• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ya atletten memişlerin ucu belli olursa sütyensiz giyileceği için ben hiç sevmiyorum bez sütyenleri bile uçları belli oluyor die :) o yüzden ben bez almyn emzirme sütyeni alıcamda 30-35 tl oluyor fiyatları uygun bişi bulamadım daha.
Ya o atletten gyince sütyen kıiullanlmıyomu aynı anda bende sevmem oylee.yarın alcaktm bende

Ayy kizlar su bebek banyosunu izledim de ilk defa bu kadar duygusallastim bebek agladi ben agladim. Icim katildi aglarken. Esim gordu sonra gulerken aglamaya basladim. O da diyoki "simdiye kadar iyi geldin. Bozma kendini" :))))

Mide yanması olanlar yanma başladığı vakit 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı (silme) karbonat koyup iyice karıştırsın ve içsin.
Sonra ayran için bol bol evde mayalanan yoğurtsa daha etkili. Hatta yoğurdun bıraktığı o yeşil suyu için ya da ayranı o suyla hazırlayın.
Ayran içtikçe rahatlatıyor.
Ben birebir bunları deniyorum ve iyi geliyor.
Ayrıca yediklerinize de mutlaka dikkat edin.
Sağlıklı beslendiğim vakit hiç yanma olmuyor.

Mide yanması olanlar yanma başladığı vakit 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı (silme) karbonat koyup iyice karıştırsın ve içsin.
Sonra ayran için bol bol evde mayalanan yoğurtsa daha etkili. Hatta yoğurdun bıraktığı o yeşil suyu için ya da ayranı o suyla hazırlayın.
Ayran içtikçe rahatlatıyor.
Ben birebir bunları deniyorum ve iyi geliyor.
Ayrıca yediklerinize de mutlaka dikkat edin.
Sağlıklı beslendiğim vakit hiç yanma olmuyor.

Hergün karbonat zararlı olabilir canım hergün içmiyorsun di mi?

valla canim burda oyle 4 senedir degistirmedilerse : )
alisigim ben , hatta yemeklerini bile seviyorum hastanenin
eve gelip aynisini yapmaya çaliisyorum ama olmuyor oradaki gibi ne hikmetse : )

benim gelenim gidenimde çok olmaz,kafa dinlerim
eve donunce hiç çikamsam oglenleri çocuklari okula goturup getirmem lazim, beni çok yogun bi hayat bekliyor beni
o 4 gunde bol bol dinlenirim iste, hep uyurum zaten ben çocukla beraber : )
Ya sende ne büyük bir hastane sevdası var. Merak ettim ordaki hastanelerde mi bir güzellik var yoksa sende mi gariplik var. Ben iki gün kaldım da doktorların kapısında yattım beni çıkarın diye.
Allah büyük dert verip de hast.düşürmesin kimseleri.aminn

Çok valla daha sadece Bitane aldım uygun yer varsa istanbulda tavsiye edin lütfen:)

CAnım ne sorsak eminönünde uyguna alanlar olmuş bu eminönü istnbulun altın yeri sanırım 1 kere gitmiştim ama çok karışık geldi bana ne nerde bilmek lazım yada bilenler iyice tarif etse de boşa arayıp çok gezmiş olmasak benim 1 adet sabahlık bir adet pijema takımı daha almam lazım sütyen almam lazım ve çamaşır satan uygun bir yerden tutku alet ile külot almam lazım 3 er tane :) birde ayrıca şu bebişi görmeye gelenlere hediye etmek için uygun bişiler varmış şişiler keseler fln şarkhan demişlerdi oraya gitmem lazım. Ayrıca terlik almam lazım hastane için :)

Ya o atletten gyince sütyen kıiullanlmıyomu aynı anda bende sevmem oylee.yarın alcaktm bende

canım atletin süytenler gibi açılan bölümü var birde içine sütyen giyilmez ben inceledim mağazada bu kanıya vardım giyilse bile raht olmaz bence o yüzden de ben almktn vazgeçtim. He atletlerin göğüs kısımları kaplı olsaydı süngerli memelerin uçları belli olmayacak şekilde ozmn ben süyten değil direkt atlet alacaktım.

Ayy şu eminönüne gitmem lazım bnm ama eşimi beklersem akşam üzeri geliyor geç kalmış oluyoruz haftasonuda eşim dinlensin die ses etmek istemiyorum ama uygun orası galiba her konuda. Kimsemde yok bnmle gelecek eşim dışında. Ahh gurbet ahhh :KK43:

50 tl çok değil mi canım ya bir sütyene bana 30-25 tl bile çok geliyor.
Cumartesi günü erkenden gidin canım pazar günü dinleniversin bi haftada. Öğlen kapanıyo zaten dükkanlar çarşıda.

Hergün karbonat zararlı olabilir canım hergün içmiyorsun di mi?
Üstüste hergün içmedim. Çok dayanılmaz olduğunda içtim. Diğer günler ayranla ii ettim.
Misal bugün yoğurdum yoktu sütle geçirdim yudum yudum içtim bir bardağı. Sonra da üzerine soda. İyiym şimdi.
En iyisi ayran ama. Çabuk etki ediyor

Feyza marka bir gecelik aldım lila renkli tam boy uzun :) önü yarım düğmeli birde önü tam düğmeli suyeşili pijama aldım ama pijamanın rengi açıkya altından çamaşırım belli oluyor koyu renk almadığıma pişman oldum üstüne sabahlık almam lazım kızlar nerden bulabilirim fikri önerisi olan var mı?

Ayrıca almayanlara feyza markasını tavsiye ederim çok kaliteli malı varmış hem öle ince penyede değil pamuklu likra karışımı.

2 gecelik almayı planlıyordum ama kızlar geceliği sadece doğumdan önce giyerim die düşünüyorum doğurmadan önce o geceliğin değişcek kadar kirlenme imkanı var mı tecrübeliler fikir verebilir mi? 2 tane alırsam sonra kullanmam boşa kalır 1 tane aldım zaten 2.yi almıyım pijama takımı alayım diyorum 1 yeni gecelik 2 yeni pijama takımı almış olayım die düşündüm. Yoksa 2 gecelik 1 pijamamı olmuş olsun fikir verirmisinz?

5. ayımda aldığım kullandığım bir hamiş pijama takımı daha var 1 tanede annem bana normal önü yarım düğme pijama takımı almış. yeter die düşünüyorum her türlü kirlenmelere karşı.

Back
X