• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

var yaa suan nasıl bi gazla çalışıyorum :) bedelli askerlik çıkmış :) eşim geçen sefer ay farkı ile kaçırmışti bu sefer tutuyor yaşı dünyalar bnm oldu :) 40 a kdr bile çalışırım bu mutlulukla ben :)
çıkmış mı? gözunuzaydın. bu yaştan sonra bır de eşini askere mı yollayacaktın.

Canım hafta içi sabahtan akşama kadar okuldayım okul şehir dışında zaten. Evim de şehir dışında anca hafta sonu kalıyor. Onda da eşim seyahatte falan olmazsa gafta sonu alabilirîz belki. Yoksa 37 den sonraya bırakmak zorunda kalabilirim . Internet'ten de almak istemiyorum. Annem bir iki bişey almış Eskişehir'den sanırım. Eşim de habire bir günde hallederiz diyor. Inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşuruz hepsi hallolur.
en azından yatağımız var.

Canım hafta içi sabahtan akşama kadar okuldayım okul şehir dışında zaten. Evim de şehir dışında anca hafta sonu kalıyor. Onda da eşim seyahatte falan olmazsa gafta sonu alabilirîz belki. Yoksa 37 den sonraya bırakmak zorunda kalabilirim . Internet'ten de almak istemiyorum. Annem bir iki bişey almış Eskişehir'den sanırım. Eşim de habire bir günde hallederiz diyor. Inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşuruz hepsi hallolur.
Tatlım alınacakların listesi var mı elinde?Biraz fazlalar eğer kimseden gelecek bir şey yoksa tabi.Biz herşeyi kendimiz alıyoruz ve alacağız.Sana ve topicteki herkesin işine yararsa diye liste linki vereceğim.Ben bu listeden cidden faydalanıyorum,markalar birebir olmak zorunda değil maksat neler var lazım olabilecek en azından bir fikir vermesi.Link de şu;http://momsblognote.com/2012/12/liste.html

Erken olur tabii ben o tarihlerde alışverişe çıkmayı düşünüyorum :)

O zaman alışveriş mi ben stresten ölürüm o zamana bırakırsam :KK53: Acayip tez canlı bi insanım. Bi bebe battaniyesi örüyorum, 2 tane de bebe bakım kitabı var okuyacağım. 67 gün kaldı bunları nasıl yetiştiricem diye telaş yapıyorum :KK70:

valla bence 37 geç sanki. erken falan gelirse ? ben de o kadar sakin olamazdım. ben de çok dışarı çıkamıyorum çabuk yoruluyorum ve merkezi yerlere uzağız. ben internetten aldım çoğu şeyi. hala da almaya devam ediyorum öneririm yani.

arkadaslar sizler sormak istedigim bisey var.ben hergun yarim limon suyunu,suya sikip iciyorum.C vitamini,faydali falan diye... ama limon suyunun kani sulandirdigini duydum ne kadar dogru bilmiyorum.bu durum sezeryan icin problem teskil edermis.boyle bisey duyaniniz bileniniz var mi? doktoruma sorucam mutlaka ama hafta sonuna kadar bekleyemedim,bide sizlere soruyum istedim.

Benim kendi doğum günüm 17 Şubat :) bakalım kimin bebişi o tarihte gelicek diyodum belki seninki olur :KK66:
Benim ablamında doğum tarihi 17 Şubat litchi, 78 doğumlu bi de o da hamile Ocak'ta doğuracak inşallah :)

başka forumdaki üyeler neyin kafasını yaşıyorlar ?
Noldu ki? Ben burdan başka bi yere takılmıyorum pek

var yaa suan nasıl bi gazla çalışıyorum :) bedelli askerlik çıkmış :) eşim geçen sefer ay farkı ile kaçırmışti bu sefer tutuyor yaşı dünyalar bnm oldu :) 40 a kdr bile çalışırım bu mutlulukla ben :)
Gözünüz aydın, fiyatlarıda düşürmüşler iyi olmuş ;)

Selamlar herkese, uzandım kendimi dinlenmeye bıraktım bebişin kıyafetleriyle uğraşıyorum hala bir iki eksiğim vardı onları aldım. Yıkadım, ütüledim bebek çantasına koydum ama daha emzik, biberon bezimiz var. Diğer yandan daha 1.2 2 makina yıkanıp ütülenecek var.. Hep sonraya atıyordum ama daha nereye kadar yoruldum :( namaz kılacam yemek Yapacam ama pilim bitti valla :(

arkadaslar sizler sormak istedigim bisey var.ben hergun yarim limon suyunu,suya sikip iciyorum.C vitamini,faydali falan diye... ama limon suyunun kani sulandirdigini duydum ne kadar dogru bilmiyorum.bu durum sezeryan icin problem teskil edermis.boyle bisey duyaniniz bileniniz var mi? doktoruma sorucam mutlaka ama hafta sonuna kadar bekleyemedim,bide sizlere soruyum istedim.
Canım limonsuyu içeceğine direk limonu ye beyaz zarında da c vitamini var çünkü hem lif de almış olursun. Yada yeşil taze biber tüket onda limondan daha çok c vitamini var ;)

Ne güzel doğum tarihleri de konuşuluyor bende 15 veya 25 Ocak olsun diyorum normal doğum ama 28 ocakta :) oğlum 22.12.2010 Buda şöyle olsun 15.01.2015 veya 25.01.2015 gibi :-) seviyorum böyle uyumları bende öyleyim mesela :p

Tatlım alınacakların listesi var mı elinde?Biraz fazlalar eğer kimseden gelecek bir şey yoksa tabi.Biz herşeyi kendimiz alıyoruz ve alacağız.Sana ve topicteki herkesin işine yararsa diye liste linki vereceğim.Ben bu listeden cidden faydalanıyorum,markalar birebir olmak zorunda değil maksat neler var lazım olabilecek en azından bir fikir vermesi.Link de şu;http://momsblognote.com/2012/12/liste.html

Liste olarak topiğin başına eslanın eklediği listeyi çıkarmıştım canım. Seninkine de bakayım teşekkür ederim. Hepsini kendim alıcam înşallah.

Back
X