2015 Şubat Anneleri

Aaa sende de ne bilgiler varmış cimcime.Annenin tepkisine sesli güldüm

biraz once yarışma yapmışlar link gondermıslerya buraya onların resımlerıne baktım da ondan dedım.

cimcimesultan tüy meselesini bizim akraba da kızına yeni doğmuş fare ile yapmış. onda da hiç tüy yok. ben de kızım olsaydı arıcaktım resmen tüyden çok çekmiş biri olarak ama allahtan oğlum olcak. lazere gittim de rahatım şükür.

ahaha bende anneme söledim sen yazında telefonu kapattı salak dedi bana kadın :)

ay fareye izin vermem ama yarasa mantıklı sonuçta uçan hayvan
bende evlendiğimden beri sir ağdaya gidiyorum önceden görünmezdi kıldan şimdi maşallah ayın 14 ü gibi parlıyor
ablamı ikna ettim o da gidecek büyük rahatlık

Aaa sende de ne bilgiler varmış cimcime.Annenin tepkisine sesli güldüm

zamanında kendi kıllarımdan çektiğim için çok araştırmıştım bu konuları ama arkadaş birebir yaşamış anlattığı hiç aklımdan çıkmadı

hahahaha, bizimki de erkek çocuğu olan arkadaşlarına "yanında bile görmiycem. görürsem fena olur" diyor yaaa

ahaha bende anneme söledim sen yazında telefonu kapattı salak dedi bana kadın :)

köy yerinde olsam yarasaları yakalar kargolardım size

başımdan geçen yarasayla ilgili bir anım var orta okuldaydım ama hiç unutmam

birgün mahallede sokakta arkadaşlarla oturuyoruz
karşı komşunun evinden çığlıklar yükseldi
şükürler olsun ya rabbim allahım sen büyüksün falan sanki bir mucize yaşıyordu karşı komşumuz
camı açıktı hemen camı kapattı
kadın yalın ayak soğaka yanımıza çıktı
hem ağlıyor hem mucize diye bağırıyor
noldu dedim kadına
cimcime evimize çok mübarek bir kuş girdi daha önce hiç görmemiştim öylesini Allahım bize misafir gönderdi dedi
merak ettim bakabilirmiyim bende dedim
kadın bak ama kaçırma sakın akşam kocam gelsin ona yakalatacağım dedi
neyse biz arkadaşlarla eve girdik
bi baktım tavanda floresanın yanında baş aşağı bi karartı duruyor
abla ne mübarek kuşu bu bildiğin yarasa dedim kadına
hayalleri yıkıldı neee yarasamı dedi kendini sokağa bi attı kocası gelene kadar eve girmedi

benım eşimde kıbrısta yapmış 99 da . çok memnun hıc gelmesem de olurdu dıyor.

annem ıcın almıştık külotlardan .ameliyattan sonra ama onunkı ıdrar ıcindı hep sızdırma yaptı. ben canbebenın yoksa canped mı aldım bır tane . düz ped gibi ama buyuk boyu genıs ve kalın bır ped. ıc camasırı ıcıne koymak ıcın. ondan da çıkarsa artık kanamadan gıderız zaten. ıyı gorundu gözüme.sarı bır paket.

kızlar bu arada akşam teyzemden duydum
bebeğin çantasını hazırlıyoruzya
kıyafetlerini koyduğumuz bohçaya her cuma yasin okuyacakmışız
bunu bizden önce doğum yapan kadınlar biliyomuş ben bilmiyodum okumadım ama okunması gerekirmiş dedi
bende duymadım öyle bişey dedim annem okunur tabi ablana okuduk dedi

yani doğuma kadar her cuma yasin okumak iyiymiş

birde doğumdan sonra bebeğe bir damla zemzem suyu ve bir hurmanın içindeki yumuşak kısmından minik bir parça bebeğin damağına koymak iyiymiş
bebeğin tatlı dilli ve akıllı uslu olması içinmiş
bunuda istanbuldan bir abla söylemişti
3 oğlu var üçünede yapmış

haa birde doğum sancıları başladığında ve doğum anında inşirah suresi okumak faydalıymış

şaşkın ya

evet bende senin dediğin bezden baktım annemlerin orada gördüm annem alıcak fiyatı 10 tl gibi birşeydi. bizim buralarda göremedim. dediğin gibi banada pek güvenilir gelmedi o külot tarzı şeyler birde kanama kiminde çok oluyormuş kiminde az o yüzden en iyisi hasta bezi.

ay keşke benim de öyle bi şansım olsa. anam bunlar da hep bulunmayan hayvanlar. yok fare yavrusu yok yarasa bilmem nesi... kolay bulunan bişey olaydı.

kızlar bende izne ayrılınca nasipse 4444 salavat-ı tefriciye okumak istiyorum hayırlı sağlıklı kolay bir doğum geçirmek için bu duaya acayip inancım var allah nasip ederse okucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…