- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Ben de kovayım inş bebiş de zamanında gelir kova olur :)Canım yaa bana normal geliyor bu davranışım :) bak bebişlerimiz kova burcu olursa merhametli ve yardımsever olucaklar inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kovayım inş bebiş de zamanında gelir kova olur :)Canım yaa bana normal geliyor bu davranışım :) bak bebişlerimiz kova burcu olursa merhametli ve yardımsever olucaklar inşallah :)
emzik kullanılmadıgı zaman kutusunun icine koyuyorsun mikrop olmuyoremzik kutusu ne olaki ?
bizde ogluma bulamadik canimKizima hala isim bulamadikSiz neler buldunuz...
Ben d posasindan bi parca agzina surmekten bahsetmek istedimucundan anne ısırıyor tatlı kısmı dılıne dudağına degdırıyorsunyedırmıyorsun Allah muhafaza..
![]()
Ya o atletten gyince sütyen kıiullanlmıyomu aynı anda bende sevmem oylee.yarın alcaktm bendeYa atletten memişlerin ucu belli olursa sütyensiz giyileceği için ben hiç sevmiyorum bez sütyenleri bile uçları belli oluyor die :) o yüzden ben bez almyn emzirme sütyeni alıcamda 30-35 tl oluyor fiyatları uygun bişi bulamadım daha.
Ben de tam bundan bahsediyodum :)Ben hurmadan küçücük ısırıp onu ağzımda zemzemle ıslattım ezdim. Sonra parmağıma ağzımdan az bişi sürüp ağzına sürdüm. Ona sürdüğüm zemzemle hurmanın tadı oldu aslında. Ufakta olsa hurma vermek sakıncalı olabilir. Ben tadını aldırmıştım.
Ayy kizlar su bebek banyosunu izledim de ilk defa bu kadar duygusallastim bebek agladi ben agladim. Icim katildi aglarken. Esim gordu sonra gulerken aglamaya basladim. O da diyoki "simdiye kadar iyi geldin. Bozma kendini" :))))
Mide yanması olanlar yanma başladığı vakit 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı (silme) karbonat koyup iyice karıştırsın ve içsin.
Sonra ayran için bol bol evde mayalanan yoğurtsa daha etkili. Hatta yoğurdun bıraktığı o yeşil suyu için ya da ayranı o suyla hazırlayın.
Ayran içtikçe rahatlatıyor.
Ben birebir bunları deniyorum ve iyi geliyor.
Ayrıca yediklerinize de mutlaka dikkat edin.
Sağlıklı beslendiğim vakit hiç yanma olmuyor.
Ya sende ne büyük bir hastane sevdası var. Merak ettim ordaki hastanelerde mi bir güzellik var yoksa sende mi gariplik var. Ben iki gün kaldım da doktorların kapısında yattım beni çıkarın diye.valla canim burda oyle 4 senedir degistirmedilerse : )
alisigim ben , hatta yemeklerini bile seviyorum hastanenin
eve gelip aynisini yapmaya çaliisyorum ama olmuyor oradaki gibi ne hikmetse : )
benim gelenim gidenimde çok olmaz,kafa dinlerim
eve donunce hiç çikamsam oglenleri çocuklari okula goturup getirmem lazim, beni çok yogun bi hayat bekliyor beni
o 4 gunde bol bol dinlenirim iste, hep uyurum zaten ben çocukla beraber : )
Yarın da alayım onundenerim.evlendiğimden beri hiç mısır almadım.evePatlamış Mısır yemeyi denedin mi? Yağsız patlamış Mısır engellemesi lazım.
Çok valla daha sadece Bitane aldım uygun yer varsa istanbulda tavsiye edin lütfen:)
Ya o atletten gyince sütyen kıiullanlmıyomu aynı anda bende sevmem oylee.yarın alcaktm bende
Cumartesi günü erkenden gidin canım pazar günü dinleniversin bi haftada. Öğlen kapanıyo zaten dükkanlar çarşıda.Ayy şu eminönüne gitmem lazım bnm ama eşimi beklersem akşam üzeri geliyor geç kalmış oluyoruz haftasonuda eşim dinlensin die ses etmek istemiyorum ama uygun orası galiba her konuda. Kimsemde yok bnmle gelecek eşim dışında. Ahh gurbet ahhh
50 tl çok değil mi canım ya bir sütyene bana 30-25 tl bile çok geliyor.
Üstüste hergün içmedim. Çok dayanılmaz olduğunda içtim. Diğer günler ayranla ii ettim.Hergün karbonat zararlı olabilir canım hergün içmiyorsun di mi?
Onu izlemistim daha onceAğlamayan bebeği izle o daha güzel :)