doktora gidicem iyileşmem zaten büyük bir ihtimal. ona sorarım o verirse içerim bişiler.portakal mandalinaya talim ediyorum şimdilik :)
Ay benimde öyle bi takıntım var bebeğimi karıştırılarsa diyeben istemiyorum zaten gunu 28 inde falan doluo nıe onceden dogsun bebiş.
bi de dün paramparça adlı diziyi izledim bebekleri karıştırıolar doğumdakendi kendime triballere girdim ya bize de olursa falan diye
![]()
sen imzani niye yapmadin kiz ltchi
kaç haftaliksin bilmiyoruzkii, normalde kaç gosteriyor sata gore dogumun
Ay benimde öyle bi takıntım var bebeğimi karıştırılarsa diyeZaten gittiğim hastanede 5 tane oda var 2 tane kadın doğumcu olsa olsa 2 kişi aynı anda doğum yapar maksimum
![]()
yok daha nelerYapamadım yapmaya korktum inşallah Allah tamamına erdirir Bebişlere sağlıkla kavuşuruz :) Şubat'ın ilk haftası gözüküyor on gün daha durursa belki benim doğum günüme Denk gelir onyedi Şubat![]()
sen hala bır sey almadın mı? 38.haftada mı alacaksın.? süpersin cidden.
al al bitmıyorlar zaten.
yok daha neler
mart dıyeceksın elınden gelse.
ben yaklaştırdıkça sen uzaklaştırıyorsun.
Ay benimde öyle bi takıntım var bebeğimi karıştırılarsa diyeZaten gittiğim hastanede 5 tane oda var 2 tane kadın doğumcu olsa olsa 2 kişi aynı anda doğum yapar maksimum
![]()
ben gorurum iste : ))))
mart dan once dogumu aklimdan ç_iakrdim iyimi kotumu bilmiyorum ama aklimda hep subatin bitecegi var
dogum tarihine beynimizden kendi kendimize dusundugumuzun de katkisi var demisti bana bi ebe
ilk hamileligimde dogum kursuna gitmistim orada soylemislerdi
yani aklina koyyorsun ben su gun digurcam diye,baskada bisey dusunmuyorsun
bebegon o gun gelme ihtimali varmis
bende 3 mart a takdim kafayi : ))))))))))))
okul tatil olunca geç bence. sen eşinle alsana ablanı neden bekliyorsun? sen hiç çıkıp sokaklarda dolaşmıyor musun? her şeyin mi planlı.Almadım canım Aralık içinde belki büyükleri halledebilirsek Ocak'ta da kıyafetlere bakarım diye düşündüm. Ablam aramamaya devam ederse en sonunda ben arayıp söyleyeyim diyorum sonra da çağırayım onunla alırız. Bir de eşimin kızkardeşine de söylerim o da gelir diye düşündüm. Benim ablam da öğretmen 23 ünde okul tatil oluyorsa belki o zaman çağırırım.
var yaa suan nasıl bi gazla çalışıyorum :) bedelli askerlik çıkmış :) eşim geçen sefer ay farkı ile kaçırmışti bu sefer tutuyor yaşı dünyalar bnm oldu :) 40 a kdr bile çalışırım bu mutlulukla ben :)ha gayret .bugun yarın derken gecıyor zaten az kaldı dayanın bıraz daha.
bak ne güzel burda hep beraber çalışıyoruz. hem evde daha zor oluyor bır yatıyoruz daha kalkamıyoruz ama sız ayaktasınız bıraz fazla yoruluyorsunuz sanırım.
kendınızı motıve edın ne güzel çalışıyorum dıye.
ben öyle yapıyorum ara ara aklıma geliyor ya bır aksilik olur çalışamazsam dıye sonra aklımdan çıkarıyorum turp gıbıyım dıyorum.
okul tatil olunca geç bence. sen eşinle alsana ablanı neden bekliyorsun? sen hiç çıkıp sokaklarda dolaşmıyor musun? her şeyin mi planlı.
hoş bende büyük bir şey almadım aklımda bır suru sordu. perde dıktırılecek, odada koltuk var onun kılıplarının rengını degıstıreyım dıyorum,halı almak ıstıyorum,yıne odada raf var onu boyamak ıstıyorum . oh oh ama o ernji bende yok.
var yaa suan nasıl bi gazla çalışıyorum :) bedelli askerlik çıkmış :) eşim geçen sefer ay farkı ile kaçırmışti bu sefer tutuyor yaşı dünyalar bnm oldu :) 40 a kdr bile çalışırım bu mutlulukla ben :)